Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(tutita @ 2013 02 20, 15:21)
Na o kas gi prazydo pas mane?Ar tai sweet pink?
http://public.fotki....liukai/014.html

Pas mane irgi toks ką tik peržydėjo,tai aš jį vadinu Apple Blossom-[obels žiedas] g.gif
Atsakyti
o kaip atrodo tiksliai Sweet Pink galite mergaites parodyti? unsure.gif nes nerandu doh.gif originalo toks? nes pasimeciau jau dbr ..pas mane toks kaip dejo pries tai nuotraukyte... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kanapecia: 20 vasario 2013 - 17:21
QUOTE(kanapecia @ 2013 02 20, 19:13)
o kaip atrodo tiksliai Sweet Pink galite mergaites parodyti? unsure.gif  nes nerandu doh.gif originalo   toks? nes pasimeciau jau dbr ..pas mane toks kaip dejo pries tai nuotraukyte... g.gif

Nuotraukytės nematau čia http://www.flickr.co...ty2/6791678402/
O jau matau, pas Tave obels žiedas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 20 vasario 2013 - 17:34
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 10:02)
pasifotografavom truputi... ant palanges bet nera saules tiesiogines, tiesiog sviesi diena ax.gif baisu, kad nesiojant nenuluztu groziai ax.gif

labai simpatiška Neon spalvytė wub.gif wub.gif
žinoma ir kiti ne ką prastesni thumbup.gif

merga o Jūs šaunuolė thumbup.gif kad ir kaip vyko procesas, tačiau rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 10:02)
pasifotografavom truputi... ant palanges bet nera saules tiesiogines, tiesiog sviesi diena ax.gif baisu, kad nesiojant nenuluztu groziai ax.gif

Ax kaip džiugina akį wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tutita @ 2013 02 20, 14:21)
Na o kas gi prazydo pas mane?Ar tai sweet pink?

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,ačiū GIZZI5 už šiltai suruošta siuntinutą,štai mes jau ir apsigyvenome thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 21, 13:40)
Sveikutės,ačiū GIZZI5 už šiltai suruošta siuntinutą,štai mes jau ir apsigyvenome thumbup.gif

Sveikinu su naujokais. Galvok kaip pavasarį iš manęs pasiimsi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiūrau po vakarykščio Steputės pasisakymo visos išsigando ir dingo noras komentuoti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 21, 14:40)

bigsmile.gif nu geras thumbup.gif ir kita jau gavo 4u.gif dirba Lietuvos paštas biggrin.gif
Jau ir sušukuot suspėjai lotuliukas.gif , o ten bigsmile.gif berniukas, nereikia jam tos gumytės schmoll.gif
Pempė tai už krūmų gyvena biggrin.gif gaus vėliau
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 21, 15:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Žiūrau  po vakarykščio Steputės pasisakymo visos išsigando ir  dingo noras komentuoti fear.gif

Na, kad Tavo nei vienos žinutės tai faktas, mane pratrina irnesakyk.gif neleidžia mudviems su Stepute reikšt savo nuomonės, išcenzūrina g.gif
Atsakyti
Pražydo ir antrasis Exotic Nymph žiedstiebis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 16:08)
Pražydo ir antrasis Exotic Nymph žiedstiebis  ax.gif

Graži pas Tave, maniškė žydėjo labai smulkiu žiedu, skersmuo apie 15 cm. iir iki galo neprasiskleidusi nuvyto, labai lauksiu kito žydėjimo, gal tada pasirodys visu grožiu.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 21, 14:46)

Na, kad Tavo nei vienos žinutės tai faktas, mane pratrina irnesakyk.gif neleidžia mudviems su Stepute reikšt savo nuomonės, išcenzūrina g.gif

Tai ,kad vakar turėjau malonesnį užsiėmimą nei plepėjimas čia tongue.gif
jediara
Gražus žydėjimas thumbup.gif Ar bent patenkinta šita Nympha. Kiek supratau GIZZI5 buvo nusivylus
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 02 21, 13:46)
Pempė tai už krūmų gyvena biggrin.gif gaus vėliau

Jau net laiškanešei skambinau, bet sakė, kad šiandien nebuvo ax.gif ax.gif ax.gif ...

Tai praleidau "pasišpilkavimą" bigsmile.gif ?

QUOTE(jediara @ 2013 02 21, 14:08)
Pražydo ir antrasis Exotic Nymph žiedstiebis  ax.gif

[url=

Koks maloniai susivėlęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 vasario 2013 - 14:27