Labas vakarelis
QUOTE(starrgirl @ 2013 03 06, 14:47)
Ačiū

Bet deja ir šį ciklą tenka praleist.. Dabar jau tikrai žinau,kodėl mano liepinukas nebesivystė.. Pasirodo,kad turiu mikoplazmą..
Svarbu dabar kad rado priezasti ir labai tikuosi kad greitai atkeliaus pas jus irgi issvajoti II ir jis bus sekmingas
QUOTE(hexora @ 2013 03 06, 20:50)
Atnešu į šią temą daug vilčių Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti
Tylus ir nuosirdus sveikinimai, saugok save ir savo zirniuka, viskas bus gerai
QUOTE(MiDi @ 2013 03 08, 15:07)
Kuo dideliausios sėkmės ir dar kartą sėkmės! Labai džiaugiuosi už tave!
Aš jau irgi baigiau kraujuoti, pasirodžiau gydytojai - sakė viskas gražu ir švaru, įtaria kad viskas buvo savo vietose... paaiškino, kad paprastai persileidimą sunku ir specialiai susikelti, o kad man taip lengvai - vadinasi taip jau buvo lemta ir taip pati gamta apsisaugo... Nemato jokių kliūčių bandyti vėl, tik po .. 6mėn.
Sekmes planavime

As tai nezinau, kude tie daktarai LT visada sako laukti 6 menesius

, manau tikrai nereikia, jeigu pati jautiesi gerai ir jokiu dideliu komplikaciju nebuvo, nematau reikalo laukti. As tai tikrai nelauksiu taip ilgai, nebent kas rimciau bus
QUOTE(Zavinga22 @ 2013 03 08, 15:27)
Sveikutes. Noreciau jusu patarimo, gal kuriai jau taip buvo. Pries pusmetiturejau nesivystanti, issityrem, viskas grazu, viskas tvarkoj, jokiu pakitimu nerado, nei genetiskai, nei ginekologiskai, nei su hormonais... Ir va pradejom vel planuot, nuo 02.13
Labai tikuosi, kad uzkips zirniukas

Bet gali dar buti ir mmm, man kelis kartus yra buve, kad ciklas pasikeicia ir susirgus daug ansciau. Stiprybes ir labai nesinervinkit, nes tai irgi nera i gera
QUOTE(nimba @ 2013 03 09, 11:09)
Jo tie 6men visus zudo

o man isvis sake gert kontraceptines nes neva mano ciklas sutrikes, ir is kur ji zino, juk dar po A man net mm neprasidejo dar sake jai atrodo kad mums vasara nereiktu planuot dar:hm Zodziu nervina tos gines dvi yra ir tos kvankos kokios. Man O dviem dienom veliau nei tikejausi bet cia dar nerodo jokiu ciklu sutrikimu, juk girdejau ne vienai po A ciklas pailgeja jei matysiu kad tikrai mm puliuoja tada gal ir gersiu KT kad susitvarkyt cikla ir tada planuot bet jei nepuliuoja tai kam ryt tas KT nesuprantu
Jeigu tik noro yra tai ir nereikia laukti, tikrai zinau, nemazai merginu kurios persileido iki 12 savaiciu ir nelauke 6 menesiu
Beto noriu tik pasakyti merginos ir suteikti vilties visoms, as po pirmo ankstyvo nesivystancio isnesiojau dukryte be jokiu problemu. Taip kad auksciu nosytes ir viskas bus gerai, taip pat jeigu ir du dar tikrai nereiskai kad ir kitas bus nelaimingas

Deje kartais taip jau buna kad niekas nezino kodel taip atsitinka, kad kunas atmeta, nors tu ka, bet reikia tureti vilties, kad ir mes dar isnesiosim savo maziukus
As tai va niekai dar nebaigiu kraujuoti, vakare atrodo jau baigiasi po nakties atsikeliu vel kraujo pilna