Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 07, 20:56)
LABAI LABAI REIKIA PAGALBOS: AR ORIGINALŪS? unsure.gif

Manau, kad tikrai fake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 11 08, 08:11)
man panasu kad ne  cool.gif jei padas naujas tai medziagines etiketes su juo nejo, kailis itartinas, pats padas per storas..man jie labai panasus i  turetus pirmuosius fake..o spalva cia foto kokybe tokia prasta ar kas jiems???

QUOTE(krista08 @ 2013 11 08, 09:40)
Manau, kad tikrai fake  4u.gif

Ačiū merginos 4u.gif Esu juodai apgauta ir dar ant neprastos sumos - 220lt doh.gif
Atsakyti
Manau UGG Bailey Button kaina nebloga. Gal kam patiks spalvos. US7 dydis:
6PM

US8 sviesiai pilki, UGG Classic Short:
6PM
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 08, 09:27)
Ačiū merginos 4u.gif  Esu juodai apgauta ir dar ant neprastos sumos - 220lt doh.gif

Nemetykit akmenu ok>?? nei Jus esate apgauta juodai nei ka smile.gif Nuomone pasakymas man atrodo kad fake neirodo kad cia fake be to as pirkau juos is nares Aggnut kuri iki siol 100 % garantuoja uz originaluma nes batus neva pirksui pries 2 metus is oficialaus puslapio.

Kas zino kiek padas cm storio turi but?? jei aiskinames aiskinkimes iki galo nes is manes ji batu atgal nepriima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(emukas2013 @ 2013 11 08, 12:24)
Nemetykit akmenu ok>?? nei Jus esate apgauta juodai nei ka smile.gif Nuomone pasakymas man atrodo kad fake neirodo kad cia fake be to as pirkau juos is nares Aggnut kuri iki siol 100 % garantuoja uz originaluma nes batus neva pirksui pries 2 metus is oficialaus puslapio.

Kas zino kiek padas cm storio turi but?? jei aiskinames aiskinkimes iki galo nes is manes ji batu atgal nepriima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aš jūsų vardo neminėjau 4u.gif Čia yra grandininė raekcija. Apgavo ji jus, o jūs mane. Ar jūs tai žinojot - nežinau. Tad kalbėkimės gražiuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emukas2013 @ 2013 11 08, 12:24)

pamatuosiu namie...turiu tikrai ne vienus UGG smile.gif nuotraukos tragiskos.
Ikelkit pado foto, hologramos kitos puses smile.gif 4u.gif ir siaip naujas batu foto, tada ziuresim 4u.gif

QUOTE(emukas2013 @ 2013 11 08, 12:26)
Na diskusiju temoj parasyta MANAU kad fake smile.gif eikime i diskusiju tema ir pasiaiskinsime iki galo kiek cm tas padas turi buti pamatuosime ir tada as galesiu Aggnut sakyti kazka, nes net po 2 val  prasymo priimti batus atgal si nare atsisako nes ji garantuoja jie originalus doh.gif

laukiu foto ir diskutuosim toliau 4u.gif
Papildyta:
p.s. geriau pirkit originalias tapkes vyrams lotuliukas.gif UGG TAPKES
Atsakyti
Labai idomu, kaip cia issirutulios situacija.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 08, 12:35)
Labai idomu, kaip cia issirutulios situacija.

Man irgi biggrin.gif biggrin.gif labai noriu naujas foto pamatyti g.gif
Atsakyti
Kaip tyčia fotikas išsikrovęs mad.gif Durniau nebūna..
Kai pasikraus įkelsiu čia visas ft. Koks paprasčiausias būtas čia sukelti foto? Aš per Tinypic kažkada mokėjau, tikiuosi pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 08, 12:43)
Kaip tyčia fotikas išsikrovęs mad.gif  Durniau nebūna..
Kai pasikraus įkelsiu čia visas ft. Koks paprasčiausias būtas čia sukelti foto? Aš per Tinypic kažkada mokėjau, tikiuosi pavyks blush2.gif

per photobucket ar per fotki smile.gif 4u.gif
koks ten dydis batu? reik paprasyt kurios nors turincios originalus ismatuot tokio pacio dydzio auksti, pado ilgi pado auksti 4u.gif nuo fake skiriasi smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti