QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 15:54)
Kritikos sulauke nedaug, tik puole iskart akis draskyt ir saskaitom panosej mosikuot todel ir kilo tokia plati diskusija...
O daugeliui iki isbaigtumo toli gal todel kad neturi tokios "prabangos" - kiekvienam kampui kazka samdyt ir darosi savo jegomis bei ribotomis lesomis. Nekalbant jau apie galima skirti tiems darbams laika. Pasidaryti bet kaip bet ka galima greitai, bet nevisi nori "bet ko" savo namuose.
Kuria aki as jums isdraskiau
tiesiog draugiskai ikeliau nuotraukas. Kai kurios cia mane uzsipuolet su savo destruktyvia kritika ir metomomis riebiomis pastabomis. Nepatinka tai nepatinka, man irgi daug kas nepatinka, kai rodomi forume norimi pirkti sviestuvai ar tapetai. Paziuriu tarkim - as i rusi ar tvarta pas mociute nedeciau tokiu.. bet tai nebutina dabar man saukt ir aiskinti, oi kaip neskoninga, kaimietiska ir t.t. nepatinka ir patyliu.
Bet va kitos negali neįgėlusios.
QUOTE(kackac @ 2013 01 28, 15:58)
Svarbiausia, kad šeimininkai jaustųsi harmonijoje su savo būsto interjeru. Ir ne tik išorėje, bet ir
gyvenimo būdu bei stiliumi, gal net statusu visuomenėje. Jei toks interjeras atspindi mano šeimos ir gyvenimo stilių - kodėl ne.
Man labiausiai patiko koridorius. O baro kėdės virtuvėje, neabejoju, tik laikinai
ne būtent, kad ne maximoj pardavėjais ar valytojais dirbam. Bendraujam irgi su atitinkamo statuso žmonėmis, gyvenam irgi ne vidury kaimo, taip, kad ir stilių tokį rinkomės.
Taip, kėdės čia iš seno buto, kad būtų kur atsisėst pavalgyt.
QUOTE(daffni @ 2013 01 28, 17:35)
Is karto atsiprasau, bet jei jau idedat i tema nuotraukas gal galima ilgiau nei puse dienos jas palikt, nes dabar kazkaip atrodo skaitau skaitau tema ir po to nieko nesuprantu apie ka kalba visi puslapiai
Įkėliau vėl keletą nuotraukų, bet Jums daffni nepatiks, ne Jūsų stilius. Galit susilaikyt nuo kritikos, nes šiandien nuo jos (jeigu tai galima pavadinti tai kritika) man tiesa sakant bloga darosi.