Nesuprantu, kovo 8 buvo kiausinio baltimo tipo isskyros tada sausra o sian vel kiausinio baltymo isskyros. Nesuprantu
Kai echo dare tai abi kiausides buvo vienodo dydzio. Gal man abi kiausides ovuliuoja?
Svarbu, kad tai būtų ne vien kiaušinio baltymo išskyros, bet jų tąsumas, kai gali ištempti iki kelių cm
Gal ir dar viena ovuliacija vyksta, tik man atrodo, kad antra gali vykti dienos-dviejų bėgyje, bet ne potiek dienų... Nors gal ir klystu
Lauriote, su gimtadieniu
ar gavai savo teigiamą dovanėlę
Gal ir dar viena ovuliacija vyksta, tik man atrodo, kad antra gali vykti dienos-dviejų bėgyje, bet ne potiek dienų... Nors gal ir klystu
Lauriote, su gimtadieniu
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 13, 19:19)
Svarbu, kad tai būtų ne vien kiaušinio baltymo išskyros, bet jų tąsumas, kai gali ištempti iki kelių cm
Lauriote, su gimtadieniu
ar gavai savo teigiamą dovanėlę 
Lauriote, su gimtadieniu
Bandziau temti tai apie 3cm sakyciau
O ar po A kas pastebėjote, kad mmm tapo neskausmingos? jau trečios ir skausmo požiūriu tikrai labai švelnios, anksčiau išsitiest be vaistų negalėdavau. Ir ciklai du buvo 33 d., dabar jau grįžta į ankstesnę trukmę, patrumpėjo iki 25 d. kartais pagalvoju, gal yra ir teigiamų dalykų šioje nelaimėje. Niekada gyvenime nėr buvę neskausmingų mėnesinių
maudimas, silpnumas mmm metu likęs 
Papildyta:
Didžiausi sveikinimai! kaip smagu matyti liepinukę grįžus į nėštukes!!!
Džiugina ir sako, kad ir mes pradėję gaudyti žirniukus ilgai netruksim
Papildyta:
QUOTE(hexora @ 2013 03 08, 11:12)
Ačiū, mergaitės
Tikiu, kad šį kartą turi būti viskas gerai, neįsileidžiu kitokių minčių
Ir visoms mums pavyks, pamatysit 
Didžiausi sveikinimai! kaip smagu matyti liepinukę grįžus į nėštukes!!!
Džiugina ir sako, kad ir mes pradėję gaudyti žirniukus ilgai netruksim
QUOTE(strykt @ 2013 03 15, 15:13)
O ar po A kas pastebėjote, kad mmm tapo neskausmingos? jau trečios ir skausmo požiūriu tikrai labai švelnios, anksčiau išsitiest be vaistų negalėdavau. Ir ciklai du buvo 33 d., dabar jau grįžta į ankstesnę trukmę, patrumpėjo iki 25 d. kartais pagalvoju, gal yra ir teigiamų dalykų šioje nelaimėje. Niekada gyvenime nėr buvę neskausmingų mėnesinių
maudimas, silpnumas mmm metu likęs 
Man pirmos po A buvo nezmoniskai skausmingos, taip niekad nebuvo. O antros normaliai, nieko labai baisaus. kas del ciklu ilgiu, tai kosmaras
Zavinga, kaip tavo pojuciai? Ar sulaukei mmm, ar teko gadinti NT?
Įdomu kaip Biti sekasi ir kitoms, kurios nelaukia mmm?
Labas, gal man kas gali pasakyt po kiek laiko po A NT nustoja rodyt II?
QUOTE(nimba @ 2013 03 17, 15:10)
Labas, gal man kas gali pasakyt po kiek laiko po A NT nustoja rodyt II?
Manau po savaites kokiios .
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 03 17, 21:12)
Gine sake, kad pora savaiciu gali dar rodyti normaliai, nes reikia laiko hormonams atsistatyti i vietas.
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 17, 13:44)
Treciadieni gadinsiu NT. Mmm nelaukiu sestadieni. Ech, kaip faina butu... bet stengiuos neisisvajot. O tu kaip laikais?
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 18, 00:22)
Treciadieni gadinsiu NT. Mmm nelaukiu sestadieni. Ech, kaip faina butu... bet stengiuos neisisvajot. O tu kaip laikais?
Man rytoj arba trečiadienį turėtų prasidėti, ir tikrai prasidės
O ND atlikinėjom labai sąžiningai, ir OT dariausi
Na, bet dar lieka viena galimybė spėti į šiuos metus
Nina del viento, nekalbek taip! Kad ir kokios tos priezastys-kazin, ar tyras kudikelis taip rinktusi tevus. O ir justi kalte del to kas nutiko yra beprasmiska. Taip nutiko ir tiek. Tavo atveju-zinosi su kitu nestumu nuo pat pradzios, kur silpnoji vieta.
O as iprastai jokiu PMS simptomu nejauciu, pries anuos du nestumus taipogi nieko. Krutine man isvis nebuna jautresne nei iprastai. Ir neieskau as todel jokiu pozymiu, o laukiu, kaip jau bus taip...
As sakiau mesiu si reikala su OT, nes tik nervu gadinimas. Nervinuos, kad OT neraudonuoja, tada nervinuos, kad NT viena juostele-kam man viso sito reikia... Praejusi cikla kaip ir tu sakai-viska "teisingai" atlikom, tiesiai i geriausias dienas, ir ka-snipstas. Si cikla beturejau tik viena OT, ji dariausi ta pacia diena, kai praejusi cikla buvo teigiamas, ir ka-nieko, net vaiduoklio jokio! Ir suprask, kad nori
zodziu, kiek imanoma stengsiuos maziau "planuot", nors sirdis labai labai nori...
O as iprastai jokiu PMS simptomu nejauciu, pries anuos du nestumus taipogi nieko. Krutine man isvis nebuna jautresne nei iprastai. Ir neieskau as todel jokiu pozymiu, o laukiu, kaip jau bus taip...
As sakiau mesiu si reikala su OT, nes tik nervu gadinimas. Nervinuos, kad OT neraudonuoja, tada nervinuos, kad NT viena juostele-kam man viso sito reikia... Praejusi cikla kaip ir tu sakai-viska "teisingai" atlikom, tiesiai i geriausias dienas, ir ka-snipstas. Si cikla beturejau tik viena OT, ji dariausi ta pacia diena, kai praejusi cikla buvo teigiamas, ir ka-nieko, net vaiduoklio jokio! Ir suprask, kad nori