Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(akoya_lt @ 2013 03 03, 23:33)
Nu labai labai gražu, bet tai kiek skudurų reikia turėti...  doh.gif Aš teturiu dvejus džinsus, keletą megztukėlių, marškinius, liemenę, paltą, švarkelį, dvi striukes, viskas, ai, dar batų, tinkamų vėsiu metu, 4 poras, viskas...  blink.gif  blush2.gif  Bet šiaip idėjų daug, kaip galima tikrai pasipuošti smile.gif

čia visas sąrašas? tikrai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 03 04, 12:05)
tai jos darbas yra, ji tų skudurų neperka, kaip ir grožio blogų kūrėjos kosmetikos/kremų.. Viską gauna dovanų už reklamą 4u.gif

Aš irgi noriu būti drabužių blogere, kosmetikos blogere, ai dar jaukių namų blogere bigsmile.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 03 04, 12:24)

Nesikabinėk.
Gal dar yra tuzinas maikučių, keletas pakabų sijonų, nu dar džinsai balkone džiūsta septyneri negi viską skaičiuosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 04, 12:39)
Aš irgi noriu būti drabužių blogere, kosmetikos blogere, ai dar jaukių namų blogere  bigsmile.gif

svarbu geri norai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 03 04, 11:05)
uoj ne, nepirksiu, čia aš tik noriu irnesakyk.gif nebent rasiu kur nors mūsuose popigiai ir visai patiks bendras vaizdas mirksiukas.gif
tai jos darbas yra, ji tų skudurų neperka, kaip ir grožio blogų kūrėjos kosmetikos/kremų.. Viską gauna dovanų už reklamą 4u.gif

OMG!!! Noriu tokio darbo!!!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 03 04, 11:24)

Gėda, bet taip, čia mano šaltojo sezono garderobas... Net nepatogiai pasijutau, permečiau akimis savo 2 kuklias lentynėles, bet ten nieko daugiau neatsirado biggrin.gif Poros suknelių ir sijonų net neskaičiuoju, nes jų tiesiog nevilkiu. Vasarai kažkaip daugiau turiu.
Atsakyti
Hello,
As irgi vasarai zymiai daugiau turiu, ir maloniau vasarinius rubus pirkti, nors... ta vasara tokia trumpa, kad dali rubu vos viena kita karta apsirengiu.
Man vis galvos skausmas, ka rengtis i vestuves - pasimatavau suknenkas kurias turiu - blyn isaugau ir viskas ant pilvo. Supykau ant saves. Sedau ant dietos.
Atsakyti
Tvarkiau spinta siandien,labai siltus rubus suslepiau,visokius slidinejimo,labai siltus megztinius ir t.t. rolleyes.gif mano pagrndiniai rubai:dzinsai,megztukai.,trikotazas biggrin.gif
sukneliu neturiu,kelias tunikas ilgesnes,spalvynas,jau kazkaip gavos,juoda,pilka,melyna,ruda,keli rubiukai raudonu atspalviu smile.gif kazkaip atsisakiau margumynu,na tik dryzuoti keli rolleyes.gif
Atsakyti
O as siandien is kuistuko parsinesiau du maudomukus vientisinius. Vienas Gottex, tokio nerandu internete, bet pasizejau ju nauju kainas, kainuoja po $250 bigsmile.gif O as mokejau $5.99, man labai grazus wub.gif O kitas tai istisinis juodas, naujas su etikete, irgi tiek pat mokejau, bet nesiu atgal iskeisti, nes nelabai man jis g.gif Ir pasizejau firma, tai jie pigus, nebenoriu as jo blush2.gif
Tai va...
Atsakyti
[quote=lasvegiete,2013 03 04, 21:13]

Pasirodyk, t.y parodyk:)
kuri pasilikai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judvai: 04 kovo 2013 - 20:18
[quote=judvai,2013 03 04, 11:17]
[quote=lasvegiete,2013 03 04, 21:13]
Pasirodyk, t.y parodyk:)
kuri pasilikai:)
[/quote]

Va tokia nuotraka gavos, nors realiai grazesnis, zymiai sodresnes spalvos, pagrindas tamsiai rudas.
user posted image

Per visa prieki isiutas tvirtas liekninantis korsetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 04 kovo 2013 - 22:43
O aš dėviu ir sijonus ir sukneles - lieknina. Aišku, reikia ilgaaulių batų būtinai, bet šiuo metu bijausi paslysti... žodžiu - džinsai ir megztinis doh.gif arba švarkelis rolleyes.gif
Atsakyti
Vau, man labai grazus maudymukas (jo spavos ir forma-super).
Dziaugiuosi tavo rastu lobiu, ir tai, kad busi grazi smile.gif

P.s. O man dar niekad neteko surast maudymuko (parduotuvej ar kuistuke) su liekninanciu korsetu, matyt ieskot nemoku:D
Ir siaip, surast maudymuka graziu spalvu, formos ir t.t. Man tai -"neimanoma misija":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judvai: 05 kovo 2013 - 08:51
Sveikos, isibrausiu ir as i jusu temuke 4u.gif
Lasvegiete, superinis maudimukas, net seile nutyso beziurint... doh.gif
Atsakyti