Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(merga @ 2013 02 19, 17:55)
Sveikutės 4u.gif

Prisimenat ,3 metus atgal dariau eksperientą su paprastu amariliu ir kalėdiniu kaktusu, tai va rodau kas gavosi:

Na ir kas čia gavosi? g.gif
Parodyk pirmą nuotrauką taip, kad būtų galima įžiūrėti. Čia kaip tame anekdote "Lipo Mičiurinas į pušį nusiskinti arbūzo" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 vasario 2013 - 17:35
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 19, 17:02)
Na ir kas čia gavosi? g.gif
Parodyk pirmą nuotrauką taip, kad būtų galima  įžiūrėti. Čia kaip tame anekdote "Lipo Mičiurinas į pušį nusiskinti arbūzo" smile.gif

Aš lipau į beržą pupų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 02 19, 19:59)
Aš lipau į beržą pupų  biggrin.gif

biggrin.gif Tai čia ta motina ar jau galutinis rezultatas?
Norėčiau abi šalia pamatyti palyginimui ir labai įdomu kaip tą apdulkinimo procesą darei. Jei galima smulkiau. Įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelabai vis dėlto ekspermento rezultato supratau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 19, 09:01)
Kodėl dvi rolleyes.gif ?

Sklerozė doh.gif , kaip mano amžinatilsį babytė sakydavo smile.gif . Viskas aišku, žiedų laukei, o gimtadienis prieš dvi savaites, pati sveikinau doh.gif  blush2.gif

Aha lotuliukas.gif ... du žiedus jau pasirodžiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2013 02 19, 09:49)
Gražus rožinukas  wub.gif Mano toks pat, mergelės nustatė, kad tai Susan  4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif mudvi dvi vadinasi džiaugiamės tuo pačiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2013 02 19, 12:59)

O čia Kolibriukas raudonukas wub.gif

4u.gif labai gražus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2013 02 19, 14:02)
drinks_cheers.gif Pusdienį neužeinu, tai nespėju gėrėtis visų žiedais  biggrin.gif

Čia taip kunkuliuoja gyvenimas yahoo.gif
Man visiška SM priklausomybė lotuliukas.gif (na gerai, kad nebijau prisipažinti blush2.gif )
Atsakyti
Taip,dabar toks laikas,kai žiedai keičiasi vos ne kasdien,todėl ir skubame pasidalinti džiaugsmu;
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vaje grozis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 19, 22:05)
Taip,dabar toks laikas,kai žiedai keičiasi vos ne kasdien,todėl ir skubame pasidalinti džiaugsmu;

Nu AŠAMA pritrenkei su tokiu žydėjimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 19, 21:05)

Graži kolekcija 4u.gif
Atsakyti

Tikrai, didžiulis džiaugsmas tiek žiedų wub.gif
Atsakyti

ohooooooooo, kiek gražuolių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tikra palaima tiek žiedų wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagiras,džiugu ir man,nes visos,išskyrus Aphrodite,jau antri metai pas mane.Aišku, vienos žiedeliai labai gražūs ir dideli,kitos smulkesni,na bet aš pasiryžus išmokt gerai prižiūtėt amariles ir stenktis nedaryt klaidų.
Atsakyti