Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

Rutele S, kokia faina ta paskutine striuke ir as tokia griebciau, bet, kad ten parasyta jos pardavime nebera. Siuo metu ir man aktualu striukes paieskos-tai jei kokia gerule atrasit, imeskit cia nuoroda, please blush2.gif
Atsakyti
sita man grazi, bet kaina is kosmoso
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:15)

Negraži nei kaina nei striukė.

Man ant apvalučių gražiausiai atrodo paprastų siluetų striukės, be paburbuliavimų, persiuvimų, štampavimų.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Gražus paltukas:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 11, 17:36)
Man ant apvalučių gražiausiai atrodo paprastų siluetų striukės, be paburbuliavimų, persiuvimų, štampavimų.

Visas paimč išskyrus trečią rudą. Ale kiek bežiūriu man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2013 02 11, 17:56)
Rutele S, kokia faina ta paskutine striuke ir as tokia griebciau, bet, kad ten parasyta jos pardavime nebera. Siuo metu ir man aktualu striukes paieskos-tai jei kokia gerule atrasit, imeskit cia nuoroda, please  blush2.gif

Nu jo toj pardej nera, bet galbut kitoj yra bigsmile.gif Labai man ji patiko ir kad ilgesne tokia kai paltukas bigsmile.gif Tik kaina siek tiek kanda....
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:15)

Fui biggrin.gif
Papildyta:
O paltai - zinoma kad grazu, gal ir graziau uz striuke, gal. Bet medziaginis paltas mane ipareigoja. Jei i darbuka, i koki ofisiuka, tada jau ir po paltu atitinkama apranga, na ne laisva, o siuo metu man tokio oficialumo nereikia rolleyes.gif Ir prie kroksu neisivaizduoju medziaginio palto biggrin.gif o ir buvo mano prasymas kokia striuke koks modeliukas tiktu prie ju ir kartu mano figurai...
jei dar kokiu pavyzduku randat rodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:44)
Visas paimč išskyrus trečią rudą. Ale kiek bežiūriu man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės g.gif

Arba striukės ne visai trumpos , ne visai sportiško fasono .

Aš pati nešioju paltukus ir striukes. Žieminė striukė ilgesnė, tinkama ir prie croxų ir prie aukštakulnių.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 02 11, 00:40)
Tobula suknelė - tiek modelio tiek spalvos prasme (bent jau asmeniškai man)

user posted image

Ziurejau ir as vakar grammy apdovanojimus, maciau suknele. Ben man tai nelabai jinai, gal tas margumas, ir jo kiekis. Pats sukneles pasiuvimas tai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
As tikriausiai nieko nesuprantu,bet man ta suknele baisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 02 11, 23:42)
As tikriausiai nieko nesuprantu,bet man ta suknele baisi  smile.gif

as greiciausiai irgi nieko nesuprantu doh.gif man ji tokio sunkaus gobeleno medziagos ziurisi, ir per daug marga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 11, 14:52)

Dar ka radau  karsta.gif

thumbup.gif tik be kapišono irgi 4u.gif

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 18:44)
man ant apvalių paltukai geriau atrodo nei striukės

drinks_cheers.gif na, bet Rutelei_S striukės reikia, tai ir ieškom tinkamos prie crocsų 4u.gif

Mirsiu iš smalsumo doh.gif kas įvyks po dviejų dienų?? bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=judvai,2013 01 23, 19:30]

Sveikutes, pagaliau sulaukiau sukneles.
Kad siunciausiu nei kiek nesigailiu, megstu rizikuot smile.gif.
Si kart prasoviau su dydziu, tad matyt teks atsisveikint:(.
Nefotografuosiu ant saves, nes kai per didele, tai jokio vaizdo nebus smile.gif.
Siaip kokybe sukneles nenuvyle, tik pagrindine spalva labiau raudona, nei orandzine ir blizguciai ne auksiniai, o sidabriniai, nors jie man ten nelabai tinka, tad apziurejau, kad labai lengvai nusiardo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judvai: 12 vasario 2013 - 17:44
Baikit offtopinti, nenori žmogus ir nesako 4u.gif
aš va parodysiu, kokius batelius nusipirkau darbe tampyti
user posted image
Atsakyti