Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Zavinga22 @ 2013 03 08, 19:01)
Dekui  4u.gif  as ir taip buvau pamascius, bet kad tas kraujavimas tik slapinimosi metu  g.gif  Cia ta auksta  bt buvo tik viena diena, o taip tai visa laik 37.0 - 37.2. Na bandysiu laukt iki pirmadienio, ir eisiu pas seimos daktara. Dar niekad nera buve ciklo sutrikimu, pas mane kaip laikrodis kas 25dienas, hm keistuma. Keistai norisi daznai i wc lakstyt, o nuejus ne kazka daug, pusles uzdegimas negali but, nes zinau kaip tas reikals buna.  Ech, stengiuos nesinervuot...

Tai gal siandien tik teplioja, o rytoj jau ir pramus wink.gif ziurek,kas bus toliau ir linkiu islikt blaiviu protu ir per daug nestiketi nestumo, nes jei jo nera, bus skaudu. Geriau galvot,kad kazkas sutriko smile.gif
Kitas dalykas - jei O buvo 4 diena, tai dar tikrai nestumas neturetu jaustis, nes dar tik keturios dienos praejo. Pabandyk rytoj pasimatuoti BT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 03 08, 20:04)
Tai gal siandien tik teplioja, o rytoj jau ir pramus wink.gif ziurek,kas bus toliau ir linkiu islikt blaiviu protu ir per daug nestiketi nestumo, nes jei jo nera, bus skaudu. Geriau galvot,kad kazkas sutriko smile.gif
Kitas dalykas - jei O buvo 4 diena, tai dar tikrai nestumas neturetu jaustis, nes dar tik keturios dienos praejo. Pabandyk rytoj pasimatuoti BT wink.gif

Na stengiuos,labai. Del nestumo jautimo, gal ir keistai skamba, bet as praeita karta jauciau kada pastojau, o testas paskui tik patvirtino, viska jauciau nuo labai labai anksti. Na ka belieka laukimas, viskas bus gerai, viskas turi but gerai smile.gif
Dekui uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2013 03 08, 19:37)
Na stengiuos,labai. Del nestumo jautimo, gal ir keistai skamba, bet as praeita karta jauciau kada pastojau, o testas paskui tik patvirtino, viska jauciau nuo labai labai anksti. Na ka belieka laukimas, viskas bus gerai, viskas turi but gerai smile.gif
Dekui uz palaikyma  4u.gif

Palauksim ir bus aisku smile.gif o del palaikymo, tai juk tam cia ir esam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2013 03 07, 17:32)
O pas koki gydytoja buvot?
Nes mano vakarine tempa irgi virs 37... Viska nurasydavau nestumui... Bet po dvieju persileidimu pradedu galvot kitaip:)

Taip,juk sakau,kad jei ne šis daktaras,iki šiol nežinočiau,kad mikoplazmą turiu.. Jis nusiuntė labai daug tyrimų darytis,viskas buvo gerai. Tik mikoplazmos tyrimas teigiamas. Geriau jau pasidaryt,jei laikosi virš 37 4u.gif Ir užjaučiu,kad jau net du kartus teko tai išgyvent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MiDi @ 2013 03 08, 16:07)
Kuo dideliausios sėkmės ir dar kartą sėkmės! Labai džiaugiuosi už tave!

Aš jau irgi baigiau kraujuoti, pasirodžiau gydytojai - sakė viskas gražu ir švaru, įtaria kad viskas buvo savo vietose... paaiškino, kad paprastai persileidimą sunku ir specialiai susikelti, o kad man taip lengvai - vadinasi taip jau buvo lemta ir taip pati gamta apsisaugo... Nemato jokių kliūčių bandyti vėl, tik po .. 6mėn.  doh.gif  na tikrai nesiruošiu tiek laukti.. ketinau iš kart.. dabar mąstau praleisti vienas mm, ir su sekančiom startuoti.. du ilgi mėnesiai.. bet išversiu.. tik dabar su ta temperatūra truputį susinervinau.. man irgi 37,2 arba 37 laikosi.. ginė sakė, kad nieko tokio, turi nukrist.. nu nežinau... ar čia sunerimti, ar kaip?  unsure.gif

