Rutele S, kokia faina ta paskutine striuke ir as tokia griebciau, bet, kad ten parasyta jos pardavime nebera. Siuo metu ir man aktualu striukes paieskos-tai jei kokia gerule atrasit, imeskit cia nuoroda, please

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:15)
Negraži nei kaina nei striukė.
Man ant apvalučių gražiausiai atrodo paprastų siluetų striukės, be paburbuliavimų, persiuvimų, štampavimų.

Gražus paltukas:

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 11, 17:36)
Man ant apvalučių gražiausiai atrodo paprastų siluetų striukės, be paburbuliavimų, persiuvimų, štampavimų.
Visas paimč išskyrus trečią rudą. Ale kiek bežiūriu man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės

QUOTE(jolax @ 2013 02 11, 17:56)
Rutele S, kokia faina ta paskutine striuke ir as tokia griebciau, bet, kad ten parasyta jos pardavime nebera. Siuo metu ir man aktualu striukes paieskos-tai jei kokia gerule atrasit, imeskit cia nuoroda, please 

Nu jo toj pardej nera, bet galbut kitoj yra

Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:15)
Fui

Papildyta:
O paltai - zinoma kad grazu, gal ir graziau uz striuke, gal. Bet medziaginis paltas mane ipareigoja. Jei i darbuka, i koki ofisiuka, tada jau ir po paltu atitinkama apranga, na ne laisva, o siuo metu man tokio oficialumo nereikia

jei dar kokiu pavyzduku randat rodykit

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:44)
Visas paimč išskyrus trečią rudą. Ale kiek bežiūriu man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės 

Arba striukės ne visai trumpos , ne visai sportiško fasono .
Aš pati nešioju paltukus ir striukes. Žieminė striukė ilgesnė, tinkama ir prie croxų ir prie aukštakulnių.
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 02 11, 00:40)
Ziurejau ir as vakar grammy apdovanojimus, maciau suknele. Ben man tai nelabai jinai, gal tas margumas, ir jo kiekis. Pats sukneles pasiuvimas tai neblogas

As tikriausiai nieko nesuprantu,bet man ta suknele baisi

QUOTE(shidochika @ 2013 02 11, 23:42)
as greiciausiai irgi nieko nesuprantu

QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 11, 14:52)

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:44)
man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės

Mirsiu iš smalsumo

[quote=judvai,2013 01 23, 19:30]
Sveikutes, pagaliau sulaukiau sukneles.
Kad siunciausiu nei kiek nesigailiu, megstu rizikuot
.
Si kart prasoviau su dydziu, tad matyt teks atsisveikint:(.
Nefotografuosiu ant saves, nes kai per didele, tai jokio vaizdo nebus
.
Siaip kokybe sukneles nenuvyle, tik pagrindine spalva labiau raudona, nei orandzine ir blizguciai ne auksiniai, o sidabriniai, nors jie man ten nelabai tinka, tad apziurejau, kad labai lengvai nusiardo.
Sveikutes, pagaliau sulaukiau sukneles.
Kad siunciausiu nei kiek nesigailiu, megstu rizikuot

Si kart prasoviau su dydziu, tad matyt teks atsisveikint:(.
Nefotografuosiu ant saves, nes kai per didele, tai jokio vaizdo nebus

Siaip kokybe sukneles nenuvyle, tik pagrindine spalva labiau raudona, nei orandzine ir blizguciai ne auksiniai, o sidabriniai, nors jie man ten nelabai tinka, tad apziurejau, kad labai lengvai nusiardo.
Baikit offtopinti, nenori žmogus ir nesako
aš va parodysiu, kokius batelius nusipirkau darbe tampyti

aš va parodysiu, kokius batelius nusipirkau darbe tampyti