Gal kuri turejot toki modeliuka? Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu... Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo. Jei mano peda 25cm, tai tinkamas dydis butu 8US? nesinori prasauti su dydziu, nes kaina vis gi nera labai jau zema.
Gal kuri turejot toki modeliuka? http://s017.radikal....55ea36beddb.jpg[/img]
Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu... Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo.
Jei mano peda 25cm, tai tinkamas dydis butu 8US? nesinori prasauti su dydziu, nes kaina vis gi nera labai jau zema.
Gal kuri turejot toki modeliuka?
Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu... Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo.
Jei mano peda 25cm, tai tinkamas dydis butu 8US? nesinori prasauti su dydziu, nes kaina vis gi nera labai jau zema.
Gal kuri turejot toki modeliuka?