Jo tie 6men visus zudo biggrin.gif o man isvis sake gert kontraceptines nes neva mano ciklas sutrikes, ir is kur ji zino, juk dar po A man net mm neprasidejo dar sake jai atrodo kad mums vasara nereiktu planuot dar:hm Zodziu nervina tos gines dvi yra ir tos kvankos kokios. Man O dviem dienom veliau nei tikejausi bet cia dar nerodo jokiu ciklu sutrikimu, juk girdejau ne vienai po A ciklas pailgeja g.gif jei matysiu kad tikrai mm puliuoja tada gal ir gersiu KT kad susitvarkyt cikla ir tada planuot bet jei nepuliuoja tai kam ryt tas KT nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 03 09, 13:09)

Man irgi ginė pasakė, palaukt 6 mėnesius, pažiūrėjau į ją kreivai, sako, kad gimda sustiprėtų... o per sekančią apžiūrą (po mėnesio nuo A), sako ateikit dar pasitikrinti po 3-4mėn. prieš pradedant planuoti, žodžiu, pati sau paprieštaravo: palaukit 6, bet pradėkit planuot po 4 ax.gif O realiai tai jau po 2 ciklo planuojam ir tikiuosi, kad tos nelemtos mmm neateis, bet jau čia nepasirinksi, bus kaip bus ax.gif
O kai 7dieną po A buvau pas šeimos gydytoją, kad duotų siuntimą pas ginę, ta iš karto man pasakė: pradėkit gerti folinę rūgštį... matyt iš mano būsenos, iš mano akių matė, kad neketinu pasiduoti ir sėdėti laukti kažkokio mistiško sustiprėjimo ax.gif

Beje, hexora, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 09, 13:17)
QUOTE(nimba @ 2013 03 09, 13:09)

Man irgi ginė pasakė, palaukt 6 mėnesius, pažiūrėjau į ją kreivai, sako, kad gimda sustiprėtų... o per sekančią apžiūrą (po mėnesio nuo A), sako ateikit dar pasitikrinti po 3-4mėn. prieš pradedant planuoti, žodžiu, pati sau paprieštaravo: palaukit 6, bet pradėkit planuot po 4 ax.gif O realiai tai jau po 2 ciklo planuojam ir tikiuosi, kad tos nelemtos mmm neateis, bet jau čia nepasirinksi, bus kaip bus ax.gif
O kai 7dieną po A buvau pas šeimos gydytoją, kad duotų siuntimą pas ginę, ta iš karto man pasakė: pradėkit gerti folinę rūgštį... matyt iš mano būsenos, iš mano akių matė, kad neketinu pasiduoti ir sėdėti laukti kažkokio mistiško sustiprėjimo ax.gif

Beje, hexora, sveikinu 4u.gif

Man gine sake kontraceptines ir foline rugsti gert kartu. Aceit jei sumastysiu pastot tai jau busiu privartojus pakankamai folines rugsties, bet gert dabar jau foline rugsti o planuot tipo rudeni... kazkokia nesamone nu nzn tai kam ta foli gert jei neplanuoji arba kam kt gert jei planuoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 03 08, 20:38)
Palauksim ir bus aisku smile.gif o del palaikymo, tai juk tam cia ir esam  4u.gif

