Labas visoms
Vis paskaitau, kaip jūs čia begyvenat, mielosios.
Smagu, kad kai kurios jau nebelaukia mmm. Pradėjo savo žygį link svajonės!
O aš vis dar pas gyd. neapsilankiau po A...bet tarsiuos, kad priimtų šią savaitę.
Nina, slogias mintis pabandys vyt šalin. Esi nuostabi moteris, kurie tikrai susilauks mažylių. Tik dėja visiems be išimties reikia išlaukti to džiugiojo momento, kad ir kaip tai mums visiems būtų ilgu. Tik negraužk savęs. Ar sulaukei jau mmm ?
Bizzz, išlaukėte jau 6 mėn. Jetus...pagalvojus, koks ilgas laiko tarpas...Jau startuosit?
Pikčiurna, ilgoki ciklai...Na, aš ne gydytoja, nežinau, kokio ilgumo ciklas yra normalu, bet jei gyd. sakė, kad normalu, gal ir neverta per daug sukti galvos? Bet tikiu varo i6 proto...O su dufu nesiūlė pasireguliuoti iki trumpesnio ciklo? Mano ciklas iki A buvo 30d. Dabar pailgėjo iki 32d.
Starrgirl, nuo balandžio planuosite?
O aš pražiopsojau savo O kovo mėnesio...ir liūdna ir džiugu tuom pačiu...Vyras baisiai užsiputojo, kad dar nepasitikrinus pas gyd. nusprendžiau nebesisaugoti...Juolab apsirgau...tai gal ir į gerą viskas išėjo...Tiesiog šiuo metu palieku likimui spręsti...
Ir vis dėlto, kai klausiau, gal kas žinote, ar ciklą skaičiuoti nuo pirmos sutepliojimo dienos, ar nuo prakiurimo dienos, vis dėlto nuo sutepliojimo...bent jau taip O man išsiskaičiavo...Na ką, kitą kart aš žinosiu, gal kam ir ši info pravers. Mokomės iš savo klaidų...
Beje, pirmadienį buvau pasidariusi zarazų tyrimus. Clamid., urepl., mikropl., Išsityriau, kad benk kiek būtų ramiau ant širdies.Šiandien gavau atsakymus. Visi neigiami. Na bent jau dėl kažko ramiau.
Vakar dukrytė mane nustebino...prikarpė ir nuspalvino gandrus...nuo didžiausio iki mažiausio. Sako rinkis, kurį nori dovanoju. Taip miela buvo
Mergaitėms, kurios nelaukia mmm. linkiu, kad kuo greičiau pagautumėte pavasarinius gandrus. Jie jau tuoj sugrįš!!!
"Ko nori moterys, to nori Dievas."
A. Diuma