Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(aistukas @ 2013 02 01, 10:19)
Na, kasaras tai tikrai katinas ar kate  -as pati taip vadinu  biggrin.gif O ta ideja su stalciuku tokia prikolna  thumbup.gif ale reik inetelektualaus gyvuno, kad dar ir stalciu moketu atsidaryti ir paedes uzdaryti.  biggrin.gif Mano maze dar tikrai nesugebetu  biggrin.gif

šunius auginau,ir auginu,kažin ar atsirastų tokis gudrutis kur pats stalčių atsidarytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 02 01, 12:13)
Man labai aktualu, kuo konkrečiai gera Jūsų ūkinė spinta? Ar turite omenyje tokią, kur  su ištraukiamais konteineriais?

Beje, kokios konkrečiai medžiagos roletus išsirinkote ir koks vaizdas realybėje?

va pas mane kazkas tokio, per visa auskti. kaip saldytuvas
user posted image
na pirmiausiai tai ji labai talpi. nepalyginsi su spintutem ar stalciais, vlabai gerai visokeims stiklainiais, indams, kuriuose laikau miltus, kruopas, grikius ir t.t. tarkim spintutese susidejai kokius stiklainius, nori istraukti is gilumos kuri, reikia visus is priekio isimti. O cia tu atsidarai ir matai viska kiauriai, imi is virsaus kaip is stalciaus. Patogu del aukscio, tarkim esu susidejus po ranka miltus, cukru, alieju ir t.t. maisau duonai tesla, atidarau tik spinta, salia ant stalvirsio minkau ir imu viska, dedu is kart i vieta. Neapsikrauna tada stalvirsis tais indais, nereikia nuolat darineti spintuciu kai reik ka isimt. baigus darbą tiesiog pastumi koja, ir viskas joje užsidaro. Priejimas prie jos is abieju pusiu.

Del roletu tai emiau vienspalvius, tokios ale lino spalvos pluosto su siek tiek turimu blizgesiu is medziagos fakturos. Spalva tinka ir prie svetaines violetavu sienu ir prie vaiku kamabrio zydru, tokia neutrali labai. Siaip tai ateity desiu uzuolaidas, bet virtuvej atrkim tikrai netraukysiu vakarais tos romanetes, paprasciau paimt ir roleta nuleist, arba svetainej irgi nezadu daryt uztraukiamu naktiniu tokiu, kad uzsidengtu visi langai. Nuo saules ar vakarais nusileisiu roletus, o naktines uzuolaidos daugaiu kaip butaforija bus del jaukumo ir grozio.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2013 02 01, 11:27)
va pas mane kazkas tokio, per visa auskti. kaip saldytuvas
user posted image

Kokio pločio darėt ir ar jo pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2013 02 01, 12:58)
Kokio pločio darėt ir ar jo pakanka?

dabar negaliu pasakyti, nes darbe esu, reik matuot. su savim breziniu neturiu, bet ziurint i paveiksliuka tai labai panasus plotis. Jo tikrai pakanka. Sustacius esu du stiklainius tarkim vienas salia kito. vietos dar lieka, bet trecio jau neidesi. bet todel ir patogu isimti is abieju pusiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 01 vasario 2013 - 11:02
sveikos
gal esate mate kur galima isigyti lyginimo lenta i rubine . t.y kad ji uzsilenktu , issitrauktu ar panasiai g.gif ziuriu ivariais rubiniu foto ir daug kur matau ten patelpintas lyginimo lentas bigsmile.gif patogu turetu buti g.gif
Atsakyti
Kreipiuosi pagalbosčia pirmą kartą rolleyes.gif Merginos, labai noriu savo kotedžiuke karnizų, tačiau visi mato problemą, kuri yra laiptų zonoje. Pridedu rėžinuką, kuriame tamsia mėlyna juota pažymėta karnizo vieta. Ji nutrūksta ties laiptais į viršų ir į rūsį. Nelabai moku kitaip paaiškinti, o galimybės nufotografuoti irgi nelabai dabar turiu. Gal kuri nors susidūrė su tokia roblema ?
user posted image
Papildyta:
Na va, radai seną nuotrauką, bet gal ji padės susigaudyti. Ten kur išdėlioti blokeliai, jau yra išmūrytos sienos. Dešiniame šone lyg ir matosi nulipimas žemyn - į svetainę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 01 31, 22:09)
Mergaites, as siek tiek apie karnizus noriu paklaust.
Pastebejau, kad dabar juos kabina beveik iki lubu. Seniau kabindavo kiek auksciau virs lango. kazi kodel cia taip, gal aukstesnes lubos atrodo?
pvz.
user posted image

