Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

O man šiandien teplioja rudai unsure.gif Nesuprantu kas čia dabar... Praėjo antros mmm po A, tada pora dienų nieko nebuvo ir dabar visą dieną teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2013 02 15, 22:15)
Labukas mergaites.
Buvau as priduoti analizus del ASF sindromo ,na ir kaip siandien supratau ,kad pas mane jo nera.Cia man genetike sake prioduoti.O siandien buvau dar pas hematologe santariskese ir ji sake priduoti krauja del Leideno sindromo.Del jo irgi gali buti nesivystantys.Kovo 1d eisiu atsakymo.

o tyrimai mokami?
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 02 16, 17:45)
o tyrimai mokami?

Man ASF tyrimai kainavo. Kažkas apie 70-80 Lt buvo. Dėl Leideno nežinau - šito nesityriau.
Atsakyti
man ir lyg tepliot pradeda nors iki menesiniu dar kokia savaite maziausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 16 vasario 2013 - 22:52
QUOTE(inaja @ 2013 02 16, 22:51)
man ir lyg tepliot pradeda nors iki menesiniu dar kokia savaite maziausiai

Man dar kokios dvi trys savaites iki mmm, o vakar ir siandien kazko po truputi teplioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 17, 11:30)
Man dar kokios dvi trys savaites iki mmm, o vakar ir siandien kazko po truputi teplioja  g.gif

man jau pramuse, bet gyenime pas mane tik veluodavo, kad anksciau butu nera buve g.gif
Atsakyti
Geriau jau pralaukt šį pavojingą laikotarpį,kai tiek daug sergančių.. Nes  ir nebesivystė dėl viruso.. O atrodo,temperatūra tada nebuvo pakilus daugiau nei 37.4 ir labai greit pasveikau.

Man buvo lygiai taip pat verysad.gif Tačiau vasaros pradžia puikus metas gaudyt žirniukus, nes šilta, mažai sergančiųjų ir pagaliau bus vitaminų visokių thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Noddame @ 2013 02 18, 11:55)
Man buvo lygiai taip pat verysad.gif Tačiau vasaros pradžia puikus metas gaudyt žirniukus, nes šilta, mažai sergančiųjų ir pagaliau bus vitaminų visokių thumbup.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Visos,kurioms teko apsilankyti šioje temoje, anksčiau ar vėliau vėl džiaugsimės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 02 16, 00:09)
O man šiandien teplioja rudai  unsure.gif Nesuprantu kas čia dabar... Praėjo antros mmm po A, tada pora dienų nieko nebuvo ir dabar visą dieną teplioja  doh.gif

Man ir teplioja rudai.... nors dar iki mmm kokios dvi sav verysad.gif verysad.gif , nesuprantu kas cia daros, man jau nervai nebelaiko verysad.gif .

Gal kas zinote is mergaiciu kas cia gali but po A jau dvieju mmm esu sulaukusi....., kaip liudna nebegaliu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man ir teplioja rudai.... nors dar iki mmm kokios dvi sav    , nesuprantu kas cia daros, man jau nervai nebelaiko .

Gal kas zinote is mergaiciu kas cia gali but po A jau dvieju mmm esu sulaukusi....., kaip liudna nebegaliu

Nors pati dar nespėjau susidurti, bet draugė, patyrusi A, sakė, kad ir jai kelis mėnesius tepliojo viduryje ciklo.

Būsimos mamytės 4u.gif , o koks jūsų planas po A? Kokius tyrimus darėtės ar darysitės? Gal kokių gyvenimo būdo pokyčių imsitės? Gal ieškositės gydytojo, kuris per nėštumą paglobotų (kiek skaičiau yra būdų išsaugoti žirniuką, jei jis silpnas arba mamytės hormonai jam neleidžia vystytis). Nors artimieji sako nesukti galvos ir tiesiog antrą kartą bandyti, man vis neduoda ramybės mintis, kokių atsargumo priemonių imtis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noddame: 20 vasario 2013 - 18:25
Mergaites, man lengvai tepliojo svieziu krauju vidury ciklo po savaiminio persileidimo. Dabar jau antras ciklas, pakolkas viskas gerai, uz savaites ir menesines turetu arba neturetu parkeliaut. Tai hmmm, gal cia taip turi but? g.gif geriausia, turbut, gydytojos klaust.
Atsakyti
QUOTE(Noddame @ 2013 02 20, 19:17)
Nors pati dar nespėjau susidurti, bet draugė, patyrusi A, sakė, kad ir jai kelis mėnesius  tepliojo viduryje ciklo.

Būsimos mamytės 4u.gif , o koks jūsų planas po A? Kokius tyrimus darėtės ar darysitės? Gal kokių gyvenimo būdo pokyčių imsitės? Gal ieškositės gydytojo, kuris per nėštumą paglobotų (kiek skaičiau yra būdų išsaugoti žirniuką, jei jis silpnas arba mamytės hormonai jam neleidžia vystytis). Nors artimieji sako nesukti galvos ir tiesiog antrą kartą bandyti, man vis neduoda ramybės mintis, kokių atsargumo priemonių imtis. g.gif

Labukas visoms.
na as jau padariau visus hormonu tyrimus,sake viskas normoje,padariau pas gine echoskopija vel sake viskas gerai,pridaviau krauja del AFS sindromo- nerado kaip as supratau.Dabar laukiu atsaimo del kazkokio leideno geno mutacijos sindromo ir dar kaz kokio sindromo,atsakymas bus kovo 1 d. Nors as nesuprantu kaip gali buti persileidimas ir nesivystantis,jei viskas gerai visi tyrimai geri.
Atsakyti