graziai atrodei, labai skayciau geras modelis suknikes tik rankas bolero ir as dengciau o pilvas neliuliuoja ir gerai.
reik tada kavai susitikti paziuresim viena kitos lasinukus 
graziai atrodei, labai skayciau geras modelis suknikes tik rankas bolero ir as dengciau o pilvas neliuliuoja ir gerai.
zhaliaakee, nu negrazu klausti, bet ar tik
?
QUOTE(vaivaj @ 2013 06 04, 21:44)
QUOTE(Javute @ 2013 06 04, 21:29)
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 06 05, 15:01)
aisku viskas
pagalvojau visai realu butu, jei viskas butu
manes sia ziema viena bobute paklause, kada pasibels, kai pasakiau, kad niekas nesibeldzia, tai neturejo kur akiu deti
Manęs ir yra paklausę taip kelis kartus... Paskutiniu metu, jei storėju, tai per pilvą. Jei kūdėjų, tai ne nuo pilvo
siaubas kažkoks.
QUOTE(aggree @ 2013 06 05, 16:17)
Manęs ir yra paklausę taip kelis kartus... Paskutiniu metu, jei storėju, tai per pilvą. Jei kūdėjų, tai ne nuo pilvo
siaubas kažkoks.
man pirmiausia nuo kriūtinės viskas dingsta
QUOTE(Javute @ 2013 06 05, 16:37)
O man ant kriutines viskas dedasi
Sveikos merginos
Norėjau paklausti, gal kuri matėte pirkti (internetu, ar parduotuvėje) panašią į šią suknelę?

Labai gerai atrodo apkūniom per vidurį įsiuta kitos spalvos medžiagytė. Norėčiau įsigyti panašią, ar tokio modelio
Norėjau paklausti, gal kuri matėte pirkti (internetu, ar parduotuvėje) panašią į šią suknelę?

Labai gerai atrodo apkūniom per vidurį įsiuta kitos spalvos medžiagytė. Norėčiau įsigyti panašią, ar tokio modelio
Labas, maciau tikrai ko n ekiekviena parde turi
Pirmoj pasitaikiusioj uzejau:
http://www.stiliausi...eles-lc005.html
tereikia paguglint siek tiek....
Pirmoj pasitaikiusioj uzejau:
http://www.stiliausi...eles-lc005.html
tereikia paguglint siek tiek....
gal jos ir tinka, na, ta prasme, optiškai geriau žiūrisi, ir bent jau man, tik iš pirmo žvilgsnio, o paskui man tie kitokios spalvos indurai kaip kvartukai atrodo