Na ka siandien BT vel pakilo 37.1, tepimas buvo nustojes, dabar vel, bet jokio skausmo ner, nieko nejauciu ir tas tepimas toks svieziai rudas, ir tik atsiranda slapinimosi metu ant popieriaus, nieko nebe suprantu, treciadieni bandysiu NT sugadint, paziuresiu kas bus.
As nesuprantu tos kur nenori nelaukia, sast ir turi nei komplikaciju, nei persileidimu, nei dar ko, o cia net naktim sapnuoji, svajoji ir va kas vyksta...
As jau du nesivystancius turejau, ir niekas nieko nerado, nu kiek gi dar reiks tiek kankintis, kad pagaliau viskas gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 03 09, 12:09)
Jo tie 6men visus zudo  biggrin.gif  o man isvis sake gert kontraceptines nes neva mano ciklas sutrikes, ir is kur ji zino, juk dar po A man net mm neprasidejo  dar sake jai atrodo kad mums vasara nereiktu planuot dar:hm  Zodziu nervina tos gines dvi yra ir tos kvankos kokios. Man O dviem dienom veliau nei tikejausi bet cia dar nerodo jokiu ciklu sutrikimu, juk girdejau ne vienai po A ciklas pailgeja g.gif jei matysiu kad tikrai mm puliuoja tada gal ir gersiu KT kad susitvarkyt cikla ir tada planuot bet jei nepuliuoja tai kam ryt tas KT nesuprantu g.gif

Mano ciklai smarkiai issireguliave ir gine sake, kad nieko cia tokio. Apie KT net minciu jokiu nedave, o ir pati as ju negerciau, nes netikiu ju nauda organizmui schmoll.gif vaistas, kuris sugeba viska pakeisti cikle savo isikisimu, man neatrodo reikalingas. O be to tikiu, kad ir prie nevaisingumo prisideda, nekarta girdejau tokia nuomone tiek is paprasto daktaro, tiek is profesoriaus. Bet aisku, kiekvienai rinktis smile.gif

QUOTE(Zavinga22 @ 2013 03 09, 14:02)
Na ka siandien BT vel pakilo 37.1, tepimas buvo nustojes, dabar vel, bet jokio skausmo ner, nieko nejauciu ir tas tepimas toks svieziai rudas, ir tik atsiranda slapinimosi metu ant popieriaus, nieko nebe suprantu, treciadieni bandysiu NT sugadint, paziuresiu kas bus.
As nesuprantu tos kur nenori nelaukia, sast ir turi nei komplikaciju, nei persileidimu, nei dar ko, o cia net naktim sapnuoji, svajoji ir va kas vyksta...
As jau du nesivystancius turejau, ir niekas nieko nerado, nu kiek gi dar reiks tiek kankintis, kad pagaliau viskas gerai butu.

Galima manyti, kad ir implantacija galejo buti, bet daba lieka laukti NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2013 03 07, 17:32)
O pas koki gydytoja buvot?

Buvau pas pulmonologą smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

QUOTE(starrgirl @ 2013 03 06, 14:47)
Ačiū wink.gif Bet deja ir šį ciklą tenka praleist.. Dabar jau tikrai žinau,kodėl mano liepinukas nebesivystė.. Pasirodo,kad turiu mikoplazmą..

Svarbu dabar kad rado priezasti ir labai tikuosi kad greitai atkeliaus pas jus irgi issvajoti II ir jis bus sekmingas 4u.gif

QUOTE(hexora @ 2013 03 06, 20:50)
Atnešu į šią temą daug vilčių Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti 

Tylus ir nuosirdus sveikinimai, saugok save ir savo zirniuka, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(MiDi @ 2013 03 08, 15:07)
Kuo dideliausios sėkmės ir dar kartą sėkmės! Labai džiaugiuosi už tave!

Aš jau irgi baigiau kraujuoti, pasirodžiau gydytojai - sakė viskas gražu ir švaru, įtaria kad viskas buvo savo vietose... paaiškino, kad paprastai persileidimą sunku ir specialiai susikelti, o kad man taip lengvai - vadinasi taip jau buvo lemta ir taip pati gamta apsisaugo... Nemato jokių kliūčių bandyti vėl, tik po .. 6mėn.

