O man po A dabar antras ciklas. Ciklai isliko reguliarus. Niekada anksciau nejausdavau O. Bet po A pradejau jausti dilgciojima ar kazka panasaus kai ovuliacija. I si cikla dedu labai daug vilciu...
Bus labai liudna jei nepavyks, nes labai tikiuosi
Niu ka parejo siandien mano pimosios mmm
uzsirasiau pas gine, kad apziuretu iskart po mmm ir jei viskas ok, kibsim i darbus jau si cikla
O man po A dabar antras ciklas. Ciklai isliko reguliarus. Niekada anksciau nejausdavau O. Bet po A pradejau jausti dilgciojima ar kazka panasaus kai ovuliacija. I si cikla dedu labai daug vilciu... Bus labai liudna jei nepavyks, nes labai tikiuosi
Tik nereikia liūdėti
Beje, dėl to dilgčiojimo, tai man dvi savaitės po A, tikriausiai jau vyko O, tai ne tai, kad dilgčiojo, bet dvi dienas stipriai maudė būtent tą šoną, kur buvo žirnis. Nors dabar praėjo, bet keista, tokios skausmingos O niekada neturėjau. Teks klaust gydytojos, kodėl taip...
Po savaiminio mano ciklas buvo kas 32 d., bet va dabar kažko užsitęsė, tikiuosi kad tai nebus
nes per šį laiką apturėjau virusą
QUOTE(hexora @ 2013 02 25, 09:00)
O man po A dabar antras ciklas. Ciklai isliko reguliarus. Niekada anksciau nejausdavau O. Bet po A pradejau jausti dilgciojima ar kazka panasaus kai ovuliacija. I si cikla dedu labai daug vilciu...
Bus labai liudna jei nepavyks, nes labai tikiuosi

QUOTE(Purpurine @ 2013 02 25, 11:10)
Niu ka parejo siandien mano pimosios mmm
uzsirasiau pas gine, kad apziuretu iskart po mmm ir jei viskas ok, kibsim i darbus jau si cikla 
Vaisingu ciklu
O aš laukiu,nesulaukiu antrų mmm
Ciklas visada buvo 25 dienos,šiandien jau 28 CD,kelias dienas maudžia pilvą,tai tikiuosi,kad jos greit ateis
Jau šį ciklą norėjom planuot,bet gripas pakeitė planus. Hexora, o tau linkiu vaisingo ciklo
Bizzz, gal tik ciklas šiek tiek pailgėjo
Jau šį ciklą norėjom planuot,bet gripas pakeitė planus. Hexora, o tau linkiu vaisingo ciklo
Bizzz, gal tik ciklas šiek tiek pailgėjo
QUOTE(starrgirl @ 2013 02 25, 20:27)
Nu aš ir labai tikiuosi, kad tik ciklas sukvailiojo, nes dabar netinkamas laikas man būti
QUOTE(Bizzz @ 2013 02 25, 19:38)
Nu aš ir labai tikiuosi, kad tik ciklas sukvailiojo, nes dabar netinkamas laikas man būti
labai jau daug visokių vaistų teko vartoti
Jei viskas bus gerai, startuosim nuo kovo 
Aisku linkiu, kad butu taip kaip nori, bet zinau atveji, kai pastojo butent tada, kai sirgo gripu, gere stiprius vaistus
Jeigu yra galimybe buti nestumui, tai po keleto dienu neatejus mmm gal pabandyk NT
Labukas,
kad planuojancioms pasisektu
laukiu vis mmm...siandien 34 d. po A
Nieko nejauciu....pilna baltu isskyru, ko nebudavo visai pries mmm.
As irgi bandysiu iskart po pirmu mmm....
kad planuojancioms pasisektu
laukiu vis mmm...siandien 34 d. po A
As irgi bandysiu iskart po pirmu mmm....
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 25, 20:48)
Aisku linkiu, kad butu taip kaip nori, bet zinau atveji, kai pastojo butent tada, kai sirgo gripu, gere stiprius vaistus
kadangi imunitetas buvo pasilpes nuo antibijotiku, tai zirniukas lengviau ir prikibo 
Jeigu yra galimybe buti nestumui, tai po keleto dienu neatejus mmm gal pabandyk NT
Antibijotikų negėriau, bet visokių vaistožolių, paracitamolio, daugiau nei reikia
QUOTE(Bizzz @ 2013 02 25, 21:21)
Antibijotikų negėriau, bet visokių vaistožolių, paracitamolio, daugiau nei reikia
nu tikiuosi, kad ant dienų ateis tos nelabosios 
Paracitamoli tai kiek zinau galima ir nescioms gert...
QUOTE(nimba @ 2013 02 25, 22:57)
Paracitamoli tai kiek zinau galima ir nescioms gert...
Galima, bet tik ne tiek, kiek jo man teko pavartoti