Kuistukine suknute superine, noriu.
Visa kita nustelbia kuistukines grozis, nors siaip viskas mano manymu skanu ir grazu. Gal tik pedkelniu noreciau kuno spalvos (man jau pavasaris).
Vau
man antra sukne labai
ir tas paskutinis derinys jum tinka, na tik batuku noretusi dirzo spalvos, bet siaip liuks figura, yra vat liemens linija, ko as visada pavydziu visoms
Ta pirmoji irgi faina suknute, tik mano akim jus su ja labiausiai apvali atrodot is visu cia triju deriniu
turbut del rankoviu

Ta pirmoji irgi faina suknute, tik mano akim jus su ja labiausiai apvali atrodot is visu cia triju deriniu

Judvai, antrosios sukneles grozis nerealus
Ir tau ji tikrai tinka, ir iskirpte manes nesokiruoja ne trupucio, vadinasi, nera per didele

Marga suknelė a-fi-gie-na!!!!! iškirptė gera, raštas super, jums labai tinka
ir sakyčiau ji nuima nemažai svorio bei apimčių (nors ir vizualiai, bet vis teik
)

Man ir antra suknele labia grazi,ir labia Jums tinka
Ir apie mineta dydi net nepagalvociau,kad tikrai toks yra
Labai graziai atrodote
Ir aplamai as nemanau,kad tokio sudejimo merginos-moterys yra putlios,cia musu visuomene ispraude I tokius remus,kad tik kudenos yra grazios,stilingos ir pan.
http://www.part.lt/i...d7c3bcf7273.JPG

Ir aplamai as nemanau,kad tokio sudejimo merginos-moterys yra putlios,cia musu visuomene ispraude I tokius remus,kad tik kudenos yra grazios,stilingos ir pan.

http://www.part.lt/i...d7c3bcf7273.JPG
Sveikutes
Antros suknutes grozis neispasakytas
o ir siaip manekene labai dailiu formu ir labai stiliova super

QUOTE(judvai @ 2013 03 14, 17:38)
Sveikutės,
"plus size" priklauso nuo 12 dydžio, o paskutiniosios merginos įkėlusios nuotraukytes, mano nuomone yra 12-14 dydžio
Ai, nepaminėjau, čia 18 dydis

"plus size" priklauso nuo 12 dydžio, o paskutiniosios merginos įkėlusios nuotraukytes, mano nuomone yra 12-14 dydžio

Ai, nepaminėjau, čia 18 dydis

SVEIKUTĖS VISOS

Judvai, puiki išvaizda!
ir stilius, ir elegancija!
Ir plaukai, ir kakta
ir rankos ir kojos puikios
žodžiu - tikra moteris

Ir plaukai, ir kakta

ir rankos ir kojos puikios

žodžiu - tikra moteris

beje koks jusu ugisir kiek sveriate?
Judvai man tai visi trys derinukai patiko, aisku kuistukine suknute ima virsu. Pirmoje suknuteje labai graziai krutine isryskeja ir nebekrypsta akys nagrineti tolesniu figuros privalumu ar trukumu, kuistukines suknutes iskirpties tikrai nebijokite viskas ten skoninga, trecias derinukas -subtilus ir tikrai jums tinkantis tam tikromis gyvenimo situacijomis.
Man irgi patiko visi derinukai,net nezinau kuri isskirt,puikiai visi rubeliai jums tinka

Judvai
ir as su pagyromis jums