Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 00:59)
Siandien buvau uzvaziavus i "Tik geles". Nu tokios nykumos dar nebuvau ten macius  unsure.gif doh.gif Cia gal po mokesciu reidu pas gelininkus taip? ar aukcionuose geles isbrango?  g.gif

Visiškai pritariu, buvau užsukus prieš porą savaičių, tai nieko nieko nieko. O va Vaidrenoj ir Europos pr. buvo užvežimas mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Mano augintinė thumbup.gif Neina net nufotografuot, nes du tokie žiedais aplipę stiebai skirtingose pusėse. Žydi kasmet po 6-7 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 06, 23:24)
Nelabai gerai matosi, bet ar jos skrotelė neišpuvusi g.gif

Ach mumrikas negasdinkit.. biggrin.gif nu, kad ne, nusipirkau šiandien žemių, eisiu persodinti, šaknų reviziją daryti, tada bus matyt, štai dar viena nuotrauka 4u.gif
Jei kalbat, ten prie skrotelės ruda, tai ten substrato gabaliukas, žievė
user posted image

QUOTE(Amri @ 2013 02 07, 11:52)
Žydi kasmet po 6-7 mėnesius.

Gražuolė.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 07, 11:52)
user posted image
Mano augintinė thumbup.gif  Neina net nufotografuot, nes du tokie žiedais aplipę stiebai skirtingose pusėse. Žydi kasmet po 6-7 mėnesius.

O pas jus vasara uz lango? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 07, 17:20)
Ach mumrikas negasdinkit.. biggrin.gif 

Pirmoj nuotraukoj pats naujausias lapas toks tamsiai šokoladinis atrodo (matyt dėl apšvietimo kampo), tai ir pasivaideno, kad jis supuvęs. Kitoj nuotraukoj jau viskas normaliai matosi thumbup.gif
Atsakyti
Klaipedoje Ermitaze nakainuota Vanda 30lt kainuoja,saknys grazus,pati irgi gerios bukles
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 16:36)
O pas jus vasara uz lango?  smile.gif

O pas Jus dar ne cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 01 27, 17:10)
nežiniukas  smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 01 27, 18:26)
Kaip grazu pas visas  wub.gif As siandien irgi visas zydincias susitempiau i viena vieta ir negaliu atsigrozet. Dar karta pasimaivom su daugiau prasiskleidusiu ziedeliu. O E.charm istiese ziedlapius, dabar paciam grazume.

[attachmentid=226589]
[attachmentid=226588]
[attachmentid=226590]

QUOTE(mumrikas @ 2013 01 28, 00:50)
Maniškis  phalaenopsis schilleriana x stuartiana kitam fone rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Uranija5 @ 2013 01 28, 20:53)
Visų gėliukai labai gražūs  thumbup.gif
Iš maniškių rūšinių tik manii augina 2 žiedstiebius  biggrin.gif

Katlėjos ir pas mane puikiai auga ir žydi, nors nesicackinu su jomis  biggrin.gif

Sedirea šiandien parsinešiau iš šaltojo kambario į virtuvę, logiškai mąstant šalto ir sauso periodo jai reikėjo inicijuoti žydėjimui, dabar gal galima jau ir šilčiau laikyti  g.gif. Tą patį prieš kurį laiką padariau ir su Phal. manii.
drinks_cheers.gif, maniškis C1 tą sėkmingai ir daro, bet tikiuosi pavasarį vistik sulauksiu žiedų  biggrin.gif
Šita viena mano mylimiausių  wub.gif, tik suku galvą kaip ją priversti žydėti pakartotinai..  g.gif
Išnešiau ją šiandien į šaltąjį kambarį, jei turi E. vitellina genų, gal ir jai reikia vėsiau pabūti  rolleyes.gif 

drinks_cheers.gif

Turbūt jaučia kad pavasaris artėja, štai koks pokytis per 10 dienų įvyko  biggrin.gif
user posted image
user posted image

Koooooooookios grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 08, 09:01)
O pas Jus dar ne  cool.gif ?

Cia tai geras biggrin.gif Medziai su lapais blink.gif Matau Kaune gyvenate, as irgi, bet vasara cia nekvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 08, 08:01)
O pas Jus dar ne  cool.gif ?

Nu balta balta pas mus biggrin.gif as pamaniau, kad jus rodot siuos ziedus teigdama jog jie zydi dabar ir kazkaip uzkliuvo ta zaluma uz lango smile.gif
Atsakyti
Panelės, taupom pinigus, LODas organizuos užsakymus, tik dar biski šalta, tai susilaiko lotuliukas.gif , dar viena ausim girdėjau, kad ir parduotuvėlė visokio gėrio užsislėpus, tai, kai biski atšils, kaip driokstels iš visų pusių, mažai nepasirodys thumbup.gif
Atsakyti
Buvau Europos pr. esančiame gėlių sandėlyje, nepamenu kaip vadinasi ten... bet orchidėjų labai daug buvo, visokiausių dydžių ir spalvų, ir rūšių 4u.gif Gaila, kad atliekamų pinigų neturėjau kokiam grožiui įsigyti lotuliukas.gif
Atsakyti