Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

As irgi vis paskaitau jus dar, smagu, kad yra planuojanciu ir matanciu vaiduokliukas. Tikrai tas laikas lekia nenumaldomai greitai, bet leliukai ateis tada kada jiems laikas. Nepraraskit vilties 4u.gif

O as dar nieko neplanuoju, toliau vaikstau pas gydytoja ir bandome isgydyti uzdegima, jau yra geru rezultatatu po paskutinio kursu vaistu ir gal po dar vieno kursu bus viskas gerai, tik va kada vel planuosime as nezinau, matyt dar ne laikas 4u.gif
Atsakyti
Maja_vilma, džiugu, kad užsukai, aš vis pagalvodavau, kaip tu ir vis galvojau, gal būsi iš tų, kurios neplanuoja, bet vieną dieną ateina ir nustebina parodydama mums savo pilvuką biggrin.gif Na, vieną dieną tai tikrai taip bus 4u.gif
Bet neblogas uždegimas pas tave, kad tiek vaistų reikia jam pagydyt g.gif Atsirado per nėštumą ar po?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 21, 10:49)
As irgi vis paskaitau jus dar, smagu, kad yra planuojanciu ir matanciu vaiduokliukas. Tikrai tas laikas lekia nenumaldomai greitai, bet leliukai ateis tada kada jiems laikas. Nepraraskit vilties  4u.gif

O as dar nieko neplanuoju, toliau vaikstau pas gydytoja ir bandome isgydyti uzdegima, jau yra geru rezultatatu po paskutinio kursu vaistu ir gal po dar vieno kursu bus viskas gerai, tik va kada vel planuosime as nezinau, matyt dar ne laikas  4u.gif

as irgi baigiu gert, ryt paskutine diena ir tikiuosi, kad sekantis ciklas bus su derliumi ax.gif
Atsakyti
Na, jokiu naujienu is manes-NT neigiamas. Laukiu menesiniu ir meginsim kita men vel. Na taip lengvai pastojau su praejusiais abiem nestumais-kas cia dabar darosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 21, 14:37)
Maja_vilma, džiugu, kad užsukai, aš vis pagalvodavau, kaip tu ir vis galvojau, gal būsi iš tų, kurios neplanuoja, bet vieną dieną ateina ir nustebina parodydama mums savo pilvuką  biggrin.gif  Na, vieną dieną tai tikrai taip bus  4u.gif
Bet neblogas uždegimas pas tave, kad tiek vaistų reikia jam pagydyt  g.gif  Atsirado per nėštumą  ar po?

tai cia visko gali buti, as gal ir neplanuoju ir viena diena vel pasaulis apsivers 180 laipsniu kampu, nieko negali zinoti smile.gif
Nestumo metu neziurejo nieko, nelindo ten, o pamate jau po visko, na po A. praejus gal savaitei ir va as ji tebeturiu, nezino ir gydytoja del ko taip ilgai jis pas mane. Gydemes net abu su vyru, na itare, kad nesiojames ta pati virusa, tai vel ziuresim po menesio kaip ir kas. Tad as reguliariai kas menesi ir vaikstau pas gine. Nors man protas sako,kad kol nepraeis ta diena kada buciau turejus gimdyti iki tada ir turesiu ta dziaugsma g.gif

QUOTE(indrulka3 @ 2013 03 21, 15:15)
as irgi baigiu gert, ryt paskutine diena ir tikiuosi, kad sekantis ciklas bus su derliumi ax.gif

o tau kas nutiko, lyg viskas buvo gerai tau?

QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 21, 15:21)
Na, jokiu naujienu is manes-NT neigiamas. Laukiu menesiniu ir meginsim kita men vel. Na taip lengvai pastojau su praejusiais abiem nestumais-kas cia dabar darosi?  unsure.gif

matyt labai nori ir stengiesi, uztai taip atrodoo ir vel nera. Matyt dar nelaikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 03 20, 15:51)
Aisku aciu 4u.gif

Kad nėra už ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2013 03 21, 10:42)

Starrgirl, nuo balandžio planuosite?

