Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Donna felice @ 2013 01 28, 10:40)
kad jau pradejau rodytis, tai ir baigsiu smile.gif
.jpg[/img]

Is karto atsiprasau, bet jei jau idedat i tema nuotraukas gal galima ilgiau nei puse dienos jas palikt, nes dabar kazkaip atrodo skaitau skaitau tema ir po to nieko nesuprantu apie ka kalba visi puslapiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 15:54)
Kritikos sulauke nedaug, tik puole iskart akis draskyt ir saskaitom panosej mosikuot todel ir kilo tokia plati diskusija...
O daugeliui iki isbaigtumo toli gal todel kad neturi tokios "prabangos" - kiekvienam kampui kazka samdyt ir darosi savo jegomis bei ribotomis lesomis. Nekalbant jau apie galima skirti tiems darbams laika. Pasidaryti bet kaip bet ka galima greitai, bet nevisi nori "bet ko" savo namuose.

Kuria aki as jums isdraskiau g.gif
tiesiog draugiskai ikeliau nuotraukas. Kai kurios cia mane uzsipuolet su savo destruktyvia kritika ir metomomis riebiomis pastabomis. Nepatinka tai nepatinka, man irgi daug kas nepatinka, kai rodomi forume norimi pirkti sviestuvai ar tapetai. Paziuriu tarkim - as i rusi ar tvarta pas mociute nedeciau tokiu.. bet tai nebutina dabar man saukt ir aiskinti, oi kaip neskoninga, kaimietiska ir t.t. nepatinka ir patyliu.

Bet va kitos negali neįgėlusios.

QUOTE(kackac @ 2013 01 28, 15:58)
Svarbiausia, kad šeimininkai jaustųsi harmonijoje su savo būsto interjeru. Ir ne tik išorėje, bet ir gyvenimo būdu bei stiliumi, gal net statusu visuomenėje. Jei toks interjeras atspindi mano šeimos ir gyvenimo stilių - kodėl ne.
Man labiausiai patiko koridorius. O baro kėdės virtuvėje, neabejoju, tik laikinai  mirksiukas.gif

ne būtent, kad ne maximoj pardavėjais ar valytojais dirbam. Bendraujam irgi su atitinkamo statuso žmonėmis, gyvenam irgi ne vidury kaimo, taip, kad ir stilių tokį rinkomės.
Taip, kėdės čia iš seno buto, kad būtų kur atsisėst pavalgyt.

QUOTE(daffni @ 2013 01 28, 17:35)
Is karto atsiprasau, bet jei jau idedat i tema nuotraukas gal galima ilgiau nei puse dienos jas palikt, nes dabar kazkaip  atrodo skaitau skaitau tema ir po to nieko nesuprantu apie ka kalba visi puslapiai verysad.gif

Įkėliau vėl keletą nuotraukų, bet Jums daffni nepatiks, ne Jūsų stilius. Galit susilaikyt nuo kritikos, nes šiandien nuo jos (jeigu tai galima pavadinti tai kritika) man tiesa sakant bloga darosi.
Atsakyti
Donna felice, mažiau reaguokit ir skaudinkitės, kuriat namus juk sau, darot kaip jums gražu, o visiems neįtiksi niekada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 28, 15:44)
Kuria aki as jums isdraskiau  g.gif 
tiesiog draugiskai ikeliau nuotraukas. Kai kurios cia mane uzsipuolet su savo destruktyvia kritika ir metomomis riebiomis pastabomis. Nepatinka tai nepatinka, man irgi daug kas nepatinka, kai rodomi forume norimi pirkti sviestuvai ar tapetai. Paziuriu tarkim - as i rusi ar tvarta pas mociute nedeciau tokiu.. bet tai nebutina dabar man saukt ir aiskinti, oi kaip neskoninga, kaimietiska ir t.t. nepatinka ir patyliu.

o kas sake kad man? g.gif

As tai kazkaip maniau kad dedam nuotraukas noredami isgirsti kitu nuomone. Nebutinai ji turi sutapti su Jusu g.gif Ypac tie kas dar renkasi tapetus/sviestuvus ar kitus daiktus - jie nori patarimo ir atsiliepimu. Jei nenoretu nusipirktu pasidarytu ir nesieksponuotu tikedamiesi vien tik liaupsiu.

Kiekvieno skonis skirtingas ir nieko nuostabaus kad kazkas turi pastabu Jusu interjerui, gal ir Jus turetumet kitu atzvilgiu pastabu. Bet tam cia ir renkames kad jomis pasidalintume ir galbut atkreiptume demesi i kazkokias detales kurias dar galime pakeisti jei noras yra.
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 15:26)
tai ir labai teisingai darote, tik tiek kad zinau ka reiskia raudonmedis ir dulkes  doh.gif  valyk nevales vistiek negerai  doh.gif  as patarciau gerai apnastyti  ax.gif

As sakyciau, kad ne tiek dulkes, kiek visi pirstu antspaudai doh.gif . dziaugiuosi neatsidziaugiu sviesia virtuve ir parinktom medziagom, nes jau atleiskit, bet tie nuciupineti is toli svieciantys pavirsiai tikrai nekas. grazu tik nuvalius ir kai saulute nesviecia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 17:50)
o kas sake kad man?  g.gif

As tai kazkaip maniau kad dedam nuotraukas noredami isgirsti kitu nuomone. Nebutinai ji turi sutapti su Jusu  g.gif  Ypac tie kas dar renkasi tapetus/sviestuvus ar kitus daiktus - jie nori patarimo ir atsiliepimu. Jei nenoretu nusipirktu pasidarytu ir nesieksponuotu tikedamiesi vien tik liaupsiu.

