Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(LSBU @ 2013 02 27, 15:15)
Noreciau prisijungti i jusu gretas ir as, deje, sestadieni praradau savo dukryte, buvo jau beveik 20 savaiciu  cray.gif Kol kas nezinau kas atsitiko, nuvaziavom sestadieni i ligonine, galvodami kad apziures gal pasakys daugiau ilsetis ir namie pabuti, o cia pasirodo nors maziukes sirdute plake, bet mano gimda jau atsidarinejo sad.gif teko pagimdyti dukryte ir atsisveikinti su ja. Kaip kunigelis sake, isejo musu dukryte ten is kyr atejo pas Dievuli sad.gif

Pagalvojau, kad noreciau prisijungti prie jusu tai gal nepulsiu taip baisiai i nevilti  unsure.gif

Paguosti tokiais atvejais labai sunku o kartais ir neimanoma, bet linkiu stiprybes 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*DonAngel* @ 2013 02 27, 15:20)
O Dieve doh.gif Kaip stipriai užjaučiu!!!
Bet kaip taip gali nutikti, kai net 20 sav. verysad.gif Tai koks laikas yra,kad jau pasakytum vsio jau saugu?????

As manau, kad jau nebera saugaus laikotarpio, kuo daugiau atveju isgirsti, tuo labiau tiki, kad visas nestumas yra rizikoj, net ir gimdymas ne visada sekmingas. Todel dziaugtis galima tada, kai jau laikai savo kudikeli ant ranku smile.gif
Atsakyti
LSBU, uzjauciu console.gif daugiau neturiu ka pridurt verysad.gif

Man jau prasidejo antras normalus ciklas po persileidimo. Vakar buvo lygiai du menesiai... Nepavyko per pirma cikla pastot, kad ir kaip stengemes, ir ovuliacija "pagavau". Bandom toliau. Taip noriu i 2013 suspet!
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 27, 15:55)
Turite dukrytę, ji ir bus jūsų paguoda ir parama, geriausias vaistas  smile.gif

Dėl ko jūsų draugė neteko vaikelių, nežinote? Gal transfuzija buvo (jei identiški buvo vaikiukai)?

kad ji pati tiksliai nezino, buvo pries 9 metus, bet kiek zinau tai neidentiski.

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 27, 17:50)
Paguosti tokiais atvejais labai sunku o kartais ir neimanoma, bet linkiu stiprybes  4u.gif  4u.gif
As manau, kad jau nebera saugaus laikotarpio, kuo daugiau atveju isgirsti, tuo labiau tiki, kad visas nestumas yra rizikoj, net ir gimdymas ne visada sekmingas. Todel dziaugtis galima tada, kai jau laikai savo kudikeli ant ranku smile.gif

suprantu, kad tikrai sunku zmogu paguosti tokiose situacijose, bet smagu kai yra tokie forumai, kur galim susiburti ir islieti savo sirdgelas 4u.gif

Nezinau kuo daugiau galvoju, tuo labiau man atrodo, kad gavosi pas mane irgi tas kaklelio nepakankamumas, pavelavom 20 savaiciu scanui gal butu ka ir pastebeje, o gal ir ne. Tik tiek nervina, kad man jau ir pirmus 3 menesius pasirodydavo kraujo ir tepliojo, tai gal turejo mane labiau stebeti, bet kur tau antras nestumas matai viskas bus gerai, o cia se tau tiek ir gero unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(biti atskrend @ 2013 02 27, 22:30)
LSBU, uzjauciu console.gif daugiau neturiu ka pridurt  verysad.gif

Man jau prasidejo antras normalus ciklas po persileidimo. Vakar buvo lygiai du menesiai... Nepavyko per pirma cikla pastot, kad ir kaip stengemes, ir ovuliacija "pagavau". Bandom toliau. Taip noriu i 2013 suspet!

