Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2013 02 24, 22:23)
Uranija, superinis pirkinys  thumbup.gif

Aš tokio margalapio labai rūšinio noriu, teko matyt pas Schwerterį kažkada phal. amabilis margais lapais, bet dabar kažkaip nebėr pardavime  g.gif

Mumrikai, amabilio margais lapais nėra, bet yra dtps sogo vivien, ar tiktų ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 02 25, 00:39)
Mumrikai, amabilio margais lapais nėra, bet yra dtps sogo vivien, ar tiktų ?  biggrin.gif

ech kaip gaila - aš būtent amabilio labai labai ieškau sad.gif Gal tiek to, nekeisiu kol kas savo norų ir dar variegated amabilio paieškosiu blush2.gif Kažin kodėl Schwerteris nebeturi - išpardavė visus ar pasirodė sudėtimgi auginime g.gif

..............

gal kam bulbophylumai patinka - kaip tik nemenkas egzempliorius parduodamas biggrin.gif

http://www.ebay.com....3#ht_500wt_1156
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 25 vasario 2013 - 00:24
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 25, 00:16)
gal kam bulbophylumai patinka  - kaip tik nemenkas egzempliorius parduodamas biggrin.gif

o čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 25 vasario 2013 - 06:13
Pražydo NOID miniukas - beveik metai praėjo nuo pirkimo, kol pristaikė augt substrate, o ne kiminuose, kol užsiaugino daug naujų šaknų ir nedrasiai iškėlė naują žiedyną thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip maži vaikai džiaugiasi saldainiais, taip aš niekaip negaliu atsidžiaugt paph. delenatii alba blush2.gif Keikvieną dieną juo grožiuosi ir atsigrožėt negaliu - toks tyras baltas grožis ax.gif

Nedrasiai kaip zuikis ausis suglaudęs iš lėto skleidėsi

user posted image

user posted image

Ir tik prieš porą dienų išdrasėjo biggrin.gif

user posted image

Na bet nufotografuot visą augalą juodam fone man misija neįmanoma doh.gif Jei lapai gražiai žali, tai žiedas "išdegęs", jei su žiedu viskas gerai, tai lapai neaišku kokios spalvos pasidaro doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 25, 18:15)
Kaip maži vaikai džiaugiasi saldainiais, taip aš niekaip negaliu atsidžiaugt paph. delenatii alba blush2.gif  Keikvieną dieną juo grožiuosi ir atsigrožėt negaliu - toks tyras baltas grožis ax.gif

nerealus grozis - kaip is katalogo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 02 25, 19:15)

QUOTE(borjomi @ 2013 02 25, 19:47)
nerealus grozis - kaip is katalogo  wub.gif  wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif Ir nuotraukos labai gražios.
Atsakyti
Ačiūūūūūūūūūūūū, labai labai wub.gif
Atsakyti
mumrikas wub.gif taip galima pavargti kaskart girti jusu gelytes, labia labia grazioso visos ir visada biggrin.gif

skambinausi as sian I ZS, tai paprase, kad atsiimciau as viena, tai galime tada tartis susitikti prie ZS (manau ketvirtadieni vakarop jau ir vaziuosiu, ne anksciau, nes bus dar neiskrauta) arba galime tartis kada mums bus patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2013 02 25, 20:52)
mumrikas  wub.gif  taip galima pavargti kaskart girti jusu gelytes, labia labia grazioso visos ir visada biggrin.gif

skambinausi as sian I ZS, tai paprase, kad atsiimciau as viena, tai galime tada tartis susitikti prie ZS (manau ketvirtadieni vakarop jau ir vaziuosiu, ne anksciau, nes bus dar neiskrauta) arba galime tartis kada mums bus patogu  4u.gif

Man tiktu nuo 15 iki 17h tame tarpe ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
Man irgi ketvirtadienis tinka - gal idealiausia būtų iki 16val., nes vėliau "kamščiai" puola doh.gif
Atsakyti
bandome tartis del ketvirtadienio 15h smile.gif siip ar taip dar treciadieni pasitikslinsiu, kad netektu vaziuoti veltui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2013 02 25, 22:27)
bandome tartis del ketvirtadienio 15h smile.gif siip ar taip dar treciadieni pasitikslinsiu, kad netektu vaziuoti veltui  doh.gif

Man labai tinka thumbup.gif

Dėkui už pagyras mano gėliokams ir už rūpestį dėl vazoniukų wub.gif
Atsakyti