Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

QUOTE(Realybe @ 2013 03 12, 21:24)
nu ne as esu stambiu kaulu ir gan auksta,173 biggrin.gif

tongue.gif as aukstesne ,bet kaip minejau ,svarbu jaustis gerai ,o kiek tu skaiciuku ant svarstykliu norim matyti ,pasirenkam pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, isiterpsiu i jusu burelio pokalbius smile.gif skaitineju jusu tema karts nuo karto, ir noriu pasisakyti del tos merginos su 83 kg -kad tikrai turbut ji tiek sveria, neapgaule biggrin.gif nes mano svoris toks pat, tik ugis 176, tai vaizdas panasus. Labai dar priklauso kaip tie kg pasiskirste, pas mane pvz. jie visi ant tos srities, kur turetu but liemuo doh.gif jeigu butu tarkim ant klubu, butu visai kitoks vaizdelis, geresnis. Tad turiu maskuoti ir maskuoti...tuo paciu jum parodysiu viena suknute, kuria turiu, tinka maskuojant pilvuka. Ji yra lietuviu gamybos "Pakaitos" -kaune yra kelios Pakaitos parduotuves, del kitu miestu nzn. Kainuoja 70 lt sita suknute, tamprios medziagos, tokia fainuole ir kasdienai ir pasipuost. Stai cia vaizdas ant manekenes :
user posted image
o cia vaizdas ant manes (nekreipkit demesio i kojines ir aplinka doh.gif biggrin.gif )
user posted image
Gal bus kazkam naudinga mano sis postas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 03 13, 09:40)
Sveikos, isiterpsiu i jusu burelio pokalbius  smile.gif

Labai laukiam nauju pasnekoviu su naujomis idejomis ir nuomonemis.

Del Jusu pateiktos suknutes, tai jos modelis labai panasus i mano pries kokia savaite ideta lenkiska raudona suknute. Paraukimas sone is tikruju uzmaskuoja netobula talija. Svarbu kad suknute butu ne per maza ir ne per daug aptempta. Apie perdideles apsmukusias nekalbekim, cia atkira tema.

Tarp kitko, ant Jusu suknute atrodo zymiai geriau negu ant manekenes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 03 13, 09:05)

Del Jusu pateiktos suknutes, tai jos modelis labai panasus i mano pries kokia savaite ideta lenkiska raudona suknute.

maciau ta raudona jusu ideta, man labai patiko, noreciau tokios mirksiukas.gif tik skaiciau raset, kad aukstesnei nelabai, tai ir man turbut netiktu..
o del geriau atrodymo tai dekui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ugis manau apvalutems privalumas nemazas,nes vienaip atrodo mazute apkunute,o vsai kitaip auksta smile.gif bet ugio tai jau tikrai nepasirinksi ir nepakeisi schmoll.gif
Graziai jums suknele guli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 03 13, 10:12)
maciau ta raudona jusu ideta, man labai patiko, noreciau tokios mirksiukas.gif tik skaiciau raset, kad aukstesnei nelabai, tai ir man turbut netiktu..
o del geriau atrodymo tai dekui 4u.gif  biggrin.gif

Mano ugis 180 cm, tai man juosmuo buvo per aukstai mazdaug 2 cm. Aukstesnei tas modelis labai geras, bet turi buti suknute pasiuta aukstesniam ugiui. Jei rubas pasiutas zemesniam ugiui, tai ne vietoje atsiduria krutines isiuvai, juosmuo, buna per trumpas, per trumpos rankoves, dar kas nors ir tada laaaaabai negraziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2013 03 13, 10:42)

Graziai jums suknele guli  thumbup.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(solnyszko @ 2013 03 13, 11:16)
Mano ugis 180 cm, tai man juosmuo buvo per aukstai mazdaug 2 cm. Aukstesnei tas modelis labai geras, bet turi buti suknute pasiuta aukstesniam ugiui. Jei rubas pasiutas zemesniam ugiui, tai ne vietoje atsiduria krutines isiuvai, juosmuo, buna per trumpas, per trumpos rankoves, dar kas nors ir tada laaaaabai negraziai atrodo.

