Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Cobre @ 2013 01 28, 20:21)
Gal kas man paaiskintu, kaip sioje nuotraukoje pritvirtinta romanete?

Tai kaip ir visos romanetės ant savo laikiklių, tik viršuj dar yra atskirai pakabintas karnyzas.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 01 28, 20:53)
Ar vis dar kalbam apie vienos sienos klijavima g.gif

Aha blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 01 28, 21:02)
Geras, mano darbo kambario tapetai biggrin.gif

Rimtai?Gal foto butu galima blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gerai, Cobre, studijuokite uzuolaidu ir romaneciu derinukus, mechanizmus, bus is kur konsultacijos gauti blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 28 sausio 2013 - 20:52
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 28, 19:48)
http://www.wallpaper...y/estelle/73928

Mamagabi, daffni, vida777, ir visos, kurios pasisakete apie mano miegamuka, ka manote apie siuos tapetus?Vis ne 200 Lt blush2.gif  blush2.gif

as ant situ nepasirasau (vel ta senmergiu spalva biggrin.gif - cia taip liaudyje sakoma). Pasilieku prie savo pozicijos, kad jie per daug taisyklingi, nenaturalus. Bet! Nera taisykliu be isimciu.
Kadangi pas tave ten tu langeliu dar bus, uzuolaideliu, tai is kitos puses pagalvojus, tokie ramus floristiniai tapetai suteiktu tiesiog ramu fona galvugaliui ax.gif . Vienu zodziu, ekstravagancijos tikrai nebus, gausis toks kaimo stiliukas.
Sita, mamagabi ideta spalva, man labiau patinka:
:http://www.wallpaper...y/estelle/73922

QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 20:28)
Gal kas turite tuos balkius? ar tikrai ten tos dulkes taip kaupiasi?  kadangi jos butu gan aukstai 3 m gal net su trupuciu, tai neis kas savaitgali laipioti ir valineti  blush2.gif

pas mus yra laiptineje, vyras 1xmetuose nuvalo. Kad ant galvos pradetu dulkes kristi, gal reiketu daugiau metu nevalyti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 sausio 2013 - 21:07
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 20:28)
Gal kas turite tuos balkius? ar tikrai ten tos dulkes taip kaupiasi?  kadangi jos butu gan aukstai 3 m gal net su trupuciu, tai neis kas savaitgali laipioti ir valineti  blush2.gif

Mūsų namuose yra ir balkiai ir medinės lentutės. Jau tikrai jokios dulkės ant nosies nebyra lotuliukas.gif Tokį pasirinkimą lėmė tai, kad medinės lentelės neleidžia atsirasti įtrūkimas tarp šlaitų sujungimų, ko nepasakysi apie gipsą, o balkiai yra grynai stogą įtempianti detalė, kuri bet kuriuo atveju turi būti. Tik arba paslepi arba palieki atvirą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 01 28, 21:40)
Pas mus bitumine kaikur sudeta tai pietinej pusej smala teka, upeliai tokie smalos matosi  doh.gif nuo vidurvasario saules...

apie lietuviska- midos, tai girdejau kad taip buna, dar ir tas virsutinis "smeliukas" byra nerealiai, pas mus vokiska 2m jau, niekur tfu tfu jokiu pakitimu, bet vasara saule kaip ikaitina tai neina rankos padeti ( todel manau jei begtu butu jau tikrai privarveje kazkur) vyras del sios priezasties jau ir apie saules kolektorius svaigsta (kas mano vizija padarkytu) doh.gif
atsiprasau mergaites uz off topic 4u.gif

dar gal galit ivardinti kas cia per stilius:
user posted image
g.gif moderni klasika? ar misinukas ax.gif cia kompromisinis musu su vyru variantas doh.gif nepasiduoda jis dar pagal mano duda daryti, nors dar yra laiko gal palenksiu i provansa daugiau rolleyes.gif

oooo aciu mergaites uz balkiu komentara, niekur nedings dabar vyriokas teks daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 28 sausio 2013 - 21:14
Donna Felice man pas tave labai gražu tik aš mėgstu šviesiau ir tikrai neperkrauta (nebent ne visas foto uzmaciau)... O terminą "klasika" žiūriu visos suprantame gana skirtingai...
Kuzdaite - tavo tapetu mačiau Senuku uzsakomuosiuose kataloguose, nes dukrai šiuos tapetus žadėjome pirkt, tai tikrai gerai pamenu, pabandyk palyginti kainas gal net neapsimoka siustis...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 01 28, 22:05)
as ant situ nepasirasau (vel ta senmergiu spalva  biggrin.gif - cia taip liaudyje sakoma). Pasilieku prie savo pozicijos, kad jie per daug taisyklingi, nenaturalus. Bet! Nera taisykliu be isimciu.
Kadangi pas tave ten tu langeliu dar bus, uzuolaideliu, tai is kitos puses pagalvojus, tokie ramus floristiniai tapetai suteiktu tiesiog ramu fona galvugaliui  ax.gif  . Vienu zodziu, ekstravagancijos tikrai nebus, gausis toks kaimo stiliukas.

Truputi sergu, liudna, tai toks spalvos apibudinimas taip nuotaika pakele lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas gausis tas, kai bus rezultatas, tai tada bus matyti, to norejau, ar ne ax.gif Man ta senu mergu spalva labai grazu wub.gif tik va butinai cia rasysiu ir tarsiuos paskui del kambario tekstiles, kitu detaliu, nes as galiu toki kica padaryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 28, 22:46)
Tai kaip ir visos romanetės ant savo laikiklių, tik viršuj dar yra atskirai pakabintas karnyzas.

idomu kokie virbai laiko tokio plocio roemante, mano demesi patrauke idomus uzuolaidos virsus, teko siuti tokias.
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 22:11)

dar gal galit ivardinti kas cia per stilius:

Man tai cia modernizmas su klasika primenanciomis uzuolaidomis ir del vaizdo keliomis pagalvelemis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimciau, tai mano suvokimas apie stilius apsiriboja grazu arba ne, arba mano zodziais - taip zmones gyvena, o taip is robokopu karu (apie modernizma su jo plastikais, metalais ir pan.)
Atsakyti
mamagabi, tu teisi, mano gelytes melynos, nepraslysta pro tavo akis niekas biggrin.gif

kuzdaite, galesiu imesti foto ryt, o paziurejus i kaina man atrodo, kad neapsimoka siustis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 01 28, 22:48)
mamagabi, tu teisi, mano gelytes melynos, nepraslysta pro tavo akis niekas biggrin.gif

kuzdaite, galesiu imesti foto ryt, o paziurejus i kaina man atrodo, kad neapsimoka siustis ax.gif

Lietuvoje internete nelabai ka man patinkancio radau, tai susiradau supermama, su kuria metemes uz atsiuntima, dabar laukiu tapetuku ax.gif
Gerai, palauksiu nuotraukyciu 4u.gif Idomu labai, kaip kitur jie atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 28, 20:46)

man va labiau patiktu tokiu principu ir be jokiu tu mechanizmu, kur i romanetes ideti tie strypeliai. tik ne ant kilpu, kaip siame pavyzdyje. Pas mus taip daro? Kazin, traukaliojant i virsu atlaiko tie karnizai? g.gif Pagalvojau, kad toje nuotraukoje, kur mamagabi idejo, gal irgi tokiu principu padaryta, o ne kaip pas mus iprasta, su tuo tvirtinimu prie sienos ir strypeliais, nes as nematau cia ju ir pati romanete labai plati, o musuose kiek pastebejau, tai iprasta deti romenetes is keliu daliu g.gif

user posted image
Atsakyti