Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(daffni @ 2013 01 29, 16:55)
Papildyta:
Tikrai mane sumaisete su kazkuo kitu 4u.gif

Oi, atsiprasau 4u.gif Kai skaiciau viena tema po kitos per ta pacia savaite, tai susipainiojo viskas blush2.gif
Atsakyti
Kadangi nemaciau Daffni namu, tai sakau, gal sitas tiktu:
http://www.akesa.lt/...lis---------93/

Arba toks (perdazius):
http://naudotibaldai...losai--568.html

http://naudotibaldai...kanapa-427.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 29 sausio 2013 - 18:08
QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 12:22)
Apie tuos 14 kv. m. Bent mums jų tikrai pakanka, kad tilptų visi miegamojo kambariui reikalingi baldai lotuliukas.gif

labai grazus paveikslas wub.gif o gal duris baltai tiktu nudazyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 01 29, 17:03)
Oi, atsiprasau  4u.gif Kai skaiciau viena tema po kitos per ta pacia savaite, tai susipainiojo viskas  blush2.gif

Man rodos Daffni sumaisiau su Rytine Kava blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2013 01 29, 18:08)
labai grazus paveikslas  wub.gif  o gal duris baltai  tiktu nudazyt  g.gif

thumbup.gif DĖL DURŲ PERDAŽYMO, manau, kad pokštas lotuliukas.gif Įdomu būtų pamatyti ąžuolą nudažytą baltai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 19:54)
thumbup.gif DĖL DURŲ PERDAŽYMO, manau, kad pokštas lotuliukas.gif Įdomu būtų pamatyti ąžuolą nudažytą baltai ax.gif

panasu i poksta smile.gif o durys tai labai grazios. pirkot ar daretes? kiek kainavo ax.gif ? ir koks pas Jus miegamajam sienu aukstis?
Atsakyti

Šitą mačiau gyvai. Gobeleną būtina keisti net neturint aukštų reikalavinų tekstilei.
Bet daiktas vertas dėmesio.
Tiesa atsižvelkit į tokio baldo "kryptį"- kairinis jis ar dešininis.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 01 29, 14:41)
Del laidu  drinks_cheers.gif Kai pirkau, galvojau pati kazka sugalvosiu, kaip tuos laidu apvynioti, kad ju nesimatytu. Bet laikas bega ir nieko taip ir nepadariau  blush2.gif

yra juk pirkti laidu, ivilktu i virvele (kaip senoviniai laidai kad budavo). Galima pasiuti medziagini uzvalkaliuka ir ivilkti i ji laida (uzvalkaliuka sustumti kaip armonikele).
QUOTE(daffni @ 2013 01 29, 15:44)
arba ikejinis reikalas
sezlongas

Ikejinis patogus labai (buvau prigulus parduotuvej), tik tas gobelenas nera labai stabilus, todel ji nuolat reikia "pataisyti", kad atgautu forma.
Baldo forma pas tave tiktu bet kokia, tik su raiziniais labai nepersistenk smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 01 29, 19:07)

Matai as noriu tokio daikto, kur galeciu kojytes isties su knyga ar zurnalu, o ne sedet kavute gert smile.gif
Patinka man ir tokie, bet jie per auksti, netiktu man vidury kambario.
Papildyta:
QUOTE(Nebaba @ 2013 01 29, 20:30)

Šitą mačiau gyvai. Gobeleną būtina keisti net neturint aukštų reikalavinų tekstilei.
Bet daiktas vertas dėmesio.
Tiesa atsižvelkit į tokio baldo "kryptį"- kairinis jis ar dešininis.

O , aciu, dar sito nebuvau uztikus. Va tokia forumo nauda uzskaitau mirksiukas.gif
Del puses irgi mastau, nes turiu min arba prie lango statyt, arba taip sakant vidury kambario rolleyes.gif .
Sitas toks neutralus, nera raiziniu per daug, tik turbut ir ta juoda spalva reiktu nuimt g.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 01 29, 20:37)

Ikejinis patogus labai (buvau prigulus parduotuvej), tik tas gobelenas nera labai stabilus, todel ji nuolat reikia "pataisyti", kad atgautu forma.
Baldo forma pas tave tiktu bet kokia, tik su raiziniais labai nepersistenk  smile.gif .

O sakyk, prasau,ar jis neatrodo gremezdiskAi? Ir man labai idomus ten toks audinukas kazkoks "natural". Gal ji matei?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 01 29, 18:54)

ne nepokstas smile.gif man ten jos atrodo grazesenes butu baltos smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit idėjų kaip dar galima būtų pakabinti užuolaidas ant tokio tipo vitrininio lango?

user posted image

Reikalas tame, kad mano turima medžiaga yra trys juostos po tris metrus pločio, tai dabar susimėčiau kaip daryt doh.gif jei dalint į dvi dalis kaip kad įdėtam pvz. tai teks jungt du gabalus, bet jie bus nevienodo pločio (3 +1,5 m). Tai spėju atrodys nekaip unsure.gif O net jei ir turėčiau daugiau medžiagos ir jungiant du gabalus po tris metrus pločio, bijau, kad karnizas neatlaikytų tokio svorio, nes taip susidarytų visi dvylika metrų iš pločio g.gif
O daryt iš trijų vienodų gabalų neišeina, nes per vitrinos vidurį esančios durys darinėjasi į terasą ir dar yra tas karnizo laikiklis per vidurį, tai tos vidurinės dalies negalėčiau nustumt nei į vieną šoną. Tai niekaip nesumąstau kaip siūt tas užuolaidas.
O gal kas savo lobynuose turit dar kokį pvz. kaip klasikiniam interjere išspręstas šitas klausimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 29 sausio 2013 - 20:18
QUOTE(daffni @ 2013 01 29, 20:46)
O , aciu, dar sito nebuvau uztikus. Va tokia forumo nauda uzskaitau mirksiukas.gif
Del puses irgi mastau, nes turiu min arba prie lango statyt, arba taip sakant vidury kambario rolleyes.gif .

Matai, kaip idomiai, o is mano visu triju pasiulytu, man sitas buvo pats negraziausias lotuliukas.gif

Latifa, as labai trumpai - man graziausia, kai uzuolaidu plotis buna du kartus didesnis uz lango ploti, tai vienas dalykas, kitas dalykas - karnizai nemazai islaiko, net ir i gipsa sumontuoti, pas mane salione kabo sunkios uzuolaidos, as jas traukau, ir laiko 4u.gif Ir trecia - pas mane miegame langai su skirtukais, vitrinos nemazos, tai kaip ir ka kabinsiu irgi nezinau drinks_cheers.gif Planuoju naktines deti ir gal romanetes, nors maciau graziai dera lengvos (kaip dienines naktines) plius romanetes (sunkios) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 29 sausio 2013 - 20:33