Labas,
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę
Atėjo josios valanda (paplatėjau į šonus dar labiau
niekur netelpu, o reikėjo gi pasipuošti paskutiniam skambučiui)! Šlovė trikotažui, kuris tempiasi
Šiaip tai sau visai nepatinku, bet su ta suknia atrodžiau plius minus pakenčiamai, tai prašiau B, kad pafotografuotų ir iš arčiau, ir iš toliau..
vyrai.. ne jiems rūbus fotkint, veidrodyje visai kitaip atrodė..
Žodžiu, vaizdelis:

Rankas slėpiau po juodu bolero
Papildyta:
antrasis
spalvos, modelis
nešiočiau, mylėčiau, jei tik tokią figūrą, kaip demonstruotoja turėčiau
o šiaip tai norėjau pasakyti, kad gali būti nors ir 150 dydis pagamintas, tai nereiškia, kad pritaikytas būtent figūrai su priedais.. Dažnai randu rūbų, kurie man patinka ir dydis mano, kartais net didesnių yra, bet atrodau su jais
kaip čia gražiau išsireiškus
nelabai estetiškai
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę

Rankas slėpiau po juodu bolero

Papildyta:
QUOTE(*kotia* @ 2013 06 03, 19:26)
antrasis

o šiaip tai norėjau pasakyti, kad gali būti nors ir 150 dydis pagamintas, tai nereiškia, kad pritaikytas būtent figūrai su priedais.. Dažnai randu rūbų, kurie man patinka ir dydis mano, kartais net didesnių yra, bet atrodau su jais

Zalioji,kur is toliau visai neblogai
,o is arciau kazkodel pilvukas labiau matosi

,o is arciau kazkodel pilvukas labiau matosi

QUOTE(Realybe @ 2013 06 03, 20:07)
kaži kodėl jis matosi??

Zhaliaakee suknele puikioji
man patiko ir tau tinka labai

Zalioji,nieks tau ir nesako,kad negraziai ir,kad per nauja fotkintumeis
o mano sijonas,man grazus ir basta,su juo jauciaus grazi

o mano sijonas,man grazus ir basta,su juo jauciaus grazi

QUOTE(Realybe @ 2013 06 03, 20:45)
nu aš taip ir nesupratau

Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2013 06 03, 20:41)
ačiū

QUOTE(*kotia* @ 2013 06 03, 19:26)
LATVIAI maudomukus ir apvalutems gamina, 85 B yra ir 46 kelnaites
http://www.vova-ling...olded-triangles
http://www.vova-ling...olded-triangles
Kazkokia nesamone, nera 80F maudymuku

Is viso, grazios liemeneles ties C-D baigiasi. Didesnes - baisuokles

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 20:06)
Labas,
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę kaip demonstruotoja turėčiau
----
kaip čia gražiau išsireiškus
nelabai estetiškai 
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę kaip demonstruotoja turėčiau

----

Grazi suknute ant dailios moters

----

Labas vakaras

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 19:53)
nu aš taip ir nesupratau
pati tik sakau, kad norėčiau persifotkinti, bet va sergu ir dar fotografas netikęs
vis tiek kada nors dar tą suknelę užsidėsiu ir nusifotografuosiu.. tik tada jau savo stiliuj, kad nesimatytų nieko, ko nereikia 

ko tu nesupratai?

as kaip matau taip ir parasiau. Zinoma,kad fotografas,batukai ir visi kiti pribumbasai daro kita vaizda. Butu idomu pamatyt su viskuo tave

O suknele,tai grazi,lieknina

Real, nu nesupratau tavo komentaro, kaip kokio nors priekaišto, kad persifotkinčiau (šitą reikia skaityti nesustojant).. tiesiog kilo mintis pagvildenti temą apie pilvą, pozas ir t.t.
that's all

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 20:57)
Real, nu nesupratau tavo komentaro, kaip kokio nors priekaišto, kad persifotkinčiau (šitą reikia skaityti nesustojant).. tiesiog kilo mintis pagvildenti temą apie pilvą, pozas ir t.t.
that's all

dabar ir as nebesuprantu nieko

ol rait?