Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

Sveikutes.

Mergaites gal kuri turite situos UGG ETTA?

ar jie atitinka dydi?
Nes pagal lentele , jei as nesioju 41. man kazkur reikia USA 11 dydzio g.gif
maniau 10 uzteks.

gal kuri galite pakomentuoti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 02 liepos 2013 - 11:22
QUOTE(linakruo @ 2013 06 30, 19:21)
dar karteli ismatavu ir batus ir peda 24,5 cm, perku 6.5 arba 7 USA dydi, tai man geriau imti 5  dydi? o EMU dydziai tokie pat kaip ir UGG?

Sveiki tikrai negali but,kad jus su toke peda perkat tokius dydzio batus mano peda yra 23,5 cm tai as perku 6,5 7 usa g.gif
Atsakyti
Kokio dydžio reiktų šių su 26,4 cm pėda g.gif

user posted image

Bearpaw turiu 10 dydį,bet kai kailis susigulėjo patapo per dideli unsure.gif Ugg neturiu nei vienų rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turejot toki modeliuka?
user posted image
Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu... wub.gif Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo.
Jei mano peda 25cm, tai tinkamas dydis butu 8US? nesinori prasauti su dydziu, nes kaina vis gi nera labai jau zema.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 07 09, 15:11)
http://s017.radikal....55ea36beddb.jpg[/img]
Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu...  wub.gif  Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo.
Jei mano peda 25cm, tai tinkamas dydis butu 8US? nesinori prasauti su dydziu, nes kaina vis gi nera labai jau zema.

Turiu labai panašius iš vaikų skyrelio, patogesnės avalynės nesu turėjus. Tik mano šviesūs rožiniai, tai teploki, bet pavalau ir vėl gerai.
Atsakyti

QUOTE(Jolete @ 2013 07 09, 21:09)
Turiu labai panašius iš vaikų skyrelio, patogesnės avalynės nesu turėjus.

Vasarą juos dėvit? Nešilta pėdai? Ar labai prasinešioja dėvint?
Patinka jie man irgi wub.gif norėčiau nusipirkti irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 07 09, 21:41)
Vasarą juos dėvit? Nešilta pėdai? Ar labai prasinešioja dėvint?
Patinka jie man irgi  wub.gif norėčiau nusipirkti irgi  ax.gif

Kai labai karšta nesidedu, bet vėsesnę dieną visai liuks. Man jokie UGG neprasinešioja, t.y nesitampo schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Nu seniai i juos ziuriu ir labai noriu...  wub.gif  Pasakykit ar verti demesio, kaip praktiskumas? maciau kelias moteris su tokiais baciukais, tai bent jau man labai dailiai atrodo.

turiu toki, dydi atitinka
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 07 09, 13:11)
user posted image

Koks skirtumas kokios kambarines tapkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 09, 22:46)
Koks skirtumas kokios kambarines tapkes biggrin.gif

Kodėl kambarinės? ar avite kambaryje juos?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 07 10, 11:43)
Kodėl kambarinės? ar avite kambaryje juos?

Šiaip čia ir yra kambarinės tapkės, bet tikrai drąsiai galima ir į gatvę eiti mano manymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 07 10, 12:00)
Šiaip čia ir yra kambarinės tapkės, bet tikrai drąsiai galima ir į gatvę eiti mano manymu  ax.gif

Mano gal taip pat prie kambarinių galima priskirti, bet ant jų pačių didelėm raidėm nerašo biggrin.gif . Man patogu, o tai ir svarbiausia.
Atsakyti