Aciukas smile.gif

Tikuosi, kad sis ciklas bus sekmingas 4u.gif 4u.gif As jau 2013 niekaip nespesiu, reikes dar bent pora menesiu palaukti atsigauti, o taip norejau liepinuko ax.gif

Nino_del_viento, o kiek jums laiko patare neplanuoti, nes as ne LT tai cia kazkaip jie ilgai neliepia laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2013 02 27, 15:15)
Laba dienele  4u.gif

Visom mergaitems praradusioms savo zirniukus ir jau sulaukusioms pirmuju mmm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Noreciau prisijungti i jusu gretas ir as, deje, sestadieni praradau savo dukryte, buvo jau beveik 20 savaiciu  cray.gif Kol kas nezinau kas atsitiko, nuvaziavom sestadieni i ligonine, galvodami kad apziures gal pasakys daugiau ilsetis ir namie pabuti, o cia pasirodo nors maziukes sirdute plake, bet mano gimda jau atsidarinejo sad.gif teko pagimdyti dukryte ir atsisveikinti su ja. Kaip kunigelis sake, isejo musu dukryte ten is kyr atejo pas Dievuli sad.gif

Pagalvojau, kad noreciau prisijungti prie jusu tai gal nepulsiu taip baisiai i nevilti  unsure.gif

Dideliausios stiprybes tau 4u.gif labai uzjauciu

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 27, 15:34)
Aš nežinau kaip Jus paguosti, to neįmanoma padaryti  verysad.gif  žinau ką sakau, iš savo patirties. Po truputį pastebėsit, kad vis mažiau galvojat kas butų buvę, jei būtų..., vieną dieną liausitės skaičiuoti kiek jums jau būtų buvę laiko ir netgi vieną dieną pastebėsit, kad galvojant apie savo mergaitę, Jums rieda ne ašaros, o atsiranda šypsena... visa tai pamažu, po vieną žingsnelį kiekvieną sunkią dieną...
Tiesiog, matyt, Dievui reikėjo dar vieno angeliuko  verysad.gif
Linkiu sužinoti priežastį, atsigauti pačiai ir vėl planuoti vaikelį
Papildyta:
Kai kitos džiaugiasi sulaukusios saugių 12 savaičių, tai man nevalingai atsiranda šypsena  smile.gif
Man atrodo, kad kai pastosiu, tai pas mane pirma džiaugsmo šypsena atsiras ne anksčiau 30 savaičių

As tai abu nestumus realiai bijojau visa nestuma, turbut niekada labai nebuvau atsipalaidavus. Ir tik kiekviena savaite skaitydama kas vyksta su lelium truputi atsikvepiau kai buvo parasyta "plauciai jau susiformavo ir jei gimtu dabar jau turetu galimybe isgyvent" bet kaip pikciurna minejo tai ne visu ir gimdymai sekmingi buna, tai tikrai atsipalaiduot reiktu tada kai jau ant ranku laikytum...

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 27, 18:50)
Paguosti tokiais atvejais labai sunku o kartais ir neimanoma, bet linkiu stiprybes  4u.gif  4u.gif

Pilnai pritariu 4u.gif

Visoms sulaukusioms mm po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 02 27, 13:41)
O jūs iškart po mmm. kimbat į darbą?
Nepamenu, ar minėjei, kiek tavo gyd. liepė palaukti ar ne?

Taip bandysim iskart po mmm..man gydytoja rekomendavo sulaukt nors vienu mmm ir tada galima startuot..treciadieni eisiu pas ja, kad pasiziuretu ar viskas ten gerai, ar folis auga tada seksiu ovuliacija ir bandysim.
O tu kaip? jau planuojat leliuka ar dar laukiat?
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2013 02 28, 01:01)
Nezinau kuo daugiau galvoju, tuo labiau man atrodo, kad gavosi pas mane irgi tas kaklelio nepakankamumas, pavelavom 20 savaiciu scanui gal butu ka ir pastebeje, o gal ir ne. Tik tiek nervina, kad man jau ir pirmus 3 menesius pasirodydavo kraujo ir tepliojo, tai gal turejo mane labiau stebeti, bet kur tau antras nestumas matai viskas bus gerai, o cia se tau tiek ir gero  unsure.gif

