QUOTE(femme @ 2013 01 29, 13:05)
Stebėdama diskusijas bandžiau sugalvoti, kokių motyvų vedama dėčiau viešam vertinimui išsamias savo namų nuotraukas

Matyt tik dėl to, kad parodyčiau rezultatą, kuriuo esu labai patenkinta

Bet įvertinus komentarų, kurie mane sunervins, atims laiką atsakinėjant ir pan. riziką to, matyt, nedarysiu
Na ne, kodel butinai deti kad parodyt rezultata, kuriuo esi patenkinta. As jei buciau patenkinta, tai kaip tik turbut nerodyciau. Nes vis tiek visada bus zmoniu, kuriem tai nepatiks. Ziurek viskuo patenkinta, o paskui nebegalesi ziuret i savo namus, nes vis prisiminsi koki komentara... Kokiu tikslu rodyt jei ir taip viskas gerai? Kad pagirtu? Juk cia giria net nepazistami zmones. Man noretusi, kad draugai girtu. Nors aisku jei ne viena menesi bendrauji forume, tai gal irgi kaip draugai pasidaro, su kuriais norisi savo dziaugsmu pasidalinti

Bet reik but pasiruosus kritikai, kas tikrai nera lengva. Man asmeniskai det nuotraukas kaip tik norisi tam, kad is salies ziurint daznai pastebimos detales, prie kuriu pats jau esi iprates ir tiesiog nepastebi. Svetima akis geriau pamato, gali patobulinti. Nu netiko man kazkas toj virtuvej ir viskas. Dabar supratau - sviestuvai, paveikslai ir stalas. Apie paveikslus ir stala tai pati numaniau, kaip ir sviestuvu laida. Bet i pacius sviestuvus visai kitaip paziurejau po jusu pasisakymu, anksciau jie man grazus buvo

Nekeisiu siuo metu nieko tik del laikinumo ir finansu, bet ateity turesiu omeny. Ir sekanti karta pirkdama sviestuvus klausiu forumieciu nuomones. Is klaidu mokomes