Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2013 01 25, 10:47)
O mergaites koks dabar sierra kodukas yra? Noreciau paziuret kiek batukam taiko nuolaida mergaitei  unsure.gif Nes imete man reikiama dydi ir columbia.com su 20 proc gera kaina iseina, bet sierra gal dar geriau butu smile.gif

As taip pat bandau ir ten, ir ten gaudyti dydi. TIk as suprantu, kad Columbia.com gaunasi geresne kaina, bet nera freeshipo, tad galiausiai panasi kaina gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 01 25, 10:59)
As taip pat bandau ir ten, ir ten gaudyti dydi. TIk as suprantu, kad Columbia.com gaunasi geresne kaina, bet nera freeshipo, tad galiausiai panasi kaina gaunasi.

O tai kiek ship columbia dedasi dar? g.gif Net nemaniau, kad ten nera free ship unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 01 25, 09:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kiek ten smutkyciu mano pareina... bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O kaip zadat siusti - gal per autobusu siunta but greiciau ax.gif ? biggrin.gif Galeciau paimti, o tai mano ten nemazai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 01 25, 09:20)
Gavo, tik nespejo sudorot visko  unsure.gif Apsiprekinot, merginos, kaip per kaledas  doh.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif Pries kaledas buvo dovanos kitiems, o dabar kaip kompensacija sau biggrin.gif
Po 11 val.pribusim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 25, 07:53)
Nelabai supratau laiką. Pribusiu, kai tik leisi, nes mano ten vezhimu vezt doh.gif  blush2.gif.

oi jau galit atvaziuot, visa deze suruosiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 25, 10:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kiek ten smutkyciu mano pareina...  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O kaip zadat siusti - gal per autobusu siunta  but greiciau  ax.gif ? biggrin.gif  Galeciau paimti, o tai mano ten nemazai  biggrin.gif  4u.gif

Taip per siuntas 4u.gif
ok siusiu jusu vardu, ačiū labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 25, 11:02)
O tai kiek ship columbia dedasi dar? g.gif  Net nemaniau, kad ten nera free ship unsure.gif

Bijau pribalamutint, gal kas tiksliau zino. Bet jei gerai suprantu 6$ tikrai, ar dar papildomai yra... ax.gif
Atsakyti
Anerita, suruosk ir mano, uz valandos busiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 01 25, 09:59)

Jei neklystu, Taure buvo sakiusi kad Columbia.com turi free shipa 4u.gif.

QUOTE(anerita* @ 2013 01 25, 10:13)
oi jau galit atvaziuot, visa deze suruosiau biggrin.gif

Greit greit truputi padirbesiu ir uz valandos atleksiu pioneer.gif.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 01 25, 10:13)
Taip per siuntas 4u.gif
ok siusiu jusu vardu, ačiū labai wub.gif

drinks_cheers.gif clap.gif yahoo.gif Lauksiu zinios, kada reik pasiimti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit duoti nesuper telefona?
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 25, 11:15)
Jei neklystu, Taure buvo sakiusi kad Columbia.com turi free shipa 4u.gif.
Greit greit truputi padirbesiu ir uz valandos atleksiu pioneer.gif.

butu super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 01 25, 11:55)
Greiciausiai rytoj 4u.gif
Alytaus greiciausiai bus dvi dezes, tai nezinau ar Jasvita abi apsiims paimti ax.gif
taip yra 4u.gif
zalia 4u.gif

Lauksim 4u.gif
mano lyg nemazai ax.gif tai galiu paimti jeigu tik reik 4u.gif
Atsakyti