Kraujavimas su nepakankamumu neturi nieko bendra. Kaklelis atsidaro be skausmo ir kraujo. Ir širdelės nuo to tikrai nesustoja. Pas Tave bus kažkas kito, gal kokių raidos ydų turėjo unsure.gif

Nina_del_viento, o kiek jums laiko patare neplanuoti, nes as ne LT tai cia kazkaip jie ilgai neliepia laukti  g.gif

Čia standartiškai pataria 6mėn, bet mes jau nuo šio (trečio) ciklo bandysim ax.gif
Aš irgi labai noriu spėti 2013m., ypač, kad vyras yra pažadėjęs biggrin.gif Bet, bus kaip bus, svarbiausia, kad vėliau ar anksčiau būtų
Atsakyti
Sveikos mergaitės.. jungiuosi ir aš į jūsų būrį, nes jau nebegaliu pati viena savyje visko laikyti.. vaikučių neturiu, tai buvo mano pirmas nėštumas ir baigėsi savaime.. Kitą savaitę esu užsirašiusi pas gydytoją apžiūrai (kitu tikslu, žinoma), o eisiu pasižiūrėti, ar pilnai viskas išsivalė, ar nėra ko ir ar galiu planuoti vėl.. Stengiuosi kuo mažiau savęs klausinėti kas ir kodėl įvyko.. Niekada nesidomėjau specialiai ir net nepagalvojau, kad tiek nėštumų būna nesėkmingi.. turiu šiaip visokiausių bėdų, gydytojai vis dažniau paskubina, kad kol dar galiu gimdyčiau.. nesitikėjau net, kad taip greit pastosiu, bet pasirodo, kad pastoti tai neužtenka.. ech.. nesileisiu į gilesnes filosofijas.. palinkėsiu mums visoms stiprybės ir kuo dideliausios sėkmės 4u.gif tikiuosi greit visos išsiskaidysim į kitas temutes kur auginami pilveliai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MiDi @ 2013 02 28, 09:29)
Sveikos mergaitės.. jungiuosi ir aš į jūsų būrį, nes jau nebegaliu pati viena savyje visko laikyti.. vaikučių neturiu, tai buvo mano pirmas nėštumas ir baigėsi savaime.. Kitą savaitę esu užsirašiusi pas gydytoją apžiūrai (kitu tikslu, žinoma), o eisiu pasižiūrėti, ar pilnai viskas išsivalė, ar nėra ko ir ar galiu planuoti vėl.. Stengiuosi kuo mažiau savęs klausinėti kas ir kodėl įvyko.. Niekada nesidomėjau specialiai ir net nepagalvojau, kad tiek nėštumų būna nesėkmingi.. turiu šiaip visokiausių bėdų, gydytojai vis dažniau paskubina, kad kol dar galiu gimdyčiau.. nesitikėjau net, kad taip greit pastosiu, bet pasirodo, kad pastoti tai neužtenka.. ech.. nesileisiu į gilesnes filosofijas.. palinkėsiu mums visoms stiprybės ir kuo dideliausios sėkmės  4u.gif tikiuosi greit visos išsiskaidysim į kitas temutes kur auginami pilveliai  nestuke.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
LSBU, tu irgi is liepinukiu? verysad.gif gal prasilenkem, mano nestumas nutruko 11sav su kapeikom...

Nina del viento, kunas atsigavo, o kaip sirdis, ar pasiruosus naujam laukimui? Ar jum greit praejusi karta uzkibo? As praejusius du kartus labai greit pastojau, tad nori nenori nusivylimas sioks toks buvo, kai praejusi cikla nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2013 02 28, 00:01)
Tik tiek nervina, kad man jau ir pirmus 3 menesius pasirodydavo kraujo ir tepliojo, tai gal turejo mane labiau stebeti, bet kur tau antras nestumas matai viskas bus gerai, o cia se tau tiek ir gero  unsure.gif

Idomiai is tikro, kad rimciau neziurejo. As pati turiu ivairiu ligu igimtu, todel mane labai gine ziurejo ir jau 7 savaiciu siunte i perinatologijos centra, kad konsultuotu, kaip priziureti nestuma. Bet deja, tas vizitas buvo labai liudnas ir isvada - valymas.

