Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Cobre @ 2013 01 29, 14:48)
doh.gif  Is kur tas keistas posakis ? Nebutina afisuoti tai, kas negrazu, neatrodo estetiskai, tam, kad parodyti, jog namai gyvenami. Nebutina bardaku rodyti  biggrin.gif

Man geriau bardakas spintelėj, negu paskui visoj virtuvėj, kai MB gamindamas ko nemato ir paskui ieškodamas viską išrausia lotuliukas.gif Žinoma, kad ant stiklo galima užuolaidėlę pakabint ir viskas pasislėps, bet tai gal irgi ne visiems priimtina. Kitam gal netgi toks sprendimas irgi bus neestetiškas. Čia kiekvienam savo. Aliejaus buteliukas ar arbatos dėžutė už perregimo stiklo tokių asociacijų man nesukelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 14:57)
tai kiek ten ji rodesi - as va kaip megeja girtis - pasigirsiu, kad maciau jos namus realybej net uz jos stalo su dvylika kedziu sedejau  wub.gif va ten tai namai.. wub.gif  o kad ji pati visa grazuole ir net tituluota, tai cia jau kita kalba.. wub.gif

Na nepykit,jusu niekas uz liezuvio netraukia,ir tiek nereikia cia pasakoti,mes ne nediskutavome cia anei apie titulus biggrin.gif anei kur Jus sedejote tongue.gif jau inu iskaityti Jusu postuose kazkokio liguisto pykcio truputy.......
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 29, 15:48)
doh.gif  Is kur tas keistas posakis ? Nebutina afisuoti tai, kas negrazu, neatrodo estetiskai, tam, kad parodyti, jog namai gyvenami. Nebutina bardaku rodyti  biggrin.gif

bigsmile.gif ar zinote , kad TVARKINGO dvieju kambariu buto paslaptis tame, kad jis yra triju kambariu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 29, 17:03)
Na nepykit,jusu niekas uz liezuvio netraukia,ir tiek nereikia cia pasakoti,mes ne nediskutavome cia anei apie titulus biggrin.gif anei kur Jus sedejote tongue.gif jau inu iskaityti Jusu postuose kazkokio liguisto pykcio truputy.......

nu kur jus izvelgiate sita mano poste pykti..tie daug sirdeliu pridejau, taip graziai parasiau - jau tik nereikia cia interpretuot..tiesiog nuosirdziai pagyriau forumiete..
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 16:06)
nu kur jus izvelgiate sita mano poste pykti..tie daug sirdeliu pridejau, taip graziai parasiau - jau tik nereikia cia interpretuot..tiesiog nuosirdziai pagyriau forumiete..

jus savo pagyromis issaukiate kitu pykti, zmones pasimeta ir nezino kaip reaguoti smile.gif
jus ne liutas?
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 15:06)

As aplamai is paskutiniu Jusu postu susidariau tokia nuomone.Ir pasisakymuose slypi ironija,vat kirskites sienas didinkite kambarius,uzmetys jus komentarais,varvinsit seile................nepykite,bet man jau ,,NESKANU,, diskusija baigiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 01 29, 15:44)
Apie šitą komodą klausiau: http://www.ikea.com/...ducts/75305709/
Ar ne tokia pas tave?

Turiu ir tokia. Matai man jinai kai nudazyta, tai tokia tik kaip dekoracija:) tai as ten siaip pampersus ir flomasterius laikau ax.gif , tai bijau primeluot, bet rodos, kad iki galo.
Tik zinok negili jinai visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 29 sausio 2013 - 15:21
QUOTE(Azu @ 2013 01 29, 17:10)
jus savo pagyromis issaukiate kitu pykti, zmones pasimeta ir nezino kaip reaguoti smile.gif 
jus ne liutas?

lotuliukas.gif ne as saulys.. tieisog turiu labai astru humoro jausma ir kas manes gerai nepazysta daznai mano ,,juokais" pasakytus zodzius vertina kaip tiesa. gerai ir as baigiu, nes matau, kad cia draugaujaciu su humoru nelabai yra. Visos tokios rimtos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 29 sausio 2013 - 15:27
[quote=TuDa,2013 01 28, 21:11]
Mūsų namuose yra ir balkiai ir medinės lentutės.