Vakar dukrytė mane nustebino...prikarpė ir nuspalvino gandrus...nuo didžiausio iki mažiausio. Sako rinkis, kurį nori – dovanoju. Taip miela buvo  wub.gif
Mergaitėms, kurios nelaukia mmm. linkiu, kad kuo greičiau pagautumėte pavasarinius gandrus. Jie jau tuoj sugrįš!!!  wub.gif

Taip,tik nežinau,ar pavyks,nes MB išvyksta iki liepos vidurio į kursus ir grįš tik savaitgaliais. Jei mmm šį mėnesį laiku sulauksiu,tai prieš pat O jis turėtų būt namuos ax.gif
O tu nenusimink,matyt šį mėnesį nebuvo lemtą 4u.gif Aš net nežinau,kada reikėtų skaičiuot naują ciklą.. Dauguma sako,kad kai pradeda tepliot g.gif
O dukrytės dovana gali būti ženklas, nuoširdžiai to ir linkiu bigsmile.gif Kaip ir visoms,kurioms teko apsilankyti šioje temoje, linkiu šį pavasarį sulaukti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 03 21, 10:42)
Labas visoms  4u.gif

Bizzz, išlaukėte jau 6 mėn. Jetus...pagalvojus, koks ilgas laiko tarpas...Jau startuosit?

Vakar dukrytė mane nustebino...prikarpė ir nuspalvino gandrus...nuo didžiausio iki mažiausio. Sako rinkis, kurį nori – dovanoju. Taip miela buvo  wub.gif
Mergaitėms, kurios nelaukia mmm. linkiu, kad kuo greičiau pagautumėte pavasarinius gandrus. Jie jau tuoj sugrįš!!!  wub.gif

Taip, beveik išlaukėm smile.gif Pagalvojus, labai greitai prabėgo tas laikas...
Nuo šio mėn. pradžios jau startavom, bet kažkodėl manau, kad geriausiu atveju pastosiu tik balandį g.gif

Labai miela dukrytės dovana wub.gif
Man sūnus buvo prikarpęs ir nuspalvinęs širdelių, ir taip miela iš jo pusės buvo wub.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes stai ir as pasirodau neseniai apturejau A, vel planavom laukem leliuko. Nesulaukus mm ir testukui pasirodzius dviem juostelem nulekiau pas gine, padare echo sako nieko nematau.... jezau kas cia gali but? kaip liudna negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 03 22, 20:57)
Sveikutes stai ir as pasirodau neseniai apturejau A, vel planavom laukem leliuko. Nesulaukus mm ir testukui pasirodzius dviem juostelem nulekiau pas gine, padare echo sako nieko nematau.... jezau kas cia gali but? kaip liudna negaliu verysad.gif

Gal dar nėštumas labai mažas, dėl to gyd. nieko ir nemato? g.gif
Atsakyti
labas visoms,

as jau neiskenciau ir jau nelaukiu mmm nuo 27 d. rolleyes.gif Bet dar ir tyrimus kartu darausi, skydliauke sia sav. tyriausi.

QUOTE(zuikiene. @ 2013 03 22, 20:57)

Uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 03 21, 15:22)

o tau kas nutiko, lyg viskas buvo gerai tau?

man uzdegimas. po A istyre kad buvo silpnas uzdegima.as jau pries pastoji vargau su tuo uzdegimu. tik anksciauvyras nesigyde. o dabar jauabu gerem vaistukus.
is pradziu kaip irnebuvo, nes geriau antibijotikus,veliau atsirado. tai galvoju, kad vyras cia vis turi. Pusline isvisa pasitrauke thumbup.gif kazkaip sau mastau, kad ne nebuvo. nes kiek apie ja skaiciau, tai taip lengvai nedingsta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2013 03 23, 01:35)
man uzdegimas. po A istyre kad buvo silpnas uzdegima.as jau pries pastoji vargau su tuo uzdegimu. tik anksciauvyras nesigyde. o dabar jauabu gerem vaistukus.
is pradziu kaip irnebuvo, nes geriau antibijotikus,veliau atsirado. tai galvoju, kad vyras cia vis turi. Pusline isvisa pasitrauke  thumbup.gif  kazkaip sau mastau, kad ne nebuvo. nes kiek apie ja skaiciau, tai taip lengvai nedingsta.... g.gif

kas cia zino gal nebuvo ir viska tas uzdegimas gadino. Svarbu, kad jau viskas i gera puse ir baigsis bedos 4u.gif
Man kazkaip atvirkciai kuo daugiau antibiotiku tuo didesnis uzdegimas, tuo memontu gal apmazeja ir viskas. Labai tikiuosi, kad jau sekanti vizita bus irgi jau viskas. Tik vis pamaudzia naudojant zvakutes dabar 4u.gif
Atsakyti