QUOTE(MiDi @ 2013 02 28, 09:29)
Sveikos mergaitės.. jungiuosi ir aš į jūsų būrį, nes jau nebegaliu pati viena savyje visko laikyti.. vaikučių neturiu, tai buvo mano pirmas nėštumas ir baigėsi savaime.. Kitą savaitę esu užsirašiusi pas gydytoją apžiūrai (kitu tikslu, žinoma), o eisiu pasižiūrėti, ar pilnai viskas išsivalė, ar nėra ko ir ar galiu planuoti vėl.. Stengiuosi kuo mažiau savęs klausinėti kas ir kodėl įvyko.. Niekada nesidomėjau specialiai ir net nepagalvojau, kad tiek nėštumų būna nesėkmingi.. turiu šiaip visokiausių bėdų, gydytojai vis dažniau paskubina, kad kol dar galiu gimdyčiau.. nesitikėjau net, kad taip greit pastosiu, bet pasirodo, kad pastoti tai neužtenka.. ech.. nesileisiu į gilesnes filosofijas.. palinkėsiu mums visoms stiprybės ir kuo dideliausios sėkmės  4u.gif tikiuosi greit visos išsiskaidysim į kitas temutes kur auginami pilveliai  nestuke.gif

Stiprybes 4u.gif kol pati nesusiduriau su persileidimu, tol negalvojau, kad ju tiek daug buna...
Atsakyti
Man lengvai taip gleivetai tepliojo pusantros savaites iki persileidimo... Ir ultragarsa dare, ir pusdieni pries persileidima apziurejo - viskas buvo gerai, gimda svari grazi, viskas puikiai vietoj, geros formos, sirdele plake, embrioniukas makalavos, atitiko amziu. Kaklelis uzdaras, jokio uzdegimo nesimate. Veliau tyrimai irgi jokio uzdegimo neparode. Na ir ka, vistiek ivyko kaip ivyko... Tad dabar jau man atrodo, kad sekmingas ultragarsas nieko nereiskia isskyrus tai, kad iki tol viskas buvo gerai, bet jokios garantijos, kad ir toliau bus. Apziura vel lygiai taip pat. O jei teplioja, tai nieko gero. Gal ir nieko blogo, kaip kad pasitaiko kitoms, kad prateplioja visa nestuma, bet jei man taip vel nutiktu turbut optimizmo beliktu labai mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 28 vasario 2013 - 10:45
QUOTE(biti atskrend @ 2013 02 28, 10:51)
Nina del viento, kunas atsigavo, o kaip sirdis, ar pasiruosus naujam laukimui? Ar jum greit praejusi karta uzkibo? As praejusius du kartus labai greit pastojau, tad nori nenori nusivylimas sioks toks buvo, kai praejusi cikla nepavyko.

Praeitą kartą trečias ciklas buvo sėkmingas. Labai bijau, kad dabar teks ilgiau planuoti, kad teks ne vieną kartą nusivilti unsure.gif Turiu daug vilčių, daug tikėjimo...
Kaip čia pasakyti dėl to atsigavimo, per daug ką yra prisiminti, kad taip lengvai pamiršti smile.gif Jei tai būtų tik viena echo, viena nuotrauka... o dabar tai kelios mažų žmogučių nuotraukos, tai pilvukas, tai jiems nupirkti daiktai, tai pripratimas prie jų, prie situacijos, tai jų judesiukai... o kur dar visi džiaugsmai, viltys, svajonės... Tiesiog nustojau galvoti apie tas dienas ligoninėje, nustojau kaltinti save ir ieškoti galimų sprendimų, ką galima buvo padaryti kitaip. Va tai aš noriu pamiršti ir gyventi su šviesiu atsiminimu apie savo nėštumą, savo mergaites ir noriu gyventi toliau.
Atsakyti