Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Kas dar neauginate Sedirejos japonicos dabar puiki proga, kaip tik auginasi žiedynus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 01 27, 16:42)
Kas dar neauginate Sedirejos japonicos dabar puiki proga, kaip tik auginasi žiedynus  4u.gif

Jazau Marija nu kaip gali nenorėt? smile.gif šitoks miniatiūrinis grožis wub.gif ale kaip parsigabent?Šalta....o noras didelis...ech...
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2013 01 27, 15:11)
Pasidalinsiu ir aš savo raibalape(fotikas nedraugauja šiandien su manim sad.gif ) Ir pagirsiu visų kitų gėliukus  wub.gif

Sandrita, labai gražiai ir gausiai žydi margalapė, tikrai yra kuo džiaugtis thumbup.gif

skm įkelta orchidėja irgi pasakiška wub.gif Labai panašūs žiedeliai į Encyclia vitellina. Vitellina pas mane vis žydi ir žydi, laba iilgaamžiai žiedeliai, tikrai netikėjau, kad ji taip ilgai mane džiugins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2013 01 27, 17:26)
Sandrita, labai gražiai ir gausiai žydi margalapė, tikrai yra kuo džiaugtis thumbup.gif

skm įkelta orchidėja irgi pasakiška wub.gif Labai panašūs žiedeliai į Encyclia vitellina. Vitellina pas mane vis žydi ir žydi, laba iilgaamžiai žiedeliai, tikrai netikėjau, kad ji taip ilgai mane džiugins smile.gif

tai ji ir turi Encyclijos vittelina kraujo smile.gif
Atsakyti
nežiniukas smile.gif
Atsakyti
Kaip grazu pas visas wub.gif As siandien irgi visas zydincias susitempiau i viena vieta ir negaliu atsigrozet. Dar karta pasimaivom su daugiau prasiskleidusiu ziedeliu. O E.charm istiese ziedlapius, dabar paciam grazume.

[attachmentid=226589]
[attachmentid=226588]
[attachmentid=226590]
Atsakyti
Ooo, kiek gražių žiedų wub.gif man tokio margalapio jau prireikė smile.gif

Įdedu savo maxi falenopsį,kaip minėjau,kuris vasarą žydėjo, ne tiek mažai žiedų irgi turėjo smile.gif tik buvo neįmanoma gražiai nufotkint,nei šiaip,nei taip smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 01 27, 14:40)
Aš čia retas svečias, bet reikia pagirti savo orchidėjas, gal ir kitos kadanors sugalvos žydėti ax.gif

Kokie gražūs žiedai ypač pirmoji wub.gif

QUOTE(skm @ 2013 01 27, 15:06)
Pas mus jau kvepia pavasariu 

Tokia šilta pavasariška spalva 4u.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2013 01 27, 15:11)
Pasidalinsiu ir aš savo raibalape(fotikas nedraugauja šiandien su manim sad.gif ) Ir pagirsiu visų kitų gėliukus  wub.gif

Sandrita,labai dailios tavo gėlytės.

QUOTE(Merii @ 2013 01 27, 17:10)
nežiniukas  smile.gif

Čia kažkokia liežuvė g.gif bet graži 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2013 01 27, 18:52)
Įdedu savo maxi falenopsį,kaip minėjau,kuris vasarą žydėjo, ne tiek mažai žiedų irgi turėjo smile.gif tik buvo neįmanoma gražiai nufotkint,nei šiaip,nei taip smile.gif

Šaunuolis,stengias sukraut daug žiedų.Turiu ir aš tokį,reiks nufotografuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 27 sausio 2013 - 19:19
Phal. Elegant Karin Aloha koks gražus wub.gif . Laukiu nesulaukiu kada mano žydės smile.gif
Dar mėnuo ir prasidės visokie užsakymai iš užsienio, ėt, kaip laikas bėga biggrin.gif
Atsakyti
Merii, Tina, Eliss nuostabus Jūsų žiedai.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 01 27, 19:33)
Phal. Elegant Karin Aloha koks gražus  wub.gif . Laukiu nesulaukiu kada mano žydės  smile.gif
Dar mėnuo ir prasidės visokie užsakymai iš užsienio, ėt, kaip laikas bėga  biggrin.gif

Kazin kodel mes ji vadinam Elegant Charm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 01 27, 23:03)
Kazin kodel mes ji vadinam Elegant Charm  g.gif

Aš taip saviškę vadinu, nes toks pavadinimas buvo oficialioje Elegant orchids firmos etiketėje prie gėliuko ir tokia pat gėlytė tokiu pat pavadinimu puikuojasi Elegant orchids puslapyje biggrin.gif

http://www.elegant-o...eu/charmse.html

...............

Nuostabūs visų žiedai wub.gif

Sedirea man nuostabi dar tuo, kad gražuliukai žiedeliai nuostabiai kvepia - man jų kvapas vienas "skaniausių" iš kvapių orchidėjų wub.gif

..................

Šiandien pagalvojau, kad vis tik dabar daug smagiau orchidėjas laistyti nei žiemą - ir laistai, ir visokiausių pažadų randi biggrin.gif

Mano pernai parsisiųstoji brassia Ariana Verde išsiaugino naują auginį ir jei neklystu žiedstiebio spurgiuką leidžia thumbup.gif

Phalaenopsis schilleriana x mannii pirktinius pumpurėlius nudžiovino, bet žiedstiebis gyvas, pamažu ilgėja, todėl manau, kad saulutei pašvietus, dienoms pailgėjus žiedeliukus naujus sukraus. Ir belaistydama pastebėjau, kad iš po lapų mažiukas naujo žiedstiebiuko pypsikas kyšo thumbup.gif
Atsakyti