ai, tai as siek tiek zemesne, man gal gerai butu ax.gif o siaip suprantu jus del ugio, nes man ta liemens problema irgi dazna, irgi ne vietoj buna daznai.
Atsakyti
Pumpica, ziuriu i jus ir manau, kad nelabai manau, kad galit save i apvaliu kategorija rasyti smile.gif Matau liekna auksta mergina smile.gif Man dabar geda rodytis po paskutiniu keliu "riebiu" figuru nuotrauku doh.gif
Atsakyti
Pastebejau dar viena dalyka: stambus pailgas papuosalas, toks kaip Pumpicos nuotraukoje, labai tinka didesniu gabaritu moteriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 13, 16:45)
Pumpica, ziuriu i jus ir manau, kad nelabai manau, kad galit save i apvaliu kategorija rasyti smile.gif Matau liekna auksta mergina smile.gif Man dabar geda rodytis po paskutiniu keliu "riebiu" figuru nuotrauku  doh.gif

Ne, as nepretenduoju cia pas jus prasytis, nes puikiai suprantu, kad mano 83 tai ne 93 ir ne 103, nu bet ir ne 60 blush2.gif biggrin.gif (pries vaikus visada sveriau 65, o dabar jau penki metai uzstrigau ties plius minus 80) Tiesiog skaitineju jusu tema, nes aktualu pilvo maskuote, o cia pridedat idomiu aprangu smile.gif ir pamaciau, kaip visos nustebo del anos merginos su 83, tai pagalvojau uztarsiu zodi, plius ir sukne parodysiu, gal kam pravers, nes modeliukas tikrai neblogas apvalesnem.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 03 13, 08:40)
Sveikos, isiterpsiu i jusu burelio pokalbius  smile.gif skaitineju jusu tema karts nuo karto, ir noriu pasisakyti del tos merginos su 83 kg -kad tikrai turbut ji tiek sveria, neapgaule  biggrin.gif nes mano svoris toks pat, tik ugis 176, tai vaizdas panasus. Labai dar priklauso kaip tie kg pasiskirste, pas mane pvz. jie visi ant tos srities, kur turetu but liemuo  doh.gif jeigu butu tarkim ant klubu, butu visai kitoks vaizdelis, geresnis. Tad turiu maskuoti ir maskuoti...tuo paciu jum parodysiu viena suknute, kuria turiu, tinka maskuojant pilvuka. Ji yra lietuviu gamybos "Pakaitos" -kaune yra kelios Pakaitos parduotuves, del kitu miestu nzn. Kainuoja 70 lt sita suknute, tamprios medziagos, tokia fainuole ir kasdienai ir pasipuost.
Gal bus kazkam naudinga mano sis postas  4u.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif ir as taip sakau ,ir tikrai sauniai atrodote thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

"plus size" priklauso nuo 12 dydžio, o paskutiniosios merginos įkėlusios nuotraukytes, mano nuomone yra 12-14 dydžio 4u.gif
Bet kokiu atveju, abejos, LABAI gražios smile.gif .

Įkeliu ir aš kelias nuotraukytes:
Pirmoji, tai suknelė (marks and spencer), apie kurią čia pastaruoju metu šnekama, kaip maskuojanti. Graži man ji, tik va nugara nelabai patinka, nes vis tiek matosi nereikalingi grožiai smile.gif .
user posted image
(realiai spalva kitokio mėlynumo).

Kitą suknelę nusipirkau kuistuke. Patiko man jos toks margas raštas, viliuosi, kad daug ką užmaskuos, kaip manot?
Ai, dar šios suknelės nepadoriai atvira iškirptė biggrin.gif , tad reik kažką mastyt.

user posted image

o čia komplektukas įkėptas čio blogo: http://girlwithcurves.com
niekad nenešiojau diržo, tad irgi pasakykit ką manot smile.gif .
user posted image

Ai, nepaminėjau, čia 18 dydis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti