Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 13:54)
Kritikos sulauke nedaug, tik puole iskart akis draskyt ir saskaitom panosej mosikuot todel ir kilo tokia plati diskusija...
O daugeliui iki isbaigtumo toli gal todel kad neturi tokios "prabangos" - kiekvienam kampui kazka samdyt ir darosi savo jegomis bei ribotomis lesomis. Nekalbant jau apie galima skirti tiems darbams laika. Pasidaryti bet kaip bet ka galima greitai, bet nevisi nori "bet ko" savo namuose.

Bendravimo kultūra ir vieniems ir kitiems reikalinga. Kas patiko pagyriau,o kas konkrečiai, ne net neišsakiau,o gavau doh.gif
Atsakyti
Man Donos felices prieskambario spinta bei sviestuvas labai grazus, ir ne kiciniai smile.gif. Iskart patiko spintos karuna, kai pamaciau, o pasirodo, ja dar ir kazkokie meistrai sugebejo padaryti, galvojau, gal nuo kokio seno baldo paimta?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2013 01 28, 13:38)
Man irgi labai keista, kad Donna felice intrjeras tiek kritikos sulauke g.gif
Donna felice, jusu namai labai grazus wub.gif Nieko ten ne per daug.
Vienam reikia daug paduskeliu, zvakuciu, uzuolaideliu, lovatiesiu ir pan., o kitam uztenka stalo su metalinem kojom, taburtes, ir ofisiniu roletu biggrin.gif

Butent , Donna Felice, jusu namai labai labai wub.gif Nieko ten neperdaug drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Nieko sau kokia diskusija uzvirusi bigsmile.gif siaip kas issirenginejo namus puikiai zino koks tai nelengvas darbas, kaip sunku apsispresti ir t.t. kas del Donna felice ikeltu namuciu tai cia zinoma svarbiausia skonio reikalas, bet visumoje man buvo idomu akis paganyti ax.gif tikrai yra idomiu sprendimu, bet cia kaip ir kokiam zurnale galima gi pirstuku pabaksnoti ir paburbeti : kad as taip nedaryciau blush2.gif o galu gale ar jus kada matete idealu interjera? o dar kad daugumai jis atrodytu idealus? manau kad tokio nera smile.gif svarbiausia kad patiktu savininkams 4u.gif
siandien jau buvau nusprendusi imesti kelias foto savo busimu namu, del patarimo, bet susilaikysiu ir luktelsiu kol nurims siek tiek aistros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 28 sausio 2013 - 14:13
QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 10:53)
As jau maniau kad gal tik man vienai cia gryna rusiska klasika blush2.gif perkrauta kazkaip viskas. Nors detales kai kurios labai grazios.

Klausima turiu, iskilo ziurint foto : vonios maisytuvas kai buna su dusu padedamu (kaip pas Donna felice) tai ta slanga i vandeni nelenda vonioj maudantis?  unsure.gif Galvoju toki statytis maisytuva panasu bet dabar suabejojau del tos slangos duso, ar nereiks nervuotis ir metyt ja lauk kai vonioj gulesi?  g.gif

as esu labai patenkinta istraukiamu dusu - man zymiai patogiau ir graziau, kai tos zarnos nera.

user posted image
Atsakyti
oho, kokias aistras sukele prabangusis interjeras.
Visuose namuciuose islaikytas tas pats stilius, cia ir svarbiausia manau. Nes dauguma cia ir klystam. O del tokiu detaliu kaip ispudingi veidrodziai, remai, raizytos detales, tai kiekviem pagal skoni. Vieniems norisi ju daugiau, kitiems maziau, kukliau. Cia jau skonio reikalas. Yra labai idomiu sprendimu.
Kazkada dauguma isirenginejo butus skandinavisku, minimalistiniu stiliumi, tada ant bangos atejo provancas, o dabar jau i daugelio namus atkeliauja klasika. Man rodos, kad mes lietuviai tiesiog dar nelabai turim supratimo kas ta klasika. Kazin kiek is musu cia esanciu draugu, pazistamu, turi skoningai klasika irengtus namus.
Anglija, Italija turi senas tradicijas, jiems klasika tarsi igimta;) Bet ir ten pilna kico. Drauge sake, sako cia zinok beveik visur tos baltos durys kaip popierines. Baltos plyteles ne is prabangos, o del pigumo ir pan.
Kaip tik vartau knyga "NAmu interjero biblija".
PArasysiu kokie ten stiliai aprasomi:
1. Tradicinis
tradicinis kaimiskasis
tradicinis skandinaviskas
tradicinis papludimio
2.Klasikinis
Klasik prabangusis
klasikinis modernusis
klasikinis jaukusis
3 Modernus
modernus kaimiskasis
modernus etninis
modernus pajurio

Taip kad zodis klasikinis dar ne viska pasako. Vieniems priimtina vienokia klasika, kitiems kitokia.
Atsakyti

user posted image

Norėjau paklausti būsimos virtuvės savininkės, kiek cm palikot kairėje pusėje esančiom lentynėlėm (prie šaldytuvo)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatejaa @ 2013 01 28, 15:15)
Norėjau paklausti būsimos virtuvės savininkės, kiek cm palikot kairėje pusėje esančiom lentynėlėm (prie šaldytuvo)? smile.gif

17cm ax.gif Bet jei desim konteineri, tada teks 20cm palikti. puodu ten nesistengsiu ikisti, jei jus apie tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 sausio 2013 - 14:25
QUOTE(Alatejaa @ 2013 01 28, 15:15)

kiek prisimenu tai lentyneles darytos, kadangi del radiatoriaus neatsidarytu saldytuvo dureles jei jis butu prie pat sienos, tai cia manau nuo radiatoriaus plocio tas lentyneliu plotis priklauso ( na ir kad buteli ten eitu ikist beabejo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 28, 14:13)
as esu labai patenkinta istraukiamu dusu - man zymiai patogiau ir graziau, kai tos zarnos nera.

bigsmile.gif net nezinojau kad tokiu buna blush2.gif reiks atidziau paziurineti. Aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 15:20)
kiek prisimenu tai lentyneles darytos, kadangi del radiatoriaus neatsidarytu saldytuvo dureles jei jis butu prie pat sienos, tai cia manau nuo radiatoriaus plocio tas lentyneliu plotis priklauso ( na ir kad buteli ten eitu ikist beabejo)  ax.gif

teisingai drinks_cheers.gif Tik del palanges cia tas sprendimas buvo. Norisi ir toki tarpiuka isnaudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 sausio 2013 - 14:24
tai ir labai teisingai darote, tik tiek kad zinau ka reiskia raudonmedis ir dulkes doh.gif valyk nevales vistiek negerai doh.gif as patarciau gerai apnastyti ax.gif
Atsakyti