TuDa man jusu namuciai labai patinka, dabar mes gyvename bute kuri isirenginejome senokai ir tuo metu kitaip protas "sviete"... doh.gif tai balkius (kadangi jie buvo zaliai impregnuoti) "apsiuvome" gipsu, tapetavome dazomais tapetais ir dazeme ir gavosi kaip gavosi...

user posted image

dabar jau pradedame galvoti apie statomo namo apdaila, o gipso labai nenoriu: argumentai kad neisvengiamai trukineja, ir kai dabar gyvename "apsupti" gipso, oras atrodo visuomet sausokas...sad.gif

dabar namo stadija kai reikia galvoti apie apdaila...

norim visame name mediniu lubu, man taip atrodo jaukiau, ... va kaip pas jus TuDa... gal patartumete is kur pirkote lentutes, ar jos iskarto buvo dazytos.

Ir is karto atsiprasau nes nelabai as cia taikau i stiliu provan. ar klasic... pas mus kaip sakom stilius kaimu-kaimas:)
didelis jums dekui is anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitazi: 29 sausio 2013 - 15:37
QUOTE(Donna felice @ 2013 01 29, 16:25)
lotuliukas.gif  ne as saulys.. tieisog turiu labai astru humoro jausma ir kas manes gerai nepazysta daznai mano ,,juokais" pasakytus zodzius vertina kaip tiesa.

tada reiktu "paremontuot" jumoro jausma ar bent pritaikyt ji SM. Be to postuose negalima suprasti intonaciju, nesimato veido mimikos, akiu 4u.gif Zmones reaguoja i tai, kas parasyta su tomis emocijomis, kurios pas juos, o ne pas jus. Bet tai nereiskia kad galima "nematyti" pasnekovo ir demonstruoti sarkazmu dvelianti jumoro jausma, jei kitiems nejuokinga smile.gif
mano toks pats juokavimas - tai man paciai nenorint kartais jis pavirsta staciokiskumu ir netaktiskumu sad.gif bandau keistis
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 29, 17:12)
Turiu ir tokia. Matai man jinai kai nudazyta, tai tokia tik kaip dekoracija:) tai as ten siaip pampersus ir flomasterius laikau ax.gif , tai bijau primeluot, bet rodos, kad iki galo.
Tik zinok negili jinai visiskai.

Matmenis mačiau ir man jie tiktų su sąlyga, kad atsidaro iki galo, nes dabar turiu vieną komodą, kur iki galo neišsitraukia stalčiai, tai labai erzina doh.gif Aš irgi planuoju dažyt tą komodėlę. Būk gera, pažiūrėk, kai turėsi galimybę, tuos stalčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 01 29, 13:05)
Stebėdama diskusijas bandžiau sugalvoti, kokių motyvų vedama dėčiau viešam vertinimui išsamias savo namų nuotraukas g.gif Matyt tik dėl to, kad parodyčiau rezultatą, kuriuo esu labai patenkinta g.gif Bet įvertinus komentarų, kurie mane sunervins, atims laiką atsakinėjant ir pan. riziką to, matyt, nedarysiu lotuliukas.gif

Na ne, kodel butinai deti kad parodyt rezultata, kuriuo esi patenkinta. As jei buciau patenkinta, tai kaip tik turbut nerodyciau. Nes vis tiek visada bus zmoniu, kuriem tai nepatiks. Ziurek viskuo patenkinta, o paskui nebegalesi ziuret i savo namus, nes vis prisiminsi koki komentara... Kokiu tikslu rodyt jei ir taip viskas gerai? Kad pagirtu? Juk cia giria net nepazistami zmones. Man noretusi, kad draugai girtu. Nors aisku jei ne viena menesi bendrauji forume, tai gal irgi kaip draugai pasidaro, su kuriais norisi savo dziaugsmu pasidalinti g.gif Bet reik but pasiruosus kritikai, kas tikrai nera lengva. Man asmeniskai det nuotraukas kaip tik norisi tam, kad is salies ziurint daznai pastebimos detales, prie kuriu pats jau esi iprates ir tiesiog nepastebi. Svetima akis geriau pamato, gali patobulinti. Nu netiko man kazkas toj virtuvej ir viskas. Dabar supratau - sviestuvai, paveikslai ir stalas. Apie paveikslus ir stala tai pati numaniau, kaip ir sviestuvu laida. Bet i pacius sviestuvus visai kitaip paziurejau po jusu pasisakymu, anksciau jie man grazus buvo blush2.gif Nekeisiu siuo metu nieko tik del laikinumo ir finansu, bet ateity turesiu omeny. Ir sekanti karta pirkdama sviestuvus klausiu forumieciu nuomones. Is klaidu mokomes 4u.gif
Atsakyti