Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos smile.gif

Buvau siandien pas gine, paziurejo ir pasake,kad viskas kuo puikiausiai smile.gif taigi, nuo siandien mes ir vel planuojam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 06, 13:12)
Sveikos smile.gif

Buvau siandien pas gine, paziurejo ir pasake,kad viskas kuo puikiausiai smile.gif taigi, nuo siandien mes ir vel planuojam  thumbup.gif

Pikčiurniuk, pirmas žingsnis didžiojo tikslo link bigsmile.gif
Ech, šaunu už tave. Lai aplanko laimė tave kuo greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

aš kažko vis pakruoju kas antrą dieną. Čia normalu tubūt?

QUOTE(Samanta @ 2013 02 06, 14:39)
Pikčiurniuk, pirmas žingsnis didžiojo tikslo link bigsmile.gif
Ech, šaunu už tave. Lai aplanko laimė tave kuo greičiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 02 06, 14:52)
Laba,
aš kažko vis pakruoju kas antrą dieną. Čia normalu tubūt?

Kraujavimas yra ar tiesiog tepa, tokios kaip išskyros rausvos? g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif bet pas mane kaip ir pas Diari vyras retas svecias, tai labai smarkiai ir greit nieko nesitikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 05, 20:25)
Vyro tereikia porai dienų  biggrin.gif Pasiskaičiuok kada turėtų būti ovuliacija, pirmą mėnesį gali pasekti su BT (temperatūros matavimu) ar ovuliacijos testais ir kitam mėnesiui išstatyk vyrui grafiką, kada žūtbūt privalės būti namie  ax.gif
Mano irgi keliauninkas (vis komandiruotės), bet aš jau pasakiau, kad kovo pirmą savaitę net nesugalvotų kur važiuoti  ax.gif

Ir lauksime gerų žinių iš Tavęs  4u.gif  bei kitų mergaičių  4u.gif

Aciu ))),pasistengsiu.vat ir dabar jis atvaziuoja vasario 10 d,bus 12 dienu ir vel iki balandzio vidurio isvaziuoja.Tai man per tas 12 d niu niekaip nebus ovuliacijos ,nes net nesusirgau dar.o as tai perku ovuliacijos testus ,kai planavome is www.testai.eu ir tada tiksliau galiu zinoti kas ir kada .))

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 06, 18:00)
Aciu mergaites smile.gif bet pas mane kaip ir pas Diari vyras retas svecias, tai labai smarkiai ir greit nieko nesitikiu smile.gif

Kaip as tave suprantu.Bet mes vis tiek turime vilties. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 02 06, 18:28)
Kaip as tave suprantu.Bet mes vis tiek turime vilties. smile.gif

Pirma karta laukiau puse metu, o dabar vel neaisku kiek teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 06, 15:57)
Kraujavimas yra ar tiesiog tepa, tokios kaip išskyros rausvos?  g.gif

nu vienakart i diena taip isbega beveik pilnas iklotelis g.gif toks labiau senas kraujas, rudas sakyciau.. g.gif
Atsakyti
O kada pas gydytoją eisi?
Kad ne kraujas tai gerai, bet kiekis tai toks gana didelis, kaip po dviejų savaičių g.gif
Bet tikrai nesigasdink be reikalo, pirma nueik pas gydytoją
Atsakyti
Pas gine eisiu po pirmu mmm....ir kai turesiu infekiniutyrimu rezultatus. Juos darysiuos po mmm.
Atsakyti
Labas vakaras ,mergaites.Noriu paklausti,esisiu pirmadieni pas genetika su vyru ,noriu suzinoti del nesivystanciu.Ar ji ziures echoskopu?nes as kaip ticia susirgau mmm ar tai neturi reiksmes/eisiu pirma karta gyvenime tai nelabai zinau.aciu.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 02 10, 01:11)
Labas vakaras ,mergaites.Noriu paklausti,esisiu pirmadieni pas genetika su vyru ,noriu suzinoti del nesivystanciu.Ar ji ziures echoskopu?nes as kaip ticia susirgau mmm ar tai neturi reiksmes/eisiu pirma karta gyvenime tai nelabai zinau.aciu.

Sveika,
Bet gal tu tiesiog paskambink į tą kliniką kur planuoji važiuoti ir paklausk, nes gi kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti