QUOTE(TuDa @ 2013 02 02, 14:54)
Sakykit, prašau, kodėl Jums norisi sumažinti langus? Jei jau mažinsit virtuvėje iki 1,60, tai ir visi kiti langai turėtų būti tokių pat matmenų- VIENODI, bet kalbu tik apie tuos mažesnius, vitrinos dabar tikrai gerai ten atrodo, tik dėl tų durų pagalvokit, kur siūliau

Bendras patalpų aukštis 1 a. turėtų būti apie 2,80 ( galima ir aukščiau, jeigu negaila pinigų šildymui

) Mūsų namo 1 a. aukštis tesiekia tik 2,60- pradžioje kėlė daug baimių, bet mums jau neišėjo kitaip, nes namas jau stovėjo ir reikėjo prisitaikyti, kaip ir prie langų, kurių plotis tesiekia 1,50. Užtenka ir šviesos ir aukščio, tai čia kalbu tik iš savo patirties, o Jūs jau žiūrėkit, kaip patogiau, kaip priimtiniau.
Gerai, vitrininiai langai lieka

, o kiti 1800 galvoju gal per dideli. Kai važiuoju ir žiūriu į namus, man negražu, kai labai dideli langai visame name (išskyrus vitrininius, jie kaip akcentas namui, o kiti tik šviesos šaltinis ir paryškinti tuos vitrininius

) Man gražiau žiūrisi, tokie nei per dideli, nei per maži

Nors išmatavimo vaizdo, jausmo aš nejaučiu, kai matau tik popieriuje. Dabar su metru vaikštau ir viską matuoju

Taip bandau pritraukti vaizdą

O ir šilumos nuostoliai... Bet nedrįstu veržtis pas žmones, nors man jų namo langų matmenys patinka

Tiesa o 2 a. vienas 1600

Supratau, reik vienodinti. Kažin ar yra kažkoks standartas, kad nei per didelis būtų nei per mažas.
Mums dabar numatė 2700, tai gal dar kelti.
O Jūsų namukas, tai man labai patiko ir tokioje vietoje - PASAKA

Ir virtuvė

Dušinė superinė, apie tokių plytelių sienelę ir svajojau, tai sakiau reik tokios 1 a., o antran vonios su tokiom gėlėm. Žiūriu ir matau ko noriu

Jūs ūkininkaujate? (mačiau avytes )