Labas merginos/mamos/vaikinai (jei tokiu yra). Ar priimsit mane i savo buri?
As siuo metu gyvenu UK, bet pradedam statybas Lietuvoje su planu sugrizti. Perskaiciau begale forumu ir si tema pasirode artimiausia mano skoniui. Be to, negaliu atsizaveti mamagabi komentarais

Visada argumentuoti, iliuostruoti

Dazniausiai mano nuomone sutampa taip, lyg pati rasyciau

Taip pat ir kitu tikrai nuostabus ir jaukus kuriami namai. Tikiuosi pavyks ir man kazka panasaus su jusu pagalba sukurti
Perskaiciau mazdaug puse jusu senu temu, dar nesuspejau visu iveikti, tai nesupykit jei kazkur pasikartosiu ar pries tai buvo apie tai kalbeta. Su laiku pasitaisysiu. Beda dar ir tame, kad senose temose kokiu 80% nuotrauku nerodo. Buna pagal aprasyma atrodo va butent tas pavyzdys kurio man reiketu ir se tau - nuotraukos nera
Siuo metu dar tik forminam visus pirkimo dokumentus. Nama dar teks nugriauti (supuves jau, 100 metu senumo), tada rengsim projekta. Architekta suradom, bet dar nepradejom proceso, svarstau kiek reiketu paciai zinoti, o ka palikti architektui. Zinoma, kiek ir kokiu kambariu reikia, mazdaug kokie dydziai svarbu. Zinau, kad noriu suskirstytu langu, kad laiptai hole butu (be tamburo) ir kad panasus stilius i jusu dedamus paveiksliukus butu. Taip pat musu busta labai apriboja miniatiurinis sklypas (2.7a), aplinkiniai namai, pamato perimetras (ant jo statyti reikes kad butu rekonstrukcija) bei namas kulturos paveldo teritorijoje... Tai norai irgi labai apriboti. Bet kazin yra kazkokie specifiniai pasiulymai busto isplanavimui pagal provance/klasikos stiliu? Va ir pirmas mano klausimas.
Tiesa, gal kas naudojates pinterest puslapiu? Nezinau, man labai patogu, susikrauni pagal kambarius ar temas visas foto, kokiu tik nenori internete pamesti. Butu patogu ka kiekviena is musu issisaugojam
Ir dar - ar galima klausiant/patariant/iliustruojant truputi nukrypti nuo provanso/klasikos? Turiu omeny ne i modernia puse, bet pvz siek tiek i country? Stiliuose labai gerai nesigaudau, tai bijau kad is karto isbrokinsit, jog keliu cia koki slamsta, cia ne provansas ir pan