Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

Zhaliaakee: "O kur tiksliau Rygoje yra ta parduotuvė? "

Brivibas gatve 372, Riga. Kažkoks (pavadinimo neatsimenu) didelis prekybos centras. Ten yra visas jų skyrius.

mainridas: "O Megos kurioje parduotuvėje yra šios firmos rūbų"

Gina Laura turi. Dabar buvau tai labai su asortimentu ten kūdai, bet gal kas patiks.

Atsakyti
QUOTE(Ramune4 @ 2013 05 18, 18:00)
Zhaliaakee: "O kur tiksliau Rygoje yra ta parduotuvė? "

Brivibas gatve 372, Riga. Kažkoks (pavadinimo neatsimenu) didelis prekybos centras. Ten yra visas jų skyrius.

žinau, kur thumbup.gif ačiū, jei lis šeštadienį, tai eisiu pasidairyti biggrin.gif

agree, suknelė labai tinka wub.gif ooooooooooo bateliai karsta.gif karsta.gif karsta.gif fantastiški! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

mano fronte nieko naujo.. einu gal ką nors įdėsiu į albumą, bet nepažadu, kad kas nors gero bus laugh.gif Javute laukiam ir iš tavęs albumo atnaujinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, prisireike maxi suknios, kokie rastai, spalvos lieknina? Ar rinktis vienspalve ar su kokiais rastais, smulkiais ar stambiais?
Atsakyti
Mano galva, marga, smulkaus rašto suknelė būtų pats tas (reikia matuotis, kad prisiderinti tą raštą, kuris lieknina ir maskuoja 4u.gif), nors pati esu labiau vienspalvių rūbų mėgėja, bet jau įsitikinau ne kartą, kad gerai parinktas margumas daro stebuklus mirksiukas.gif Medžiaga, žinoma turėtų būti sunkesnė, kad klostės gražiai kristų, bet čia nebūtina sąlygą, jei printas gerai parinktas ax.gif

Pav.:
1. 2013 m. mada

2. Durta suknelė, akcentuoja liemenį (patinka petnešos)

3. variantas su rankovėm (ne visoms tinka, o dar tas blizgus audinys g.gif)

4.paskutiniai modeliai plus size'as

5. Gražutė (kiek suprantu sunkesnis pamušalas, o viršuje šifonas? g.gif )

6. Jei nepatinka iškirptės ...

daugybė tų modelių yra, pasižiūrėkite google -> plus size maxi dress 2013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 20 gegužės 2013 - 10:53
jau paskutines spalva ir rastai wub.gif

zhaliaakee, tu amzinai lobiu randi kur akis paganyti doh.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 20, 11:53)
daugybė tų modelių yra, pasižiūrėkite google -> plus size maxi dress 2013

o koks tolkas ziureti googleje - kad susierzintumei?
Realiai sakyciau reiketu turguje/parduotuve apziureti pirmiau - tenais galma pasimatuoti ir realiai matyti, kuris rastas/sukneles modelis tau tinka. Ir tada jeigu netiks kaina, ziureti kazka panasaus pirkti interntetu (bet vel loterija atitaikymas dydzio ir medziagos).

Paskutinias dvi ilgas sukneles pirkau spartoje ir M&S. Bet man dar problema ir ilgi rasti, kuri man liezuvis pasiverstu pavadinti maxi.
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 05 20, 12:06)
jau paskutines spalva ir rastai  wub.gif 

zhaliaakee, tu amzinai lobiu randi kur akis paganyti  doh.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

man irgi graži ta drinks_cheers.gif

QUOTE(Bekasė @ 2013 05 20, 12:24)
o koks tolkas ziureti googleje - kad susierzintumei?
Realiai sakyciau reiketu turguje/parduotuve apziureti pirmiau  - tenais galma pasimatuoti ir realiai matyti, kuris rastas/sukneles modelis tau tinka.

nu tai neklausė kur pirkti, klausė, kas kaip atrodo 4u.gif mes juk negalime pasakyti, kaip atrodys tas ar anas raštas konkrečiam žmogui... bendram vaizdui susidaryti užtenka ir google pažiūrėti.
Dėl pasimatavimo drinks_cheers.gif Man matavimasis yra metų darbas, reikia daug pereiti, daug persimatuoti, tai stengiuosi bent minimaliai žinoti ko noriu, kitaip reiktų palapinę prie parduotuvių statyti, nes man iš dviejų išsirinkti sunku, o jei visą asortimentą parduotuvės peržiūrėt, tai.. laugh.gif Jūs, matyt, esate labai praktiška, nes žinot ko norit.. yra žmonių, kurie į parduotuvę nosies nekiša, kol, bent plius minus, nežino ko ieško.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 20, 12:38)
tai stengiuosi bent minimaliai žinoti ko noriu, kitaip reiktų palapinę prie parduotuvių statyti, nes man iš dviejų išsirinkti sunku, o jei visą asortimentą parduotuvės peržiūrėt, tai.. laugh.gif

tai, kad ant pirstu galima suskaiciuoti parduotuves, kuriose galima rasti drabuziu apvalutems, tai su issirinkimu problemu nera. Atvirksciai - problema yra su radimu, kad patiktu + tiktu, + kaina priimtina butu.
Atsakyti
O kur jūs perkate maudymosi kostiumėlius (apvalioms)? Visaip googlinau plus size swim... ir t.t., bet nežinau blush2.gif Labai noriu su kietais kaušeliais (krūtinė maža) ir kuo margesnio be raukinių
Atsakyti
http://fluvialacerda...dex2.php#/home/
kokia man grazi moteris bigsmile.gif
Maudomukus perku kaip nebutu keista turguj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune4 @ 2013 05 21, 22:54)
O kur jūs perkate maudymosi kostiumėlius (apvalioms)? Visaip googlinau plus size swim... ir t.t., bet nežinau  blush2.gif  Labai noriu su kietais kaušeliais (krūtinė maža) ir kuo margesnio be raukinių

as sita siemet isigijau user posted image

o pries tai gal penkis metus nesiojau sita
user posted image

abu yra kazki apsaudziantys, tik senasis per tiek jau metu jau pasitampe ( o ir as keliais kg sukudau lyginant su pirkimo momentu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 22 gegužės 2013 - 09:21
[quote=Bekasė,2013 05 22, 10:19]
as sita siemet isigijau user posted image

labai grazus wink.gif, jei ne paslaptis is kur ir uz kiek smile.gif.
Aciu
Atsakyti