Kiekvieno skonis skirtingas ir nieko nuostabaus kad kazkas turi pastabu Jusu interjerui, gal ir Jus turetumet kitu atzvilgiu pastabu. Bet tam cia ir renkames kad jomis pasidalintume ir galbut atkreiptume demesi i kazkokias detales kurias dar galime pakeisti jei noras yra.

tai ir sakykit - man tarkim atrodo kad toj sienoj netinka tas veidrodis, arba man atrodo kad tapetu spalva turetu buti tamsesne, ar kad tos durys turi buti rudos, arba patariu tau isigyti tokias ir tokias uzuolaidas tada atrodys taip ir taip, arba cia kabink ta ir ana..kaip ir kitoms patarimus dalinat.. bet va man pasipyle - per riebu, per rusiska, per daug, uzgriozdinta..o kas kur kodel, kuri detale netinka ..tai ir nera... kai konkreciai uzklausiau irgi neatsake, tai kokia cia nuomone? tikrai ne tam dejau tas nuotraukas..dejau psidalinti patirtimi, kur ka dariausi, gaminausi..gal kitos irgi nores kazko panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 28, 16:44)

Įkėliau vėl keletą nuotraukų, bet Jums daffni nepatiks, ne Jūsų stilius. Galit susilaikyt nuo kritikos, nes šiandien nuo jos (jeigu tai galima pavadinti tai kritika) man tiesa sakant bloga darosi.

Na as sita skyreli skaitau tam, kad suzinociau ir pamatyciau kazka naujo. Man yra labai daug graziu ir dar daugiau negraziu ar nepatinkanciu dalyku. Bet as i viska ziuriu kaip i atversta knyga.
kaip jus sakote, gal stilius nera mano, bet as niekada nepasakysiu, kad jus tokia ir anokia, kad toki pasirinkote.
Mano stilius irgi daug kam nepatinka, svarbu, kad man tinka lotuliukas.gif
nors ir tai, man dar tiek daug visko norisi ir reikia, alia niekas neperka doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
is kitos operos dabar ir ne i tema:)
pamenat kur kalbejom apie tuos musu isliaupsintus roso nobile kvapus? smile.gif
tai pries kelias dienas vilniuj vieno restorano tulike stovejo sis buteliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos. gal esat kur mate ka nors panasaus, tik smagesne kaina?

http://www.priveehom...gomojo/komoda11
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 01 28, 17:03)

Deja, pati ieskau tokios komodeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 01 28, 14:24)
Yra ir daugiau Italijos gerbėjų  drinks_cheers.gif 4u.gif

Smagu surasti bendraminciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 01 28, 16:03)

nusiperkat sena komodą, duodat baldininkam kad profesionaliai nudazytu ir viskas... daugiau 1000 nekainuos....

as tai buvau pakraupus dubingiuose esanciu valgomojo komplektu blink.gif jau taip atmestinai dazytas.... blink.gif bandau isivaizduot kaip jie valosi g.gif nes yra baltu pavirsiu kurie valosi ir kurie deja deja... nors gal kas turit ir galit pakomentuot???
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2013 01 28, 14:20)
Tikiuosi, kad jums pasiseke su architektu. Musiskis buvo taip pat atestuotas, bet turejom ilgai  ir nuosirdziai aiskint, kad norim islaikyt paveldo elementus ir nestatysim stiklo kubo ar murinuko, kokiu ir musiskej teritorijoj, deja, nemazai pridyge biggrin.gif Teko patiems galvot, kaip ta medinuko eksterjera susikurt ir tada savo norus aiskint architektui. Jei turesit kokia minutele laiko, labai rekomenduoju pavartyt sia knyga"Medinis Vilnius" - manau tikrai atrasit daug ikvepianciu elementu
http://versus.lt/lt/...Medinis-Vilnius

Dar nezinau kaip bus, dar tik pradedam procesa... Jauciu, kad daug issukiu laukia. Aciu labai uz nuoroda. Kai apsilankysiu Lietuvoj, butinai reikes pavartyti sia knyga. Tik jos virselyje matosi grazus raiziniai, o musu namukas is tikruju nieko tokio vertingo neturi..., del to ir leidzia griauti.

Stiklo kubo nesinori, bet vis dar svarstau medi derinti su dazytom plytom. Daug kas gali issigasti apie dazytas plytas perskaite, bet turiu omeny toki ne visai tradicini plytu dazyma. Kazkada prie progos parodysiu. O ir sienu muriniu noriu, nes pati sergu astma, perskaiciau jog negerai astmininkam gyventi mediniam name... Bet is isores butinai norim ir langines islaikyti, ir medziu apkalti, patinka man tie seni namai drinks_cheers.gif Siaip isivaizduoju, kad nelabai mes ka keisim nuo to, kaip atrodo dabar. Noretusi tik stoga i virsu iskelti ir langus padidinti, o daugiau tikriausiai atstatysim toki, koks yra.
Atsakyti