Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sveikutes,-labai prasau jusu patarimo..papildziau savo kolekcija balta amarile su ziedstebiu,dar neprasiskleidusiu,pastaciau salia kitu amariliu..Ir pastebejau,kad ant naujosios yra mazu musyciu doh.gif ,zemiu virsutini sluoksni nugrebiau,bet ziuriu vistiek sokineja, jatus ka daryt? na nuosirdus aciu kas patars 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 02 20, 09:33-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 02 20, 09:33)
Sveikutes,-labai prasau jusu patarimo..papildziau savo kolekcija balta amarile su ziedstebiu,dar neprasiskleidusiu,pastaciau salia kitu amariliu..Ir pastebejau,kad ant naujosios yra mazu musyciu doh.gif ,zemiu virsutini sluoksni nugrebiau,bet ziuriu vistiek sokineja, jatus ka daryt? na nuosirdus aciu kas patars 4u.gif

Maža patirtis ,bet aš tokiu atveju traukčiau lauk iš žemių,apžiūrėčiau visą cebulį,tikriausiai yra kur puvinys,ieškok,o vėliau kaip jau merginos yra rašiusios,valai,mirkai kalio permaganate,džiovini,tepi jei reikia ir t,t,
Taip aš elgčiausi,o gal atsiras geresnių patarimų.......
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 02 20, 08:33-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 02 20, 08:33)

man irgi taip buvo..ir nors irgi visiskai žalia,bet verčiau iš vazono..aišku radau supuliavusį svogūna..žemes išvis išmeciau cibulį be gailesčio aptvarkiau ir kaip mergaitės liepė kišau į "gaiva" violetava (vaikai pagalvojo kad gėrimas,kalio permaganatas) doh.gif paskui zelionke ir į nauja žeme..nu jau savaitė ale lygtai nenumarinsiu..na bent kol kas taip atrodo unsure.gif
Atsakyti
pasifotografavom truputi... ant palanges bet nera saules tiesiogines, tiesiog sviesi diena ax.gif baisu, kad nesiojant nenuluztu groziai ax.gif

kartoju Exotica

user posted image

Neon

user posted image

user posted image

Magnum vienintelis blykstes gaves... nesigauna be jos blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 12:02)
pasifotografavom truputi... ant palanges bet nera saules tiesiogines, tiesiog sviesi diena ax.gif baisu, kad nesiojant nenuluztu groziai ax.gif

bigsmile.gif gražuoliai, o Exotica wub.gif be žodžių

P. S. palanginiai grožiiai pažadėti 4u.gif , supakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 10:02)

kartoju Exotica

Neon

Magnum  vienintelis blykstes gaves... nesigauna be jos blush2.gif

Žiūriu ir žiūriu iš naujo bigsmile.gif . Labai gražu, o Magnum man nematytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 11:02)

kartoju Exotica

user posted image

Neon

user posted image

user posted image

Magnum  vienintelis blykstes gaves... nesigauna be jos blush2.gif

user posted image

user posted image

Superrrrr spalvytės! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 19, 23:23)
na sveikintina, kad pabandėt, tik ne nuo kaktuso apsidulkino  amarilis, o nuo paties  savęs, nes  garantuoju, kad  nei sterilių sąlygų nebuvo, nei kitus kuokelius  panaikinot.
Taip jau gavosi.

3 kuokelius pašalinau,paskutinį kart dulkinau kai žiedadulkės pradėjo byrėti ir purka buvo pasidengusi lipniu skysčiu.Sąlygos na visai sterilios tikrai nebuvo,žydėjo šalia tik kalėdukas,o visą procesą atlikinėjau pagal metodiką iš užrašų,kurią kažkada studijavau ir atlikinėjome treste.
Jei ir pats susikiryžmino visvien rezultatas džiugina.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 20, 11:07)
Žiūriu ir žiūriu iš naujo bigsmile.gif . Labai gražu, o Magnum man nematytas ax.gif

o nematytas, nes naujas? ar vel gali buti sumaisyti lapukai? nes pagal kortele jis toks raudonas o cia toks link bordo. ziedlapio krastelis idomiai baltas, kaip lasiukas koks....

o man mergos eksperimentas tai grazus is paprasto raudono toks svelnus tapo bigsmile.gif ax.gif

aciu uz pagyras as pati i juos ziuriu ir groziuosi ir vis galvoju kur as anksciau buvau unsure.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 02 20, 11:47)
3 kuokelius pašalinau,paskutinį kart dulkinau kai žiedadulkės pradėjo byrėti ir purka buvo pasidengusi lipniu skysčiu.Sąlygos na visai sterilios tikrai nebuvo,žydėjo šalia tik kalėdukas,o visą procesą atlikinėjau pagal metodiką iš užrašų,kurią kažkada studijavau ir atlikinėjome  treste.
Jei ir pats susikiryžmino visvien rezultatas džiugina.

Tikrai, spalva gavosi labai graži 4u.gif . Ot būdas, turint vien "kaimietukus", turėti kitos spalvos meilenių thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 12:05)
o nematytas, nes naujas? ar vel gali buti sumaisyti lapukai? nes pagal kortele jis toks raudonas o cia toks link bordo. ziedlapio krastelis idomiai baltas, kaip lasiukas koks....
o man mergos eksperimentas tai grazus is paprasto raudono toks svelnus tapo bigsmile.gif  ax.gif

aciu uz pagyras as pati i juos ziuriu ir groziuosi ir vis galvoju kur as anksciau buvau unsure.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man naujas, nes aš daug ko nemačiusi 4u.gif
Atsakyti
Na o kas gi prazydo pas mane?Ar tai sweet pink?
http://public.fotki....liukai/014.html
Atsakyti
QUOTE(tutita @ 2013 02 20, 16:21)
Na o kas gi prazydo pas mane?Ar tai sweet pink?
http://public.fotki....liukai/014.html

Ne Sweet Pink, o panašus į Apple Blossom, toks pats ir pas mane žydi mirksiukas.gif
Atsakyti