Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 13, 15:16)
na, kažkas panašaus ir man buvo...

aciuks.gif
Aiškiau tapo.

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 13, 21:19)
Tau buvo tarpas tarp mmm ir situ tepliojimu ar ne?

Ne, nebuvo jokio tarpo. Tiesiog nuo pirmadienio iki sekmadienio normalios mmm. O po sekmadienio iškart nuo pirmadienio teplioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 02 14, 08:40)
aciuks.gif
Aiškiau tapo.
Ne, nebuvo jokio tarpo. Tiesiog nuo pirmadienio iki sekmadienio normalios mmm. O po sekmadienio iškart nuo pirmadienio teplioja  unsure.gif

Bet juk tai normalu wink.gif Man visada tris dienas buna normalios mmm, o paskui dar 2-3 dienas teplioja. O po A, tai viskas gali ir uzsitesti ilgeliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 14, 09:18)
Bet juk tai normalu wink.gif Man visada tris dienas buna normalios mmm, o paskui dar 2-3 dienas teplioja. O po A, tai viskas gali ir uzsitesti ilgeliau wink.gif

Man nenormalu schmoll.gif O gal turėjei omeny normalu po A tepliojimai... ax.gif
Per visą gyvenimą prieš ar po mmm yra teplioję gal tik kelis kartus. Tad ir iškilo klausimas, kaip buvo kitoms. mirksiukas.gif
Kaip tyčia ir poliklinikoje savo tarybiniu echoskopu negalėjo apžiūrėti, nes ta dieną mmm. kaip tyčia parsivilko doh.gif
Dėkui, mergytės 4u.gif
Atsakyti
O sakykite, kaip po A su ciklo trukme? Maniškis būdavo 21-28 dienos, pirmas po A buvo 33, antras panašu, kad irgi ilgesnis, nes va 32 diena, o mmm ne ženklo :/ tikrai ne nestuke.gif blush2.gif

Dėl tepliojimų po mėnesinių - man buvo stiprios mmm 7 dienas, tada dienos tarpas net be lašiuko, o po jo - dar diena pusstiprio kraujavimo, po to - švelnūs tepliojimai kelias savaites, kol nepradėjau gerti ginakoheel lašiukų. Likau nesupratus biggrin.gif bet jautėsi, kad hormonai šėlioja, tai turbūt normalu tokie pokštukai. Maniau, kad nustojo teplioti dėl ovuliacijos, bet kad ji (jei ivyko), tai ivyko vėliau nei aš maniau ax.gif
Atsakyti
Mano kaip buvo 30 dienų, taip ir liko. Pirmą mėnesį. Kaip bus dabar nežinia, antradienį-trečiadienį turėčiau sulaukti, jei viskas tvarkoje ax.gif

Ką tik skambinau gydytojai dėl infekcijų tyrimų rezultatų, jokių uždegimų, jokių infekcijų nėra, tepinėlis irgi geras. Džiaugiuosi, bet kaip visada tą džiugesį temdo liūdesys verysad.gif
Atsakyti
Sveikos likimo drauges, jungiuos ir aspas jus...Pirmadieni suzinojau ,kad nesivysto mano mazylis , turejo jau buti 12sav , o atrodo kaip 8 sav. verysad.gif verysad.gif
Jokio tepliojimo ir maudimo, net atrodo krutys jautrios taip ir liko..bet gi jau 4 sav nesioju nesivystanti g.gif ..nesuprantu nieko... penktadieni laukia A ,nes niekas nevyksta, teks daryti operacija. Labai labai noriu dar karta buti nestuke.gif , todel su jumis kartu lauksiu ir jusu ir savo greito nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(strykt @ 2013 02 14, 14:49)
O sakykite, kaip po A su ciklo trukme? Maniškis būdavo 21-28 dienos, pirmas po A buvo 33, antras panašu, kad irgi ilgesnis, nes va 32 diena, o mmm ne ženklo :/ tikrai ne  nestuke.gif  blush2.gif

Mano ciklai budavo apie 35 dienas, o po A pirmas truko 39 dienas, o antras net 49, dabar idomu, koks bus trecias smile.gif

QUOTE(tani301 @ 2013 02 14, 15:08)
Sveikos likimo drauges, jungiuos ir aspas jus...Pirmadieni suzinojau ,kad nesivysto mano mazylis , turejo jau buti 12sav , o atrodo kaip 8 sav.  verysad.gif  verysad.gif
Jokio tepliojimo ir maudimo, net atrodo krutys jautrios taip ir liko..bet gi jau 4 sav nesioju nesivystanti g.gif ..nesuprantu nieko... penktadieni laukia A ,nes niekas nevyksta, teks daryti operacija.  Labai labai noriu dar karta buti  nestuke.gif , todel su jumis kartu lauksiu ir jusu ir savo greito  nestuke.gif