Labai grazus sis miegamasis. O kabina auksciau, kad langas vizualiai didesnis atrodytu. Va cia labai geras pavyzdys kaip padidinti langa:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 01, 12:02)
Labai grazus sis miegamasis. O kabina auksciau, kad langas vizualiai didesnis atrodytu. Va cia labai geras pavyzdys kaip padidinti langa:

user posted image

Didelis tarpas 2 pav. tarp lango viršaus ir lubų schmoll.gif Nors efektas l. geras. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 01 vasario 2013 - 12:07
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 01, 11:06)
Didelis tarpas 2 pav. tarp lango viršaus ir lubų schmoll.gif  Nors efektas l. geras. g.gif

Taip, didelis tarpas. Kaip ir Grikutes ikeltoje foto drinks_cheers.gif Del to ji ir klause, kodel taip aukstai kabinama. Cia iliustracija 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aciu visoms pasisakiusioms plintusu tema 4u.gif Galvojau as viena su vyru siuo klausimu kariauju, bet ziuriu yra bendraminciu lotuliukas.gif Vida777, tai savam stiliuje, tai tapetai senmergiski, tai plintusu nelygumai nesimato, kai padulka, oi man nuotaika nuo to tik pakyla lotuliukas.gif Zodziu, gavau pilna instrukcija, kaip tuos apvadus deti, galesiu dabar vadovauti blush2.gif
O del mano gyviu kokia diskusija uzvire - kašarės - yra mano kates, viena sena boba jau, kita dar tik 2012 atsiradus, abi beveisles, bet teisiu turi kaip kilmingos, vienintele ju pareiga sisioti i dezute lotuliukas.gif daugiau uzkale.....
Kazkas klause, kodel palubej karnizus kabina - as sakau, gal taip zmonem grazu, va ziuriu i savo, tai irgi taip arciau lubu jie, man taip graziau, be to pas mane lubos 2,64m., o uzuolaidos is klasikos gyvenimo, tai norejau, kad kuo ilgesnes jos atrodytu doh.gif
Noriu pasidziaugti - man regis, uz duru "diedai" jau palubinius apvadus deda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikalai pajudejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 01 vasario 2013 - 12:24
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 01, 10:23)
šunius auginau,ir auginu,kažin ar atsirastų tokis gudrutis kur pats stalčių atsidarytų biggrin.gif

Tai nuraminai lotuliukas.gif Maniske tokia smalsute, kad su siaubu glvoju, jei ji ismoktu mano stalcius su viais geriais atidaryti.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 01, 12:06)
Didelis tarpas 2 pav. tarp lango viršaus ir lubų schmoll.gif  Nors efektas l. geras. g.gif

drinks_cheers.gif nors ir padidina, bet man irgi schmoll.gif man graziausiai kai viduriukas imamas....

mergikes, pas kazkuria maciau BALTAS kedes su pinta sedimaja dalim... gal galit imest nuotraukyte blush2.gif

ir dar kas gastroliuojat po sendaikcius (nesvarbu kuriam mieste) jei netycia pamatytumes kazka panasaus- duokit zinot blush2.gif tinka ir vienas vienetas... ax.gif
user posted image
Atsakyti