Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 19:16)
Su 25,5 cm peda imciau 8,5, bet as kalbu apie save  4u.gif

O Jus kokio iprastai dydzio batus nesiojate?
Tai man jauciu reikia imti 8US g.gif Taip nesinori apsirikti, nes poto kai reikia pardavineti tai vargas man doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
uzmaciau, kad kazkuri rase, jog uz EMU batus moketu iki 50$ , o kurioj cia parduotuvej? As pirkau uz 89eu ir tikrai galvojau, kad nusipirkau papigiai.. g.gif

dar vienas klausimelis, kur galima rasti UGG su lapes kailiu virsuj? Ka apie juos manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2013 03 21, 20:19)
dar vienas klausimelis, kur galima rasti UGG su lapes kailiu virsuj? Ka apie juos manot?  blush2.gif

neegzistuoja tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 03 21, 23:24)
neegzistuoja tokie  biggrin.gif

hmz ar ne taip paaiskinau blush2.gif ar padelkas matau mieste g.gif O tai tikrai nera tokiu, kur ant bato isores butu lapes ar kazkas panasaus i ji? Nu siaip kiek ieskojau internete, tai ir neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2013 03 21, 21:00)
hmz ar ne taip paaiskinau  blush2.gif  ar padelkas matau mieste  g.gif  O tai tikrai nera tokiu, kur ant bato isores butu lapes ar kazkas panasaus i ji? Nu siaip kiek ieskojau internete, tai ir neradau  ax.gif

padielkas biggrin.gif ugg'sai tik su avikailiu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2013 03 21, 21:19)
sveikos  4u.gif
uzmaciau, kad kazkuri rase, jog uz EMU batus moketu iki 50$ , o kurioj cia parduotuvej? As pirkau uz 89eu ir tikrai galvojau, kad nusipirkau papigiai.. g.gif

dar vienas klausimelis, kur galima rasti UGG su lapes kailiu virsuj? Ka apie juos manot?  blush2.gif

jei EMU su vilna, cia visai pigiai siuo metu,kam dydis tinka, paprastuciai:
http://www.6pm.com/e...k?zfcTest=mat:1

Tokius turejau, siaurai blauzdai pats tas, graziai ziurisi, nelieka vietos;)
http://www.6pm.com/e...k?zfcTest=mat:1

Aisku, pirmenybe teikciau avikailiniams, bet gal ka ir tokie tenkina mirksiukas.gif

As tai labai patenkinta Emu slepetemis, namuose vaikstau basa koja ir nenoriu nusiauti lotuliukas.gif va, tokios mano: 40dydzio kojai puikiai tiko 9dydis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 21 kovo 2013 - 22:50
QUOTE(amliv99 @ 2013 03 21, 10:02)
Sveikos merginos,

Gal galite pagelbeti ir patarti koki dydi riektu pirkti UGG ILLANA, jei nesioju 38EU  4u.gif  Aciu
image/370x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18543_1.jpg[/img]

As "georgette" modeliuka gavau dovanu pries kelias dienas, tai siaip batus neisoju US8 (klasikinius Ugg turiu US7, bet tokie tik tik, US8 butu buve geriau), bet siu US8.5 man kaip tik - US8 mazoki butu....
Papildyta:
QUOTE(klauzada @ 2013 03 21, 22:19)
sveikos  4u.gif

Reikia sekt nuolat parduotuves ir akcijas, o ir kodai papildomi buna. Daznokai ismeta visokei hautelook, ideeli ir pan puslapiai tokiu visokiu batuku. Na dazniau buna taip, kad ne kazkur nuolat ta kaina, o vienu metu vienur geresne, kitu metu kitur ar tam tikri modeliukai atskirose vietose geresnem kainom.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 21, 23:46)
As "georgette" modeliuka gavau dovanu pries kelias dienas, tai siaip batus neisoju US8 (klasikinius Ugg turiu US7, bet tokie tik tik, US8 butu buve geriau), bet siu US8.5 man kaip tik - US8 mazoki butu....

O kulnas lb aukstas?kiek jo gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 22 kovo 2013 - 00:17
QUOTE(klauzada @ 2013 03 21, 22:19)
sveikos  4u.gif

Kai ugg po 52, 72$ dillards pirkom, neleisciau ne 50$ sau uz EMU moket wink.gif
Atsakyti
[quote=spygliz,2013 03 22, 08:08]

As tada UGG Australia Women“s Stellah Graffiti High-Top Sneakers pasiemiau
http://www.dillards....1_301_503300072
(tik spalvotus, vysnines ir kitu ryskiu spalvu),
zebriuku ir tigriuku nebeliko greit, tai bent anie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 22 kovo 2013 - 08:13
QUOTE(spygliz @ 2013 03 22, 10:08)

o tai jus EMU turejus? Ko taip nuvertinat? Ir kuo tie UGG ypatingesni? rolleyes.gif Kai rinkaus kuriuos pirkt, norejau tradiciniu , labiau prie sirdies buvo EMU ir nenusivyliau, dar ir dukrytei uzsakiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 22, 06:48)

Aciu uz info 4u.gif
As klasikinius UGG turiu 7US dydi ir man kaip tik, pats tas. Tai jauciu UGG Illana surizikuosiu ir imsiu US8 g.gif
Atsakyti