Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pempė12 @ 2013 02 21, 14:38)
Aš vėluoju su nuotraukom. Pirmadienio kareiviai palei duris. Visi rodyti, išskyrus baltą

vienas žiedas gražu, o kai visa eilė išsirikiavusių - nepakartojama thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 21, 18:02)

lauksim, kokiu grožiu šis pasirodys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 21, 19:07)

Na va. dabar galėsit atpažinti savo meilenius. Nuotraukos labai jau intensyviai nuspalvintos, matomai reklamos tikslais, bet su puse bėdos
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 21, 18:19)
Tai sakot, visi mūsų blink.gif  bigsmile.gif ax.gif  ...

musu tai, jei pirkot is Tarp geliu bazes biggrin.gif biggrin.gif arba su juoda etikete mirksiukas.gif

pvz
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 21, 16:38)
Aš vėluoju su nuotraukom. Pirmadienio kareiviai palei duris. Visi rodyti, išskyrus baltą
O čia tas pats baltukas iš arčiau. Gal pažįstate? Pirktas be pvadinimo.

Gražu wub.gif rausvutis thumbup.gif , man su baltais panašiai kaip su raudonais, sunku atskirt.

QUOTE(amarrile @ 2013 02 21, 18:02)
Sakykit,ar perlita dažnai naudojat amariles persodinant?Nedraugavau dar su juo,matomai,labai atsilikusi  blush2.gif

Aš irgi nedraugavau. Apie perlitą ir amarilius skaičiau įvairių nuomonių, klausimas kokia nauda?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Neseniai radau sia temele ir nusprendziau parasyti. Taigi per Kaledas ir as gavau sia nuostabaus grozio gele. wub.gif Mano amarilis auga dideleje vazoje samanose ir dar ant samanu ivairios dekoracijos: kankoreziai, plastikiniai obuoliukai. Si gele mus jau stebina treciu ziedu, rytoj pasistengsiu nufotografuoti ir parodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 21, 21:23)

Aš irgi nedraugavau. Apie perlitą ir amarilius skaičiau įvairių nuomonių, klausimas kokia nauda?

Mileretos vaikučių dežute turejau,tai ten buvo baltų kruopų pripilta. Augo be problemų metus ,o va persodinus ,atrodo,užmirkinau svogųniukus. blush2.gif doh.gif dabar džiovinu iškilnojus.Sumąsčiau kelis į didesnį vazonelį susodint,kad nešiot ir prižiūret butų patogiau,mažiau štukų
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 02 21, 23:28)
Sveikos 4u.gif

Neseniai radau sia temele ir nusprendziau parasyti. Taigi per Kaledas ir as gavau sia nuostabaus grozio gele. wub.gif  Mano amarilis auga dideleje vazoje samanose ir dar ant samanu ivairios dekoracijos: kankoreziai, plastikiniai obuoliukai. Si gele mus jau stebina treciu ziedu, rytoj pasistengsiu nufotografuoti ir parodyti ax.gif

O kai peržydės būtinai persodinkit, kad per visus papuošimus ir sąmanas puvinys neįsimestų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 21 vasario 2013 - 21:48
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 21, 12:40)
Sveikutės,ačiū GIZZI5 už šiltai suruošta siuntinutą,štai mes jau ir apsigyvenome

Sveikinu su naujakuriais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 21, 22:36)
Mileretos vaikučių dežute turejau,tai ten buvo baltų kruopų pripilta. Augo be problemų  metus ,o va persodinus ,atrodo,užmirkinau svogųniukus. blush2.gif  doh.gif dabar džiovinu iškilnojus.Sumąsčiau kelis į didesnį vazonelį susodint,kad nešiot ir prižiūret butų patogiau,mažiau štukų

o apie ligas nepagalvojai? Susirgs vienas ir nuo jo gali užsikrėsti kiti. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 21, 21:47)
O kai peržydės būtinai persodinkit, kad per visus papuošimus ir sąmanas puvinys neįsimestų

Netgi nezinojau, buciau ir palikus as tose samanose doh.gif Butinai persodinsiu kai tik perzydes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 14:08)
Pražydo ir antrasis Exotic Nymph žiedstiebis  ax.gif

wub.gif Ah koks grožis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 21, 14:38)

O čia tas pats baltukas iš arčiau. Gal pažįstate? Pirktas be pvadinimo.

Labai gražučiai kareivukai 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 21, 18:02)

Įdomu koks grožis slepiasi rolleyes.gif
Atsakyti
AŠMAMA, šito svogūnėliai pas Tave, pasimerkiau sau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Pempe, kadangi negavai dar siuntinuko, tai toks pas Tave važiuoja
user posted image
user posted image
user posted image