Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labas 4u.gif
Pagaliau sulaukiau aš tų savo pražuvėlių thumbup.gif taip pergyvenau, kad tik nebūtų kas užkibę, vis dėlto nemenką virusą buvau apturėjus unsure.gif Bet turbūt nuo viruso jos man ir gerokai užtempę buvo g.gif
Nu ką, prisirašysiu ir aš po mmm į startuojančių gretas, tikiuosi šį kart viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 02 28, 15:57)
Kad tavo zodziai tam kam reikia i ausi ir kad tik greiciau ax.gif

Nueis, nueis tam kam reikia i ausi wink.gif 4u.gif

QUOTE(tani301 @ 2013 02 28, 16:00)
Svarbiausia, tai ne pirma mano A,esu turėjusi 3 nesivystančius g.gif ,niekada taip nebūdavo.... išsigandau aš, net verkiau iš ryto ant vyro peties kaip vaikas...taip nesinori turėti dar kažkokių bėdų, taip norisi kuo greičiau  nestuke.gif .....mes taip laukės šio mažylio verysad.gif , ojis išėjo  taip netikėtai( buvo 12sav)...kažkoks siaubas. bet...jus pačios viską suprantat ir išjautusios esat tai verysad.gif ....

Uzjauciu labai, man A nedare tai negaliu pasakyti, o kai viena dare jau neatsimenu kaip ten buvo 4u.gif

QUOTE(starrgirl @ 2013 02 28, 16:33)
Užjaučiu,daugiau nėra ir ką pridurt 4u.gif Pati laukiausi liepinuko,deja nesivystė.. Bet laikas tikrai sumažina skausmą 4u.gif
MiDi, užjaučiu ir tave 4u.gif
O aš šiandien sulaukiau antrųjų mmm,dabar jau tikrai bandysim pagauti gandrą smile.gif

Linkiu kad greitai uz kiptu ir kad sekmingas butu 4u.gif

QUOTE(Bizzz @ 2013 02 28, 19:44)
Labas 4u.gif
Pagaliau sulaukiau aš tų savo pražuvėlių thumbup.gif  taip pergyvenau, kad tik nebūtų kas užkibę, vis dėlto nemenką virusą buvau apturėjus unsure.gif Bet turbūt nuo viruso jos man ir gerokai užtempę buvo g.gif
Nu ką, prisirašysiu ir aš po mmm į startuojančių gretas, tikiuosi šį kart viskas bus gerai thumbup.gif

Ir tau uz mmm ir kad ateinantis ciklas butu sekmingas 4u.gif
Atsakyti
LSBU, labai uzjauciu sad.gif As ir netekau liepinuko.

QUOTE(tani301 @ 2013 02 28, 17:51)
Sveikos ,likimo sesės,
nežinojau ,kad dar yra tokia temuke, kalbėjausi Nesulaukiančios gandro skyrelyje,bet pasipasakosiu Jums:
turiu problemyte SOS ax.gif :
A padaryta man vasario 15d., po 5 dienų apsilankiau pas gyd. , pažiūrėjo echo - sakė viskas gražu. Man jau nieko netepliojo paskutinėm dienom, o šį rytą atsibudau ir pamačiau ,kad kraujuoju, niekas neskauda ,atrodo kaip tikri mmm......... doh.gif  NIEKO nesuprantu - juk tik 2 sav praėjo , dar negali būti mmm g.gif . Ar man sunerimti ? Ar yra kam taip buvę? Man pas gyd tik kitą sav penktadienį, taip susitarėm .
Gal kas susidūrėte?

Na man po A gydytoja sake, kad mmm gali bet kada ateiti, nebutinai po menesio.
Atsakyti
Na man po A ir kazkur po svaites plustelejo kraujo, bet gine sake viskas gerai..ji lyg minejo, kad kazko lyg suleidzia iskart po A, kad uzlaiko menesines kuriam laikui, nes faktiskai jos turetu prasideti iskart po A..na turetu tas valymasis ir skaitytis mmm. bet mano atveju jos buvo savaite veliau ir viskas nuo to pliupsnio toliau vyko kaip normalus ciklas..zinoma ir pirmosios menesines velavo gera savaite po A.
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2013 02 28, 22:45)

Ir tau uz mmm ir kad ateinantis ciklas butu sekmingas  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Labai tikimės, kad šį kartą tikrai viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Labuka,

Su pavasariu visas!! Su naujomis viltimis!!! Man , kai uzsviecia saulele, tai tokia meile ir viltis alanko wub.gif
Na as dar vis sergu - ilgokai kazko, anksciau taip nebuvo, bet ir gausiai kaip niekada (naudoju taurele, tai galiu pamatuot rolleyes.gif )
Noriu suspet i si cikla: ir tyrimus padaryt ir pabandyt pastot, tai turiu tik viena sav. iki O g.gif O jus kuri SORPO darotes tyrimus?

