Zhaliaakee: "O kur tiksliau Rygoje yra ta parduotuvė? "
Brivibas gatve 372, Riga. Kažkoks (pavadinimo neatsimenu) didelis prekybos centras. Ten yra visas jų skyrius.
mainridas: "O Megos kurioje parduotuvėje yra šios firmos rūbų"
Gina Laura turi. Dabar buvau tai labai su asortimentu ten kūdai, bet gal kas patiks.
QUOTE(Ramune4 @ 2013 05 18, 18:00)
Zhaliaakee: "O kur tiksliau Rygoje yra ta parduotuvė? "
Brivibas gatve 372, Riga. Kažkoks (pavadinimo neatsimenu) didelis prekybos centras. Ten yra visas jų skyrius.
žinau, kur

agree, suknelė labai tinka

mano fronte nieko naujo.. einu gal ką nors įdėsiu į albumą, bet nepažadu, kad kas nors gero bus

Labas, prisireike maxi suknios, kokie rastai, spalvos lieknina? Ar rinktis vienspalve ar su kokiais rastais, smulkiais ar stambiais?
Mano galva, marga, smulkaus rašto suknelė būtų pats tas (reikia matuotis, kad prisiderinti tą raštą, kuris lieknina ir maskuoja
), nors pati esu labiau vienspalvių rūbų mėgėja, bet jau įsitikinau ne kartą, kad gerai parinktas margumas daro stebuklus
Medžiaga, žinoma turėtų būti sunkesnė, kad klostės gražiai kristų, bet čia nebūtina sąlygą, jei printas gerai parinktas
Pav.:
1. 2013 m. mada
2. Durta suknelė, akcentuoja liemenį (patinka petnešos)
3. variantas su rankovėm (ne visoms tinka, o dar tas blizgus audinys
)
4.paskutiniai modeliai plus size'as
5. Gražutė (kiek suprantu sunkesnis pamušalas, o viršuje šifonas?
)
6. Jei nepatinka iškirptės ...
daugybė tų modelių yra, pasižiūrėkite google -> plus size maxi dress 2013

Pav.:
1. 2013 m. mada
2. Durta suknelė, akcentuoja liemenį (patinka petnešos)
3. variantas su rankovėm (ne visoms tinka, o dar tas blizgus audinys

4.paskutiniai modeliai plus size'as
5. Gražutė (kiek suprantu sunkesnis pamušalas, o viršuje šifonas?

6. Jei nepatinka iškirptės ...
jau paskutines spalva ir rastai
zhaliaakee, tu amzinai lobiu randi kur akis paganyti

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 20, 11:53)
o koks tolkas ziureti googleje - kad susierzintumei?
Realiai sakyciau reiketu turguje/parduotuve apziureti pirmiau - tenais galma pasimatuoti ir realiai matyti, kuris rastas/sukneles modelis tau tinka. Ir tada jeigu netiks kaina, ziureti kazka panasaus pirkti interntetu (bet vel loterija atitaikymas dydzio ir medziagos).
Paskutinias dvi ilgas sukneles pirkau spartoje ir M&S. Bet man dar problema ir ilgi rasti, kuri man liezuvis pasiverstu pavadinti maxi.
QUOTE(Javute @ 2013 05 20, 12:06)
jau paskutines spalva ir rastai

man irgi graži ta

QUOTE(Bekasė @ 2013 05 20, 12:24)
o koks tolkas ziureti googleje - kad susierzintumei?
Realiai sakyciau reiketu turguje/parduotuve apziureti pirmiau - tenais galma pasimatuoti ir realiai matyti, kuris rastas/sukneles modelis tau tinka.
Realiai sakyciau reiketu turguje/parduotuve apziureti pirmiau - tenais galma pasimatuoti ir realiai matyti, kuris rastas/sukneles modelis tau tinka.
nu tai neklausė kur pirkti, klausė, kas kaip atrodo

Dėl pasimatavimo

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 20, 12:38)
tai stengiuosi bent minimaliai žinoti ko noriu, kitaip reiktų palapinę prie parduotuvių statyti, nes man iš dviejų išsirinkti sunku, o jei visą asortimentą parduotuvės peržiūrėt, tai..

tai, kad ant pirstu galima suskaiciuoti parduotuves, kuriose galima rasti drabuziu apvalutems, tai su issirinkimu problemu nera. Atvirksciai - problema yra su radimu, kad patiktu + tiktu, + kaina priimtina butu.
http://fluvialacerda...dex2.php#/home/
kokia man grazi moteris
Maudomukus perku kaip nebutu keista turguj
kokia man grazi moteris

Maudomukus perku kaip nebutu keista turguj

QUOTE(Ramune4 @ 2013 05 21, 22:54)
O kur jūs perkate maudymosi kostiumėlius (apvalioms)? Visaip googlinau plus size swim... ir t.t., bet nežinau
Labai noriu su kietais kaušeliais (krūtinė maža) ir kuo margesnio be raukinių

as sita siemet isigijau

o pries tai gal penkis metus nesiojau sita

abu yra kazki apsaudziantys, tik senasis per tiek jau metu jau pasitampe ( o ir as keliais kg sukudau lyginant su pirkimo momentu)
[quote=Bekasė,2013 05 22, 10:19]
as sita siemet isigijau
labai grazus
, jei ne paslaptis is kur ir uz kiek
.
Aciu
as sita siemet isigijau

labai grazus

Aciu