Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

Kuistukine suknute superine, noriu.
Visa kita nustelbia kuistukines grozis, nors siaip viskas mano manymu skanu ir grazu. Gal tik pedkelniu noreciau kuno spalvos (man jau pavasaris).
Atsakyti
Vau bigsmile.gif man antra sukne labai thumbup.gif ir tas paskutinis derinys jum tinka, na tik batuku noretusi dirzo spalvos, bet siaip liuks figura, yra vat liemens linija, ko as visada pavydziu visoms doh.gif
Ta pirmoji irgi faina suknute, tik mano akim jus su ja labiausiai apvali atrodot is visu cia triju deriniu 4u.gif turbut del rankoviu g.gif
Atsakyti
Judvai, antrosios sukneles grozis nerealus wub.gif Ir tau ji tikrai tinka, ir iskirpte manes nesokiruoja ne trupucio, vadinasi, nera per didele biggrin.gif
Atsakyti
Marga suknelė a-fi-gie-na!!!!! iškirptė gera, raštas super, jums labai tinka 4u.gif ir sakyčiau ji nuima nemažai svorio bei apimčių (nors ir vizualiai, bet vis teik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
Man ir antra suknele labia grazi,ir labia Jums tinka mirksiukas.gif Ir apie mineta dydi net nepagalvociau,kad tikrai toks yra mirksiukas.gif Labai graziai atrodote mirksiukas.gif
Ir aplamai as nemanau,kad tokio sudejimo merginos-moterys yra putlios,cia musu visuomene ispraude I tokius remus,kad tik kudenos yra grazios,stilingos ir pan. doh.gif
http://www.part.lt/i...d7c3bcf7273.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 14 kovo 2013 - 17:24
Sveikutes 4u.gif Antros suknutes grozis neispasakytas thumbup.gif thumbup.gif o ir siaip manekene labai dailiu formu ir labai stiliova super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(judvai @ 2013 03 14, 17:38)
Sveikutės,

"plus size" priklauso nuo 12 dydžio, o paskutiniosios merginos įkėlusios nuotraukytes, mano nuomone yra 12-14 dydžio 4u.gif
Ai, nepaminėjau, čia 18 dydis biggrin.gif  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif laaaabai laaabai gražu ir tinka, nuima kelis, jei nei keliolika kg, o jau suknelė iš kuistuko tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

SVEIKUTĖS VISOS 4u.gif , tikiuosi, naujokę priimsit...
Atsakyti
Judvai, puiki išvaizda! 4u.gif ir stilius, ir elegancija!

Ir plaukai, ir kakta wub.gif

ir rankos ir kojos puikios wub.gif

žodžiu - tikra moteris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 14 kovo 2013 - 20:06
thumbup.gif thumbup.gif ir dar kart thumbup.gif ,visu pirma figura thumbup.gif ir as noriu pirmos sukneles verysad.gif ,kur gaut mano matmenym verysad.gif ?visose nuotraukose atrodote labai graziai 4u.gif ,
beje koks jusu ugisir kiek sveriate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 14 kovo 2013 - 20:31
Judvai man tai visi trys derinukai patiko, aisku kuistukine suknute ima virsu. Pirmoje suknuteje labai graziai krutine isryskeja ir nebekrypsta akys nagrineti tolesniu figuros privalumu ar trukumu, kuistukines suknutes iskirpties tikrai nebijokite viskas ten skoninga, trecias derinukas -subtilus ir tikrai jums tinkantis tam tikromis gyvenimo situacijomis.
Atsakyti
Man irgi patiko visi derinukai,net nezinau kuri isskirt,puikiai visi rubeliai jums tinka thumbup.gif
Atsakyti
Judvai 4u.gif ir as su pagyromis jums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti