Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

As sito nezinojau, maniau, kad ir jos saknis nudegint gali. O jau siandien kaip is saves juokiaus. Buvau vonioj umerkus phal. nuo vienos palanges. Tai kepu blynelius su idaru ir lakstau - isimu blyna, suvynioju, istraukiu orchideja is vandenuko ir nesu ant palanges. Taip ir sukaus kaip bite tarp dvieju darbu. Gerai, kad vietomis ko nors nesumaisiau ir neiskepiau kurios nors lotuliukas.gif Ech tie laistymai biggrin.gif stengiuos vis greit apsisukt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 22, 20:46)
Na va, susisiekiau su vedeja ZS, tai mano 6 vazoneliai tikrai laukia manes  thumbup.gif ryt tureciau pasiimti. Dar prisakiau, kad kitiems neatiduotu  lotuliukas.gif

Buvau netoli tos ŽS, tai užvažiavau ir radau "Dėl techninių nesklandumų laikinai nedirbame" biggrin.gif Bet vazonėliai tai tikrai laukia. Prie kasos sukrauta buvo, o ir prekyboj išsidėlioję ir jei gerai įžiūrėjau, tai dar ir akcija jiems dabar, tai va jei kuri vis dėlto pritrūksit smile.gif nors atrodo tos akcijinės kainos didesnės negu kad mums žadėjo parduot.

Buvau Tik gėlėse, parsitempiau ludisia discolor už 4,9lt blush2.gif neturėjau dar paprastos. Daugiau nieko ypatingo neužtikau, phalaenopsiai paprasti, miniukai, kelios raibuolės, viskas tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2013 02 22, 12:28)
doh.gif  oi sunkus atvejis, na gal kaip nors atsiimsim tuos vazonus  biggrin.gif

Pasiemiau siandien savo vazonelius ir matyt paciu laiku, nes sake buvo kazkas atejes ir prase juos parduoti, kurie buvo man atideti. Sakau as jiems - nugi vezkites ju daugiau, jei tokia paklausa. Gerai gal, kad vakar as pasiskambinau ir prisakiau niekam ju neperleist.
Aciu cinde uz tarpininkavima 4u.gif
Atsakyti
Nu bet atsiranda gudruoliu doh.gif tai ar teisingai as supratau, kad Vilniuje jie bus si ketvirtadieni?
Atsakyti
QUOTE(Lemtinga @ 2013 02 24, 10:45)
Nu bet atsiranda gudruoliu doh.gif

Patiko matyt kazkam labai smile.gif Nes jie buvo atideti lentynoj uz prekystalio. Saleje dar maciau kelis laisvus apvalios formos. Eisiu siandien persodinsiu pirmaji savo eksperimenta i ji. Mano virtuveje jie irgi visi graziai ziurisi. Tik pasirode ganetinai mazi 13x14 ir turimi didesni phal. i tokius jau nebetilptu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 23, 23:11)
Aciu cinde uz tarpininkavima  4u.gif

nera uz ka 4u.gif

QUOTE(Lemtinga @ 2013 02 24, 10:45)
Nu bet atsiranda gudruoliu doh.gif tai ar teisingai as supratau,  kad Vilniuje jie bus si ketvirtadieni?

bandysiu dar pirmadieni pasiskambinti ir pasitikslinti ax.gif reikes dar su parduotuve suderinti, kad nebandytu parduoti kitiems biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo naujausiu pirkiniu biggrin.gif, šaknys aišku buvo kiminuose, tai nekokios būklės, bet persodinau, tikiuosi atsigaus..

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 02 24, 18:15)
Pasigirsiu savo naujausiu pirkiniu biggrin.gif, šaknys aišku buvo kiminuose, tai nekokios būklės, bet persodinau, tikiuosi atsigaus.. 

user posted image
user posted image

kokia wub.gif kur cia tokia pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 24, 19:32)
kokia  wub.gif  kur cia tokia pirkote? smile.gif

Radau Šiauliuose nedidelėj gėlių parduotuvėlėj, bet tik vienas toks ir tebuvo. Anksčiau nesu tokių parduotuvėse aptikusi, tai nepaisant nekokios šaknų būklės nesusilaikiau ax.gif
Atsakyti
Uranija, superinis pirkinys thumbup.gif

Aš tokio margalapio labai rūšinio noriu, teko matyt pas Schwerterį kažkada phal. amabilis margais lapais, bet dabar kažkaip nebėr pardavime g.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų su savo naujokėm 4u.gif iki šiol pas mane karaliavo tik phalenopsiai blush2.gif
Bet radau savo mažą rojų ,kur gaunu šio to man egzotiškesnio

user posted image
user posted image
user posted image
Ar tai Dendrobium Sonia? Ar mane suklaidino? ax.gif
ir dar vienas n-tasis Phalenopsis, gal tik kas nors pasufleruos pavadinimą? smile.gif
user posted image
user posted image

o čia mano neseniai parsitempta Miltonia ruošia man džiaugsmelį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 02 24, 19:15)

wub.gif wub.gif wub.gif Man jo žiedukų spalva labai graži. Margų lapų išvis nemėgstu, bet pas šitą labai gražiai žiūrisi.

QUOTE(happymama @ 2013 02 24, 22:57)
Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų su savo naujokėm  4u.gif iki šiol pas mane karaliavo tik phalenopsiai blush2.gif 
Bet radau savo  mažą rojų ,kur gaunu šio to man egzotiškesnio
user posted image

Ar tai Dendrobium Sonia? Ar  mane suklaidino? ax.gif

Lapai man labai panašūs į katlėjų, bet gal ir dendrobių tokių būna. ax.gif Žiedukai wub.gif
Atsakyti