Sveika prisijungusi wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi nieko nejauciau blogo, bet nesiojau nesivystanti. O krutine man atleido tik savaite ar daugiau po A.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 02 14, 08:40)
aciuks.gif
Aiškiau tapo.
Ne, nebuvo jokio tarpo. Tiesiog nuo pirmadienio iki sekmadienio normalios mmm. O po sekmadienio iškart nuo pirmadienio teplioja  unsure.gif

Nenoriu nieko gazdinti, bet mano atveju mm prasidejo 01.31 ir tesiasi dar is dabar tepliojimai. Daktare apziurejo ir israse kazkokiu vaistuku antibijotuku. jei iki antradienio dar vis teplios, darys operacija kazka panasaus i A. verysad.gif

QUOTE(tani301 @ 2013 02 14, 15:08)
Sveikos likimo drauges, jungiuos ir aspas jus...Pirmadieni suzinojau ,kad nesivysto mano mazylis , turejo jau buti 12sav , o atrodo kaip 8 sav.  verysad.gif  verysad.gif
Jokio tepliojimo ir maudimo, net atrodo krutys jautrios taip ir liko..bet gi jau 4 sav nesioju nesivystanti g.gif ..nesuprantu nieko... penktadieni laukia A ,nes niekas nevyksta, teks daryti operacija.  Labai labai noriu dar karta buti  nestuke.gif , todel su jumis kartu lauksiu ir jusu ir savo greito  nestuke.gif

4u.gif labai uzjauciu. Labai liudna kai skaitau kiek daug angeliuku is rugpjucio men.
Atsakyti
Sveikos likimo drauges, jungiuos ir aspas jus...Pirmadieni suzinojau ,kad nesivysto mano mazylis , turejo jau buti 12sav , o atrodo kaip 8 sav.   
Jokio tepliojimo ir maudimo, net atrodo krutys jautrios taip ir liko..bet gi jau 4 sav nesioju nesivystanti  ..nesuprantu nieko... penktadieni laukia A ,nes niekas nevyksta, teks daryti operacija. Labai labai noriu dar karta buti  , todel su jumis kartu lauksiu ir jusu ir savo greito 

Užuojauta verysad.gif Lauksime kartu lauktis 4u.gif

Mano ciklai budavo apie 35 dienas, o po A pirmas truko 39 dienas, o antras net 49, dabar idomu, koks bus trecias

Turiu klausimėlį: gydytoja sakė, kad jau po dviejų mėn. po A, galima bandyt pastot, bet jei ciklas nereguliarus ir teplioja, tada geriau nebandyt ar tiesiog nepavyks, net jei ir bandysi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Noddame @ 2013 02 14, 20:57)
Užuojauta verysad.gif Lauksime kartu lauktis 4u.gif
Turiu klausimėlį: gydytoja sakė, kad jau po dviejų mėn. po A, galima bandyt pastot, bet jei ciklas nereguliarus ir teplioja, tada geriau nebandyt ar tiesiog nepavyks, net jei ir bandysi g.gif ?

Nzn, man gine leido toliau planuoti, o del ciklo nereguliarumo nieko nesake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 14, 16:08)
Sveikos likimo drauges, jungiuos ir aspas jus...

Užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Krūtinė nebūtinai iš karto atsileidžia.. Aš mėnesį vakščiojau su nesivystančiu ir nieko net neįtariau,jaučiausi puikiai.. Kažkaip atsileido kaip tik prieš važiuojant pas daktarę..
Kalbat apie mmm, mano pirmosios buvo normalios, gal tik šiek tiek ilgiau nei įprastai tepliojo. Su MB galvojom nieko nelaukt ir vėl bandyt pagaut žirniuką. Bet matyt dar nelemta,nes kaip tik per vaisingas dienas susirgau gripu ax.gif Geriau jau pralaukt šį pavojingą laikotarpį,kai tiek daug sergančių.. Nes nestuke.gif ir nebesivystė dėl viruso.. O atrodo,temperatūra tada nebuvo pakilus daugiau nei 37.4 ir labai greit pasveikau unsure.gif
Nińa_del_viento, džiaugiuosi,kad nieko blogo taip ir nerado,bet tavo liūdesys puikiai suprantamas 4u.gif Mažylės visada bus su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaites.
Buvau as priduoti analizus del ASF sindromo ,na ir kaip siandien supratau ,kad pas mane jo nera.Cia man genetike sake prioduoti.O siandien buvau dar pas hematologe santariskese ir ji sake priduoti krauja del Leideno sindromo.Del jo irgi gali buti nesivystantys.Kovo 1d eisiu atsakymo.
Atsakyti