Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų susirinkimai

QUOTE(ruta-ieva @ 2006 08 23, 17:34)
Mokyklos durys atviros tėvams visada. Atėjus galima sužinoti ne tik kažką, bet ir daug ką. Deja, tėveliai retokai pasinaudoja šia galimybe  schmoll.gif

Būtent. Kadangi kasdien vežioju vaiką į mokyklą, žinau viską, ką reikėtų žinoti. Taip pat matau, jog mažai tėvelių domisi visu procesu ir kt. Tą patį sako ir mokytoja. O per tėvų susirinkimą nenorėčiau klausytis nei apie savo vaiką, nei apie kiekvieną. Tai asmeniška ir sprendžiama akis į akį. ax.gif Susirinkime dažniausiai būna bendro pobūdžio klausimai.
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 23, 18:39)
Tai pas jus matyt gerokai kitaip nei pas mus g.gif Pas mus pirma "tarkuoja" vaiką ar mergaitę,kodėl mama neatėjo į bendrą susirinkimą,todėl darau viską,kad jame būčiau.
  Tiesa bandžiau vieną kartą pasimatyti su mokytoja šiokią dieną - nepavyko.Mokytoja lyg ir pažadėjo,tačiau kai atėjo ta diena ir aš susiderinau savo laiką pagsl mokytoją-vaikas parėjęs pasakė,kad mokytoja liepė neateiti nes ji negali verysad.gif Kodėl  - nežinau g.gif  g.gif  g.gif

blush2.gif Kas čia per mokykla? schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Lėja32 @ 2006 08 23, 18:55)
Būtent. Kadangi kasdien vežioju vaiką į mokyklą, žinau viską, ką reikėtų žinoti. Taip pat matau, jog mažai tėvelių domisi visu procesu ir kt. Tą patį sako ir mokytoja. O per tėvų susirinkimą nenorėčiau klausytis nei apie savo vaiką, nei apie kiekvieną. Tai asmeniška ir sprendžiama akis į akį.  ax.gif Susirinkime dažniausiai būna bendro pobūdžio klausimai.

thumbup.gif Daugiau tokių šaunių mamyčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta-ieva @ 2006 08 23, 19:47)
thumbup.gif Daugiau tokių šaunių mamyčių  thumbup.gif

Ačiū... blush2.gif
Galbūt taip yra dėl to, kad pati dirbu pedagoginį darbą, tik muzikos mokykloje.
Matyt, neverta tikėtis, kad kiekvienas tėvelis suprastų mokytojos darbą ir susirinkimų esmę. Ką padarysi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2006 08 23, 20:01)

Matyt, neverta tikėtis, kad kiekvienas tėvelis suprastų mokytojos darbą ir susirinkimų esmę.

Tai jau tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 23, 17:09)
Na ne visi tėveliai turi laiko vaikščioti į mokyklas bet kada

Mokytoja lyg ir pažadėjo,tačiau kai atėjo ta diena ir aš susiderinau savo laiką pagsl mokytoją-vaikas parėjęs pasakė,kad mokytoja liepė neateiti nes ji negali verysad.gif Kodėl  - nežinau g.gif  g.gif  g.gif

O mokytojos, skias, turi tureti laiko bet kada didis.gif

QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 23, 17:39)
Tai pas jus matyt gerokai kitaip nei pas mus g.gif Pas mus pirma "tarkuoja" vaiką ar mergaitę,kodėl mama neatėjo į bendrą susirinkimą,todėl darau viską,kad jame būčiau.

Tarkuoja? Gal reik susitart del savoku. Ar klausimas "Petriuk, kada mamyte galetu ateit i mokykla? "tarkavimas? Ar rupestelis "Onute, ar perdavei mamytei zinia apie susirinkima?" jau tarkavimas? Ka reiskia tarkavymas. Netikiu, kad mokytoja vaika koneveikia"tai ka tavo mama negalejo ateit i susirinkima??? Na palauk, atsikvitinsiu ir tau ir mamai" nail.gif

Tiesa bandžiau vieną kartą pasimatyti su mokytoja šiokią dieną - nepavyko.
Na reik bandyt dar kelis kartus. Jei Jums tikrai kazkas rupi, nelikit nesuzinojus. Jei nerupi-negaiskit laiko
smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2006 08 23, 21:07)
O mokytojos, skias, turi tureti laiko bet kada didis.gif
Tarkuoja? Gal reik susitart del savoku. Ar klausimas "Petriuk, kada mamyte galetu ateit i mokykla? "tarkavimas?  Ar rupestelis "Onute, ar perdavei mamytei zinia apie susirinkima?" jau tarkavimas? Ka reiskia tarkavymas. Netikiu, kad mokytoja vaika koneveikia"tai ka tavo mama negalejo ateit i susirinkima??? Na palauk, atsikvitinsiu ir tau ir mamai" nail.gif

Na reik bandyt dar kelis kartus. Jei Jums tikrai kazkas rupi, nelikit nesuzinojus. Jei nerupi-negaiskit laiko
smoke.gif

