Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 15, 00:05)
Tikrai taip. Elementarus dezodorantas puikiai padeda.

man nepadeda
Atsakyti
nieko tas dezikas nepadeda drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 15, 14:15)
nieko tas dezikas nepadeda drinks_cheers.gif

Kaip nepadeda?
Keista unsure.gif
Man puikiai veikia. Tepu paprastą deziką iš Maximos, popigiaiską. O šlaunys tikrai nekūdos.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 15, 15:41)
Kaip nepadeda?
Keista  unsure.gif
Man puikiai veikia. Tepu paprastą deziką iš Maximos, popigiaiską. O šlaunys tikrai nekūdos.

Matyt tamstyte turite grazias slaunis mirksiukas.gif nes storoms kaip mano tikrai efekto jokio bandziau visokius dezikos po tavo patarimo ir nieko nusitrina skauda iki negaliu. efektas pirmas kokias 5 minutes bet neturiu galimybiu kas penkios minutes kelt sijono ir tepti deziku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 15 vasario 2013 - 15:02
QUOTE(plyta @ 2013 02 15, 15:59)
Matyt tamstyte turite  grazias slaunis mirksiukas.gif nes storoms kaip mano tikrai efekto jokio bandziau visokius dezikos po tavo patarimo ir nieko nusitrina skauda iki negaliu. efektas pirmas kokias 5 minutes bet neturiu galimybiu kas penkios minutes kelt sijono ir tepti deziku lotuliukas.gif

Aik tu. Gi matei mane, tai dabar +10 kg. Bet veikia man patepliojimas. Rutuliniu tepu.
Atsakyti
Veikia tikrai, aš čia paskaičius, praėjusią vasarą pagaliau galėjau sijonus ir sukneles nešioti. Tik man labiau patiko ne rutulinis, o sausas tepamas, rutulinis greit išdžiūna.
Atsakyti
merginos priminkit kur nusipirkti internetu grazaus apatinio trikotazo? kazkas buvo imetes nuoroda 4u.gif bet zabala neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 02 15, 15:59)
efektas pirmas kokias 5 minutes bet neturiu galimybiu kas penkios minutes kelt sijono ir tepti deziku lotuliukas.gif

same here 4u.gif

QUOTE(murmt @ 2013 02 15, 16:10)
Tik man labiau patiko ne rutulinis, o sausas tepamas, rutulinis greit išdžiūna.

nus bandžiau aš ir rutulinį, ir sausą tepamą, ir gelinį tepamą, veikia:
a) kol neišdžiūva (dažniausiai išdžiūva dar neišėjus iš namų)
cool.gif kai dideli karščiai prakaitas viską nuvarvina (čia tuo atveju, jei nespėja išdžiūt, kol būnu namie)

gal priklauso dar ir nuo laiko praleidžiamo lauke, aš pvz. kai apsirengiu ir išeinu vasarą iš namų, tai grįžtu po kelių valandų minimum, tai man reik, kad per tą laiką atlaikytų ir sėdėjimus, ir vaikščiojimą, ir lakstymą, ir ... ką tik besugalvoju veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie dezikus - kokius naudojat? Neatradus dar veiksmingo doh.gif Ir tas driclor veiksmingas koki menesiuka gal, o paskui slapiuot neslpaiuoja, bet jau kvapas doh.gif trigubai arsesnis, ir ne po kokio sporto ar intensyvaus veikimo, o issimaudzius, po 2 valandu kazkur doh.gif
Atsakyti
Daug visokių išbandžiau.. Seniau Secret man buvo superduperfantastiškas, dabar naudoju Margarita, daug ką šitos linijos naudoju, tinka ji man thumbup.gif
Atsakyti
Cia paskutinis imestas blogas koks fainas bigsmile.gif nebuvau maciusi bigsmile.gif ir dar figurai kriauses bigsmile.gif jau kraunu krepseli forever21 biggrin.gif doh.gif
tik idomiai, ne viena ruba maciau kuris jai par mazas, na pvz paltukas,kad ties liemeniu susegtas,ji isryskintu, parinktas mazokas, nes jau per krutine tai niekaip nesueitu biggrin.gif o gal tokia mintis ir buvo, kad segios tik ties liemeniu g.gif nu as nesuprantu tada kazko - kam paltas jei jis negali susisegt narmaliai g.gif biggrin.gif Bet siaip man patinkanti stiliuka ikirtus moteryte, kad man taip sugebet viska suderinti bigsmile.gif ir tooooki garderoba turet biggrin.gif
Atsakyti
tą blogą seniai esu atradusi ir būtent šita moteris man ir parašė apie suknelė+gracija (modeliuojantys apatiniai) po apačia=PRIVALOMA
Dalinausi kažkada šitom mintim čia 4u.gif
Papildyta:
čia yra jos FB tinklaraštis Girl with curves visas naujienas galite sekti 4u.gif
Atsakyti