Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms - 5 tema

dar pamirsau parasyti. veidas ! kaip cia pavadinti "lieknas", neriebus.
Atsakyti
Labas,
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę biggrin.gif Atėjo josios valanda (paplatėjau į šonus dar labiau doh.gif niekur netelpu, o reikėjo gi pasipuošti paskutiniam skambučiui)! Šlovė trikotažui, kuris tempiasi notworthy.gif notworthy.gif Šiaip tai sau visai nepatinku, bet su ta suknia atrodžiau plius minus pakenčiamai, tai prašiau B, kad pafotografuotų ir iš arčiau, ir iš toliau..hihihi.gif vyrai.. ne jiems rūbus fotkint, veidrodyje visai kitaip atrodė..irnesakyk.gif Žodžiu, vaizdelis:

user posted image

Rankas slėpiau po juodu bolero blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*kotia* @ 2013 06 03, 19:26)
LATVIAI maudomukus ir apvalutems gamina, 85 B yra ir 46 kelnaites

antrasis wub.gif spalvos, modelis wub.gif nešiočiau, mylėčiau, jei tik tokią figūrą, kaip demonstruotoja turėčiau rolleyes.gif ax.gif

o šiaip tai norėjau pasakyti, kad gali būti nors ir 150 dydis pagamintas, tai nereiškia, kad pritaikytas būtent figūrai su priedais.. Dažnai randu rūbų, kurie man patinka ir dydis mano, kartais net didesnių yra, bet atrodau su jais g.gif kaip čia gražiau išsireiškus unsure.gif nelabai estetiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 03 birželio 2013 - 19:02
Zalioji,kur is toliau visai neblogai thumbup.gif
,o is arciau kazkodel pilvukas labiau matosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 06 03, 20:07)
kazkodel pilvukas labiau matosi mirksiukas.gif  4u.gif

kaži kodėl jis matosi?? g.gif aaaaa bigsmile.gif čia dėl to, kad neįtrauktas, nenusuktas tinkamu kampu ir, žinoma (čia, bene, svarbiausia!), nepaslėptas po kokiu nors objektu hihihi.gif gi sakau vyras fotkint nemoka, negalėjo pasakyt, kad pasitempk, pasisuk, pasitaisyk...neeee, jam gi ir taip gerai viskas irnesakyk.gif vienu žodžiu, kadangi čia labai nyku ir tylu, tai nusprendžiau įdėti tai, ką turiu, o tiksliau, kas gavosi blush2.gif nes šiuo metu esu sergantis žmogus ir tikrai neturiu noro iš naujo vilktis suknelės, pėdkelnių, ieškoti tinkamų apatinių ir staipytis biggrin.gif o šiaip tai aš gražiai atrodžiau flirt.gif komplimentų net moterys pažėrė karsta.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 03 birželio 2013 - 19:29
Zhaliaakee suknele puikioji bigsmile.gif man patiko ir tau tinka labai smile.gif
Atsakyti
Zalioji,nieks tau ir nesako,kad negraziai ir,kad per nauja fotkintumeis biggrin.gif 4u.gif
o mano sijonas,man grazus ir basta,su juo jauciaus grazi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 06 03, 20:45)
Zalioji,nieks tau ir nesako,kad negraziai ir,kad per nauja fotkintumeis biggrin.gif  4u.gif

nu aš taip ir nesupratau biggrin.gif pati tik sakau, kad norėčiau persifotkinti, bet va sergu ir dar fotografas netikęs lotuliukas.gif vis tiek kada nors dar tą suknelę užsidėsiu ir nusifotografuosiu.. tik tada jau savo stiliuj, kad nesimatytų nieko, ko nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2013 06 03, 20:41)
Zhaliaakee suknele puikioji  bigsmile.gif  man patiko ir tau tinka labai  smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*kotia* @ 2013 06 03, 19:26)
LATVIAI maudomukus ir apvalutems gamina, 85 B yra ir 46 kelnaites
http://www.vova-ling...olded-triangles

Kazkokia nesamone, nera 80F maudymuku doh.gif Jei kas nors kur nors uzmatysit, idekit blush2.gif

Is viso, grazios liemeneles ties C-D baigiasi. Didesnes - baisuokles sad.gif Kadangi reikia kad ne tik grazu butu, bet dar ir laikytu, tai surasti tinkama misija beveik neimanoma

QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 20:06)
Labas,
ar pamenat kaip kažkadais sakiau, kad nusipirkau ryškią, raudoną trikotažo suknelę kaip demonstruotoja turėčiau rolleyes.gif  ax.gif
----
o šiaip tai norėjau pasakyti, kad gali būti nors ir 150 dydis pagamintas, tai nereiškia, kad pritaikytas būtent figūrai su priedais.. Dažnai randu rūbų, kurie man patinka ir dydis mano, kartais net didesnių yra, bet atrodau su jais g.gif kaip čia gražiau išsireiškus unsure.gif  nelabai estetiškai 4u.gif

Grazi suknute ant dailios moters smile.gif Sutinku, kad fotografas nevykes...
----
drinks_cheers.gif labai daznai ir man taip buna, kad dydis lyg ir geras, bet rubas ne kaip moteriai su privalumais, o kaip lentai pasiutas doh.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 19:53)
nu aš taip ir nesupratau biggrin.gif pati tik sakau, kad norėčiau persifotkinti, bet va sergu ir dar fotografas netikęs lotuliukas.gif vis tiek kada nors dar tą suknelę užsidėsiu ir nusifotografuosiu.. tik tada jau savo stiliuj, kad nesimatytų nieko, ko nereikia mirksiukas.gif

ko tu nesupratai? biggrin.gif
as kaip matau taip ir parasiau. Zinoma,kad fotografas,batukai ir visi kiti pribumbasai daro kita vaizda. Butu idomu pamatyt su viskuo tave mirksiukas.gif
O suknele,tai grazi,lieknina thumbup.gif Vat as gi irgi visada sakau,kad ziurint kokiu kampu pasisuksi daug kas priklauso,uztat as atidirbus tai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Žaliaake, gražu thumbup.gif
O jau fonas koks wub.gif
Atsakyti
Real, nu nesupratau tavo komentaro, kaip kokio nors priekaišto, kad persifotkinčiau (šitą reikia skaityti nesustojant).. tiesiog kilo mintis pagvildenti temą apie pilvą, pozas ir t.t. 4u.gif that's all 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 03, 20:57)
Real, nu nesupratau tavo komentaro, kaip kokio nors priekaišto, kad persifotkinčiau (šitą reikia skaityti nesustojant).. tiesiog kilo mintis pagvildenti temą apie pilvą, pozas ir t.t. 4u.gif that's all 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dabar ir as nebesuprantu nieko biggrin.gif doh.gif
ol rait? bigsmile.gif
Atsakyti