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 27, 16:34)
Man atrodo, kad kai pastosiu, tai pas mane pirma džiaugsmo šypsena atsiras ne anksčiau 30 savaičių

Dabar jau labai pritariu, kol cia nepaskaitinejau, tai tik apie 12 sav. nesaugiu galvodavau, o dabar....bet ka daryt su aplinkiniais norisi pasidziaugt, tai ka iki 30 sav. slept?

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 02 27, 19:50)
As manau, kad jau nebera saugaus laikotarpio, kuo daugiau atveju isgirsti, tuo labiau tiki, kad visas nestumas yra rizikoj, net ir gimdymas ne visada sekmingas. Todel dziaugtis galima tada, kai jau laikai savo kudikeli ant ranku smile.gif

Irgi pritariu! Mano II nestuke.gif buvo idealus iki 28 sav. Ir dar men. turejau laukti nelaimingos pabaigos verysad.gif verysad.gif Taip, kad tikrai, kai supuojamas leliukas jau, tada galima pasakyt, kad mums pasiseke!!!

QUOTE(MiDi @ 2013 02 28, 10:29)

palinkėsiu mums visoms stiprybės ir kuo dideliausios sėkmės  4u.gif tikiuosi greit visos išsiskaidysim į kitas temutes kur auginami pilveliai  nestuke.gif

Uzuojauta ir stiprybes!!
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2013 02 28, 19:03)

Ačiū wink.gif Bet deja ir šį ciklą tenka praleist.. Dabar jau tikrai žinau,kodėl mano liepinukas nebesivystė.. Pasirodo,kad turiu mikoplazmą.. Ir vakarais temperatūra 37-37.4 nėra normali,kaip teigė šeimos daktaras doh.gif O temperatūros vakarais turiu jau beveik tris metus.. Dabar 10 dienų gersiu antibiotikus,tada eisiu pas daktarą ir lyg dar 14 dienų antibiotikai.. Jei prieš kelis matus būčiau papuolus pas šį daktarą,dabar džiaugčiausi nestuke.gif verysad.gif Šį ciklą praleidžiam,o tada MB išvažiuoja iki liepos vidurio į kursus.. Grįš tik savaitgaliais,todėl bus sunku pagaut žirniuką..
Kartais pagalvoju,kodėl likimas taip žaidžia.. Tos,kurios labai nori mažiuko,susiduria su problemom,o tos,kurios nenori ir nelaukia,pastoja ir išnešioja..
Atsakyti
Labuka, laukiu kitos sav. bus O biggrin.gif bandysiu spet su tyrimais. Kazi ar ju rezultatus pati suprasiu, ar butinai ginei rodyt? Neturiu tam laiko....noriu leliukoooo unsure.gif
Atsakyti
Atnešu į šią temą daug vilčių wub.gif Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti wub.gif Bijau prisisvajot per anksti, šiandien dar tik 10 DPO, bet jau du NT parodė neryškią antrą juostelę. wub.gif Tai buvo antras ciklas, po A.
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 03 06, 21:50)
Atnešu į šią temą daug vilčių  wub.gif Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti  wub.gif Bijau prisisvajot per anksti, šiandien dar tik 10 DPO, bet jau du NT parodė neryškią antrą juostelę.  wub.gif Tai buvo antras ciklas, po A.

Laikau kumscius, kad viskas butu kuo geriausiai thumbup.gif BT irgi labai grazi ir stabili, mano buvo tokia, kai pastojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 03 06, 22:50)
Atnešu į šią temą daug vilčių  wub.gif Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti  wub.gif Bijau prisisvajot per anksti, šiandien dar tik 10 DPO, bet jau du NT parodė neryškią antrą juostelę.  wub.gif Tai buvo antras ciklas, po A.

Is visos sirdies linkiu,kad testukai nemeluotu ir nestuke.gif pasitvirtintu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atnešu į šią temą daug vilčių  Vakar pamačiau II juosteles, ir tikriausia mums vėl pavyko pastoti  Bijau prisisvajot per anksti, šiandien dar tik 10 DPO, bet jau du NT parodė neryškią antrą juostelę.  Tai buvo antras ciklas, po A.

4u.gif susigraudinau...
Atsakyti