Dėl sąvokų galime susitarti.Būtent vyksta vaiko žeminimas prieš visą klasę,kad mamai svarbiau darbas nei jos vaikas.Juk ne visi turime tokius grrus darbus,kad kada prireikus galėtume išeiti.
Aš kitaip vertinčiau tą puolimą jei jausčiausi neprižiūrinti vaiko verysad.gif ,tačiau yra toli gražu ne taip,mano vaikai visada turi reikalingas priemones,paruošia pamokas,eina švarūs ir tvarkingi,mokosi labai gerai.Jei būtų spragų tuomet gal kitaip žiūrėčiau ir į tuos "susirinkimus po susirinkimų",tačiau dabar gaišti laiką tik tam ,kad mokytoja patenkintų savo poreikį pasikalbėti doh.gif
Tam aš einu į susirinkimus o,kad ji nesugeba jų vesti - ne mano problema schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 24, 16:50)
Dėl sąvokų galime susitarti.Būtent vyksta vaiko žeminimas prieš visą klasę,kad mamai svarbiau darbas nei jos vaikas

Ir Jus po sitokiu vaiko pazeminimu neissakot savo nepasitenkinimo mokytojai? Galiu paklausti kodel? Nesneku apie akiu draskyma. Sneku apie taktiska pokalbi.

,tačiau dabar gaišti laiką tik tam ,kad mokytoja patenkintų savo poreikį pasikalbėti doh.gif

Visad galvodavau, kam tie susirinkimai reikalingi. pasirodo mokytojom, nes sios vargdienes neturi su kuo papliurpti. Rimtas poziuris tease.gif

Tam aš einu į susirinkimus o,kad ji nesugeba jų vesti - ne mano problema schmoll.gif
Manau, kad problema ir Jusu. Negi nebloguojat koznaryt palikdama savo vaika tai niekingai nemoksai? smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 24 rugpjūčio 2006 - 17:19
QUOTE(uola @ 2006 08 24, 18:16)
Ir Jus po sitokiu vaiko pazeminimu neissakot savo nepasitenkinimo mokytojai? Galiu paklausti kodel? Nesneku apie akiu draskyma. Sneku apie taktiska pokalbi.
Visad galvodavau, kam tie susirinkimai reikalingi. pasirodo mokytojom, nes sios vargdienes neturi su kuo papliurpti. Rimtas poziuris tease.gif

Manau, kad problema ir Jusu. Negi nebloguojat koznaryt palikdama savo vaika tai niekingai nemoksai? smoke.gif

Na nematau reikalo aš čia tau įrodinėti kodėl taip ar kitaip schmoll.gif Matyt esi mokytoja :lotuliukas:ir nė už ką nenori atsistoti į mano padėtį ax.gif
Aš tikrai ne prieš mokytojas,tačiau čia tema apie susirinkimus,tai aš ir pasisakiau kaip jie vyksta pas mus .Džiaugiuosi jei pas tave geresnė padėtis clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ramunė*: 24 rugpjūčio 2006 - 17:29
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 24, 17:25)
Na nematau reikalo aš čia tau įrodinėti kodėl taip ar kitaip schmoll.gif Matyt esi mokytoja :lotuliukas:ir nė už ką nenori atsistoti į mano padėtį ax.gif
O kokia tavo padetis. manau gana zmogiska ir suprantama. yra dalyku, kuriu zmones neturetu toleruoti(pvz. vaiku bereikalingo engimo , del to, kad motina negalejo i susirinkima ateit. ). Nereiktu toleruot neinformatyviu ir neidomiu susirinkimu. Jei issakysim, kas mus domina, jie taps kitokie. nereikia toleruoti nhilizmo ir nenoro kazka keisti. nereiktu toleruoti nepagarbaus poziurio i salia esanti zmogu ir t.t. tai tinka ir tavo ir mano padetyse.

Aš tikrai ne prieš mokytojas,tačiau čia tema apie susirinkimus,tai aš ir pasisakiau kaip jie vyksta pas mus .Džiaugiuosi jei pas tave geresnė padėtis clap_1.gif

As irgi ne pries mokytojus ir ne pries tevus(kaip galeciau but pries save smoke.gif ). As pries bambejimus ir neveikluma, pries nesusisnekejima ir nora, kad mus kas nors linksmintu, kai patys nei laselio pastangos neidedam smoke.gif
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau,tuo daugiau suprantu,kad Lietuvos mokyklose tikras brardakas doh.gif doh.gif doh.gif Ir kam isviso reikalingi tokie susirinkimai g.gif Tiesiog kai kur veikia TARYBINIO kirpimo mokyklos su visais TARYBINIAIS mokytojais g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2006 08 24, 18:41)
Kuo daugiau skaitau,tuo daugiau suprantu,kad Lietuvos mokyklose tikras brardakas doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir kam isviso reikalingi tokie susirinkimai g.gif Tiesiog kai kur veikia TARYBINIO kirpimo mokyklos su visais TARYBINIAIS mokytojais g.gif  doh.gif
Kartais zmones turi bedu su teksto suvokimu. Tai byloja apie tai, kad net perskaityta informacija gali buti priimta teisingai. Is cia issakytu minciu supratau tiek, kad situacija yra visokia. Ir, tie zmones, kuriu netenkina esama padetis, turi visas galimybes ja keisti. O TARYBISKUMO gausu ir pas tuos, kurie aplamai si zodi mielai vartoja ir juo viska gali paaiskint 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 24 rugpjūčio 2006 - 19:23
[quote=uola,2006 08 24, 18:11]
Kartais zmones turi bedu su teksto suvokimu.

Ka padarysi,nesu tamsta mokytoja,kad viska suprasciau lotuliukas.gif
Atsakyti