Sekmes planavime 4u.gif As tai nezinau, kude tie daktarai LT visada sako laukti 6 menesius g.gif , manau tikrai nereikia, jeigu pati jautiesi gerai ir jokiu dideliu komplikaciju nebuvo, nematau reikalo laukti. As tai tikrai nelauksiu taip ilgai, nebent kas rimciau bus schmoll.gif

QUOTE(Zavinga22 @ 2013 03 08, 15:27)

Sveikutes. Noreciau jusu patarimo, gal kuriai jau taip buvo. Pries pusmetiturejau nesivystanti, issityrem, viskas grazu, viskas tvarkoj, jokiu pakitimu nerado, nei genetiskai, nei ginekologiskai, nei su hormonais... Ir va pradejom vel planuot, nuo 02.13

Labai tikuosi, kad uzkips zirniukas 4u.gif Bet gali dar buti ir mmm, man kelis kartus yra buve, kad ciklas pasikeicia ir susirgus daug ansciau. Stiprybes ir labai nesinervinkit, nes tai irgi nera i gera 4u.gif

QUOTE(nimba @ 2013 03 09, 11:09)
Jo tie 6men visus zudo  biggrin.gif  o man isvis sake gert kontraceptines nes neva mano ciklas sutrikes, ir is kur ji zino, juk dar po A man net mm neprasidejo  dar sake jai atrodo kad mums vasara nereiktu planuot dar:hm  Zodziu nervina tos gines dvi yra ir tos kvankos kokios. Man O dviem dienom veliau nei tikejausi bet cia dar nerodo jokiu ciklu sutrikimu, juk girdejau ne vienai po A ciklas pailgeja jei matysiu kad tikrai mm puliuoja tada gal ir gersiu KT kad susitvarkyt cikla ir tada planuot bet jei nepuliuoja tai kam ryt tas KT nesuprantu

Jeigu tik noro yra tai ir nereikia laukti, tikrai zinau, nemazai merginu kurios persileido iki 12 savaiciu ir nelauke 6 menesiu 4u.gif

Beto noriu tik pasakyti merginos ir suteikti vilties visoms, as po pirmo ankstyvo nesivystancio isnesiojau dukryte be jokiu problemu. Taip kad auksciu nosytes ir viskas bus gerai, taip pat jeigu ir du dar tikrai nereiskai kad ir kitas bus nelaimingas 4u.gif Deje kartais taip jau buna kad niekas nezino kodel taip atsitinka, kad kunas atmeta, nors tu ka, bet reikia tureti vilties, kad ir mes dar isnesiosim savo maziukus 4u.gif

As tai va niekai dar nebaigiu kraujuoti, vakare atrodo jau baigiasi po nakties atsikeliu vel kraujo pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 03 09, 16:22)
Mano ciklai smarkiai issireguliave ir gine sake, kad nieko cia tokio. Apie KT net minciu jokiu nedave, o ir pati as ju negerciau, nes netikiu ju nauda organizmui  schmoll.gif vaistas, kuris sugeba viska pakeisti cikle savo isikisimu, man neatrodo reikalingas. O be to tikiu, kad ir prie nevaisingumo prisideda, nekarta girdejau tokia nuomone tiek is paprasto daktaro, tiek is profesoriaus. Bet aisku, kiekvienai rinktis smile.gif
Galima manyti, kad ir implantacija galejo buti, bet daba lieka laukti NT smile.gif

As ir nezadu gert jei nematysiu butinybes. Man buvo po antro leliaus gimimo issiderino tai mano mm buvo kas dvi savaites po dvi savaites, tai jau nuprotet buvo galima nuo tokiu mm o kol atitaike KT tai dar kiek kankinausi nes nuo vienu visa men prakraujavau. Tavo ciklai issireguliavo nes jau sirgai mm ir matei kad netvarka? O man dar net mm nebuvo po A ir jau man aiskina kad ciklai issireguliavo, dabar ziuresim galvojau 03.19 bus bet O buvo tik 03.08 tai manau mm bus 03.20-22 mazdaug jei taip ir bus ir jei neilgiau 7d tikrai nei uz ka negersiu schmoll.gif vienas daktaras pasakojo kad viena medike mire nuo KT tai jis niekam nerekomenduoja KT gert sake rast galima kita iseit. O sakykit su Duphastonu irgi galima sureguoliuot cikla skaitinejau kad kai kurioms mergaites skiria kai mm nenormalios g.gif
Atsakyti