Visų gėliukai labai gražūs
QUOTE(Katleja1 @ 2013 01 26, 00:46)
Koks saunuolis Meri Mannii

Maniškis jau išleido irgi savo du pirmuosius žiedstiebius, reikia tikėtis žiedelių kažkada
Nelabai mėgstu katlėjas, bet turiu vieną labai labai mini (pačiam mažiausiam vazonėly) bus raudoni ryškiai žiedeliai, o kitą labai dideeelę, bus oranžiniai gražūs žiedai ir abi žada žiedelius, rodos nieko nedariau ypatingo, labai smagu
Na ir Sedirea japonica jau nemažą žiedstiebį išraitė

Turbūt jau nebereikia tada jos dabar vėsiai laikyti?
Įdomu kaip pas kitus Phalaenopsiai laikosi, pas mane beveik visi turimi rūšiniai jau žydi, turi žiedstiebius, arba pradeda lysti žiedstiebiai, jaučiasi labai, kad dienelės ilgėja
Iš maniškių rūšinių tik manii augina 2 žiedstiebius
Katlėjos ir pas mane puikiai auga ir žydi, nors nesicackinu su jomis
Sedirea šiandien parsinešiau iš šaltojo kambario į virtuvę, logiškai mąstant šalto ir sauso periodo jai reikėjo inicijuoti žydėjimui, dabar gal galima jau ir šilčiau laikyti

. Tą patį prieš kurį laiką padariau ir su Phal. manii.
QUOTE(Lerikyte @ 2013 01 26, 10:48)
pas mane irgi su phalaenopsiais viskas gerai. Tik del C1 taip anksti nesidžiaugčiau, o kaip jie mėgsta tokio dydžio pumpurus nudžiovint - bet linkiu sėkmės

, maniškis C1 tą sėkmingai ir daro, bet tikiuosi pavasarį vistik sulauksiu žiedų
QUOTE(skm @ 2013 01 27, 16:06)
Pas mus jau kvepia pavasariu

Pristatau dar vieną gražuolę:
Enc. vittelina x Epi. (tripunctatum x semialperta)
Šita viena mano mylimiausių

, tik suku galvą kaip ją priversti žydėti pakartotinai..
Išnešiau ją šiandien į šaltąjį kambarį, jei turi E. vitellina genų, gal ir jai reikia vėsiau pabūti
QUOTE(mumrikas @ 2013 01 28, 01:02)
Man tai Elegant Karin Aloha ir Charms iš serijos "surask dešimt skirtumų"

Įvedžiau į google paiešką, peržiūrėjau nuotraukas ir niekaip nesuprantu koks tarp jų skirtumas
Turbūt jaučia kad pavasaris artėja, štai koks pokytis per 10 dienų įvyko