Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(ointriga @ 2013 02 16, 19:14)

tai ir valgyk ,tik tai ka gali  mirksiukas.gif ir  nukris visi 5cm ,zinau is patirties ,tik buk atsagi ,nukrite kg chebra megsta parsivesti ,cia ir is patirties  verysad.gif

Valgau ką leidžia Dukanas, dar nenusidėjau, jau trys savaitės ir kelios dienos , -5 kg. O ta chebra man irgi pažystama, nutūpus ant klubų, pilvo, rankų...zarazos.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 16, 12:40)
ieškojau ieškojau, matavausi matavausi ir galiausiai nusipirkau kažkokį mėlyną baltais taškeliais už labai daug pinigų doh.gif  hah.gif  stogas važiuoja lotuliukas.gif

aciu uz sypseniukus, pasizvalgysiu lotuliukas.gif 4u.gif

rodyk savo maudomuka greitai bigsmile.gif

QUOTE(shidochika @ 2013 02 16, 14:25)
Butu gal nieko,bet noretusi kad krutine labiau pakeltu,dabar nusmuke papai vos ne iki keliu  ax.gif  as tai nemegstu vientisu maudomu,kai labai karsta spjaunu i savo lasinius,bet su tokiu istisiniu iskepciau,nebent i baseina tiktu  smile.gif

jau kad pas jus rasti tu lasinuku, perdedat doh.gif lotuliukas.gif

as siandien nusipirkau dzinsus, tamsiai melyni, siaurejantys, o patogus net nesinori nusimauti doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 02 16, 14:32)
Tada as neestetiska,bet kai lauke virs 30 su tokiu skafandru neprakaituoju  biggrin.gif

na as tik su atskiru visada ax.gif
Bet pritariu tylai,kad negrazu ir neestetiska kai pilvo laisakai isvirte tongue.gif
man nera tos bedos,bet man geda del celiulito ir mano didelio uzpakalio,bei lesku biggrin.gif
Ju deja neuzmaskuosi,kaip ir ranku,bet as jei vaikstau pajuriu,uzsidedu sortukus bent. Negaliu but laisvai be nieko,nes blogai jauciuosi..
man vaidenas,kad visi mato lotuliukas.gif doh.gif
Nors dazniausiai turbut nelabai kam rupi g.gif
Figuros pas visas skirtingos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 16 vasario 2013 - 21:32
QUOTE(Javute @ 2013 02 16, 21:17)
rodyk savo maudomuka greitai  bigsmile.gif

nu sapnavau gi laugh.gif rodyk džinsus mirksiukas.gif

QUOTE(Realybe @ 2013 02 16, 22:32)

Nors dazniausiai turbut nelabai kam rupi g.gif

100 proc., kad niekam iš viso nerūpi... Tiesiog tokie jau padarai tos moterys, įsivaizduoja, kad yra įdomios visam pasauliui laugh.gif aš vis bandau išsigydyti šitą susireikšminimą...Pratimas labai paprastas - pagalvokit dabar kiekviena, kiek "baisių", "keistų", "storų" ir visokių kitokių siaubingų žmonių matėt per savaitę (jau nekalbu apie mėnesį ir ilgiau), kaip jie atrodė, ar atpažintumėt juos pamatę kitoj aplinkoj? Dabar klausimas: KODĖL MUMS VISADA ATRODO, KAD MES LABAI ĮDOMIOS IR SVARBIOS KITIEMS ŽMONĖMS - JIE MUS PAMATĘ PASKUI VISĄ LIKUSĮ SAVO GYVENIMĄ TIK IR GALVOS "Kokia pas Realybe plati sėdimoji, koks nukaręs ST pilvas, kokia baisuoklė Zhaliaakee... " laugh.gif Viskas vyksta užburtu ratu: pamačiau-pagalvojau-pamiršau 4u.gif
Atsakyti
Zalioji,tu teisi biggrin.gif
bet as labai svarbi,mane visi prisimena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 16 vasario 2013 - 22:17
QUOTE(Realybe @ 2013 02 16, 23:16)
Zalioji,tu teisi biggrin.gif
bet as labai svarbi,mane visi prisimena lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as tai ne tik labai svarbi bet ir besboznai grazi todel visi visada mane pastebi ir stebi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir zinoma pamate tikrai nepamirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai tai reikia i uzbekistana, kazachstana nuvaziuoti thumbup.gif ypac apvaliom blondinem thumbup.gif va ten pasijunti grazi protinga ir muza kiekvienam vyrui nes jie tave nurengineja akimis praeinant ax.gif kainos neegzistuoja nes jie tiesiog dreba kai pamato apvalute blondine ir viska puola dovanoti:lotuliukas: lotuliukas.gif ir visos stirnos lieka nepastebimos su savo 90-60-90 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 16 vasario 2013 - 22:58
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 16, 21:43)
nu sapnavau gi laugh.gif rodyk džinsus mirksiukas.gif

ai sapnavai, as supratau kad tikrai pirkaisi laugh.gif

taip nefotografuosiu, gal kada kokia nuotrauka iseis, pasirodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 02 16, 13:40)
Man žinokit jau bėda...šian visą naktį sapnavau, kad važiuoju prie jūros ir turiu būtinai nusipirkti maudymuką doh.gif ieškojau ieškojau, matavausi matavausi ir galiausiai nusipirkau kažkokį mėlyną baltais taškeliais už labai daug pinigų doh.gif  hah.gif  stogas važiuoja lotuliukas.gif

siandien pamaciusi M&S negalejau susilaikyti nenufotografavusi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 02 17, 18:40)
siandien pamaciusi M&S negalejau susilaikyti nenufotografavusi smile.gif

Atsiprasau uz durna klausima - cia Lietuvoj? Jei taip - kokioj pardotuvej?
Beje, man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 17, 22:04)
Atsiprasau uz durna klausima - cia Lietuvoj? Jei taip - kokioj pardotuvej?
Beje, man labai patiko.

taip Lietuvoje.
Pavadinima parasiusi gi M&S (sifruojasi mark and spencer). vilniuje parduotuve gedimino prospekte yra (tarp mazojo vilniaus teatro ir vaiku pasaulio).
Siaip didesniu dydziu rubu ten be problemu galima rasti, tik kainos ne itin draugiskos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 02 17, 22:59)
Siaip didesniu dydziu rubu ten be problemu galima rasti, tik kainos ne itin draugiskos.

Per išpardavimus kainos ten gana draugiškos, ir apatinių neblogų yra (pirkau minimaizerius, kokybiški).
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 02 17, 21:59)
taip Lietuvoje.
Pavadinima parasiusi gi M&S (sifruojasi mark and spencer). vilniuje parduotuve gedimino prospekte yra (tarp mazojo vilniaus teatro ir vaiku pasaulio).

ir kokia sio grozio kaina?
Atsakyti