Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(daffni @ 2013 01 28, 17:02)
pamenat kur kalbejom apie tuos musu isliaupsintus roso nobile kvapus? smile.gif
tai pries kelias dienas vilniuj vieno restorano tulike stovejo sis buteliukas lotuliukas.gif

Kuris restoranas bigsmile.gif Pasiimu vienkartini analizu indeli ir varau megineli nusipilsiu hihihi.gif topsecret.gif

QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 19:08)
Na paklausiu ir as jusu nuomonės, del lubu ( kad jas kur galas)  mansardinio auksto lubos tai kalnas pakalne ir galvos skausmas ( as lyg ir zinau ko noriu, bet vyras viska sujaukia)  nuo pradziu:
Namas (nekreipkit demesio i aplinka, fasadas cia tik nutinkuotas, be dekoro, metu senumo foto) atkreipiam demesi i stoga  biggrin.gif
user posted image

galimi variantai:
1. apsiuti lubas paliekant viska kaip yra su visais "pagilejimais" ( aukstis ten jau siektu apie 5metrus)
2. apsiuti be "pagilejimu"  nuo langu iki sienu taip pat
3. nuleidineti lubas  kaip cia

Grazus namukas ir busima aplinka wub.gif
Atkreipiau demesi i stoga - kokia danga? lens.gif

Del slaitu - turint toki klasikini geri ir grozi, butu NUODEME ji sulyginti su zeme smile.gif
Palikti 5m auksti vertetu tada, kai lubos butu isskirtines ne tik savo auksciu bei forma, bet dar kuo nors - tarkim medine apdaila (balkiai, lentutes) ar ypatingai graziu sviestuvu ir t.t.:
user posted image
user posted image
user posted image

Jei slaitu forma nera lygi ir simetriska, kitaip sakant tvarkinga, as rinkciausi dalinai uzdaroma varianta (be smaigalio smile.gif ), kaip kad pridetoje tavo foto (tarsi juosta) arba foto zemiau (kvadratas/staciakampis):
user posted image
Lenteles nebutinos mirksiukas.gif user posted image

Kokia skliautu "uzdengimo" forma pasirinkti (juosta/staciakampi/kvadrata) itakoja dar ir pacios patalpos/kambario forma: ar nori ji patrumpinti, ar kaip tik - pailginti, ar islaikyti kvadratini ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 28 sausio 2013 - 19:50
http://www.wallpaper...y/estelle/73928

Mamagabi, daffni, vida777, ir visos, kurios pasisakete apie mano miegamuka, ka manote apie siuos tapetus?Vis ne 200 Lt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 01 28, 17:47)
Donna felice, mažiau reaguokit ir skaudinkitės, kuriat namus juk sau, darot kaip jums gražu, o visiems neįtiksi niekada  4u.gif
drinks_cheers.gif Tik nuotrauku nemaciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 28 sausio 2013 - 20:01
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 28, 20:48)

Mamagabi, daffni, vida777, ir visos, kurios pasisakete apie mano miegamuka, ka manote apie siuos tapetus?Vis ne 200 Lt blush2.gif  blush2.gif

Ar vis dar kalbam apie vienos sienos klijavima g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 28, 19:48)

Mamagabi, daffni, vida777, ir visos, kurios pasisakete apie mano miegamuka, ka manote apie siuos tapetus?Vis ne 200 Lt blush2.gif  blush2.gif

Geras, mano darbo kambario tapetai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 01 28, 21:02)
Geras, mano darbo kambario tapetai biggrin.gif

Tavo gelytes lyg ir melynos, ne violetines rolleyes.gif
Ar ne sios?:http://www.wallpaper...y/estelle/73922
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 28 sausio 2013 - 20:14
Gal kas man paaiskintu, kaip sioje nuotraukoje pritvirtinta romanete?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 01 28, 19:25)
Del kainos tai bala dar nemate, bet va gal kas matet geresnes kokybes baldu nei sitie doh.gif  doh.gif

vakar ebay kazkam pasiseke, uz 200 svaru labai grazia isigijo, gal 2 metru ilgio, balta ir manau, kad kokybes geresnes. dabar dar viena yra, tik ne balta, nu labai grazi, be aukciono kaina 200 svaru, bet irgi man per ilga, man 150 cm reikia, o sita ir kokiu 2 metru. doh.gif dar idomu, kiek kainuotu parvezimas i lt.
Atsakyti
Labai aciu Liolio ir Mamagabi uz nuomones del lubu 4u.gif labai graziu pavyzdziu ikelete, tik kazkaip va pagalvojau kad ir pavyzdziuose ( gal tik taip pasitaike) bet kambariai yra kaip cia pasakius... "vieso naudojimo" pas mus bus musu miegamasis ir 2 vaiku kambariai g.gif labai norejau stygu (balkiu) bet vyras vel... dulkes kaupsis kris ant galvos doh.gif ... linkstu prie slaitiniu ( nezemintu, be jokiu pribambasu)
Gal kas turite tuos balkius? ar tikrai ten tos dulkes taip kaupiasi? kadangi jos butu gan aukstai 3 m gal net su trupuciu, tai neis kas savaitgali laipioti ir valineti blush2.gif

kas del stogo Mamagabi cia pas mus bitumine danga ( zvynas liaudyje vadinamas, tik man tas iprastinis korys tai weuuu)
is arciau musu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 28, 19:48)

O neuzsakei dar tapetu?

Grazus visai sitie. Bet jau kogero visas sienas tokiais klijuociau.

QUOTE(Brunetike @ 2013 01 28, 20:28)
kas del stogo Mamagabi cia pas mus bitumine danga ( zvynas liaudyje vadinamas, tik man tas iprastinis korys tai weuuu)

Pas mus bitumine kaikur sudeta tai pietinej pusej smala teka, upeliai tokie smalos matosi doh.gif nuo vidurvasario saules...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 01 28, 16:27)
Beje, taip netyčia gavosi, kad visi baldai - lietuviški iš lietuviško medžio tongue.gif nu kažkaip nežavi man tie importiniai blizgiai lakuoti baldai, ale "klasikiniai" schmoll.gif

Dziaukites ir didziuokites, kol dar turite unikalia galimybe LT nusipirkti lietuvisko medzio baldu wub.gif , nes "issivysciusiose" Europos salyse tai jau arba nebeiperkama (mazai kas uzsiima tokia gamyba), arba kinietiska verysad.gif .
Atsakyti
Atejau, pamaciau nauju foto, susirengiau grozetis ir ziuriu ju nebeliko, bet as pilnai sutinku su Donna felice visiais zodziais..zinokit skaiciau toliau ir taip pasmiro nuo jusu komentaru,fui..nemaciau foto - bet atrodo kad ten tragedija, zmones perka tik brangius daiktus ir bando kuo daugiau sukist..o tikrai esu tikra kad as labai daug ideju pasisemciau is sio interjero..kazkoks uzsleptas pavydas prabilo, geda..ir nereikia teisintis..man nei vienas is jusu rodomu interjeru nepatiko del per daug klasikos, bet man as stebiu jusu idejas, kur kas pastatyta..kaip zonos issprestos ir panasiai..taip kad Donna, imesk dar foto, buk gerute..nesiparink, juk pati zinai kad pas tave ten viskas ok..o man reik kur akis paganyti biggrin.gif nes ziuriu zmogus iseme foto del s...komentaru baisuliniu, tai vel ziezula jau virsta..
Atsakyti