Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

Nu bet pasirodo naudoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 01 25, 12:12)
http://www.ebay.co.u...=item801a883ae5

Kažin ar čia ne tas turginis modelis, apie kurį anksčiau diskutavote  g.gif
Panašu, kad čia originalai, tik gamintojas ne "UGG Australia"- amerikiečių kompanija, o kitas - tiesiog "UGG channel" - australų kompanija.

TIKRAI NE ORIGINALAI.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 01 25, 14:31)
TIKRAI NE ORIGINALAI.

Kodėl ne originalai? Juk firma kita, tik savo pavadinime naudoja žodį UGG. Tai gal norėjot pasakyt, kad tai nėra amerikietiški UGG? Aš tą patį sakiau smile.gif Tai australietiški UGG smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 01 25, 13:36)
Kodėl ne originalai? Juk firma kita, tik savo pavadinime naudoja žodį UGG. Tai gal norėjot pasakyt, kad tai nėra amerikietiški UGG? Aš tą patį sakiau smile.gif Tai australietiški UGG smile.gif

Tai velniazin kas, bet ne UGG.
Atsakyti
4u.gif
http://linas-nz.blog.../ugg-batai.html

Gal jau skaitėt anksčiau kas...

Teip išeitų, kad ir ten, kur kėliau anksčiau, yra UGG... tik ne amerikietiški smile.gif O autentiški australietiški mirksiukas.gif

Man truputį juokingai nuskamba, kai kažkas bando įrodinėt, kad tik "UGG Australia" moka gaminti avikailinius batus ir tik jų batai yra originalai... o vat "UGG Channel" pasirodo "tikrai ne originalai" smile.gif O gal kaip tik šitie yra pirmtakai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 sausio 2013 - 16:40
Turiu kelis ugg batuku modeliukus ir ugg Delaine modeliukas,pats labiausiai nevykes ko gero,man jie asmeniskai labai nepatiko,kailiukas plonytis,salo kojos,paduke kailio isvis nerasta doh.gif Tikrai ne ziemai skirti batukai schmoll.gif
Atsakyti
Merginos sakykit is www.6pm.com jus perkat per tarpininkes,ar galima patiem uzsisakyt ir atsiuncia i Lietuva?Niekada nepirkus,tai toks klausimas iskilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Horna @ 2013 01 25, 22:36)
Merginos sakykit is www.6pm.com jus perkat per tarpininkes,ar galima patiem uzsisakyt ir atsiuncia i Lietuva?Niekada nepirkus,tai toks klausimas iskilo blush2.gif

http://www.6pm.com/s...-outside-the-us

Jie nesiunčia į Lietuvą. Perka merginos per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 01 25, 18:29)
Turiu kelis ugg batuku modeliukus ir ugg Delaine modeliukas,pats labiausiai nevykes ko gero,man jie asmeniskai labai nepatiko,kailiukas plonytis,salo kojos,paduke kailio isvis nerasta doh.gif Tikrai ne ziemai skirti batukai schmoll.gif

sitas modeliukas tikrai ne ziemai...

P.s. del ugg chanel wink.gif jei chanelis juos gamintu joems nereiketu terst savo vardo su zodziu ugg..yra daugune ugg gamintu australijoj modeliu, bet tie ugg apie.kuriuos mesnkalbam man asmeniskai lenkia juos, groziu, ir kokybe...nors kainos nesiskiria...drauge turejo tai labiau dziaigesi ugg australia. Jie ir lengvesni, uzkulnis tvirtesnis...
O del tu su lapes kailiu tai matau parduotuvese paneles nzn laikui begant marosi kuriu jau siek tiek nesioti, laputaites plinka, atrodo baisiai biggrin.gif
Atsakyti
Spygliz, truputį nesupratau... ar draugė turėjo batus iš australų gamintojų? ne amerikietiškus? Visad buvo įdomu sužinot, kaip tie avikailiniai batai atrodo iš australijos.
Kodėl sakai neteršti vardo žodžiu ugg? Juk australams tas ugg pavadinimas turbūt yra įaugęs smile.gif o kad įvyko ta istorija su prekės ženklo užpatentavimu, tai negi jiems dabar jį pamiršt... ar sugalvot naują...? mums mažiausia reikėtų piktintis, kad australai savo pavadinimuose naudoja ugg žodį, tegul amerikiečiai bylinėjas mirksiukas.gif
man patiko tas palyginimas su šaltibarščiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 01 26, 13:54)
Spygliz, truputį nesupratau... ar draugė turėjo batus iš australų gamintojų? ne amerikietiškus? Visad buvo įdomu sužinot, kaip tie avikailiniai batai atrodo iš australijos.
Kodėl sakai neteršti vardo žodžiu ugg? Juk australams tas ugg pavadinimas turbūt yra įaugęs smile.gif o kad įvyko ta istorija su prekės ženklo užpatentavimu, tai negi jiems dabar jį pamiršt... ar sugalvot naują...? mums mažiausia reikėtų piktintis, kad australai savo pavadinimuose naudoja ugg žodį, tegul amerikiečiai bylinėjas  mirksiukas.gif
man patiko tas palyginimas su šaltibarščiais  smile.gif

Juodai wink.gif as visiskai nesipiktinu del Australu naudojamo pavadinimo smile.gif esme ne ta, o ta, kad gamina daug tuos UGG kas bet kam an visu det ta ugg australia etikete, man del to nesamone...

Jei komentuojant australietiskus ir jav ugg galiu palygint...
tie Australietiski padaryti taip kad tikrai labiau tinkami kai kambarinis ir naminis daiktas duodantis silumos. Silti, bet ne tokie tvirti, pats batas storesnis tos grubus, na man asmeniskai negrazus blush2.gif UGG'ai klasikiniai tikrai dailesni smile.gif
Atsakyti
Taip, teisybė, tie kas deda "UGG Australia" etiketę, ryškiai padirbinėja ir nori pasinaudoti amerikiečių populiarumu. Na, ant tų, kur nuorodą įkėliau iš e-bay ant etiketės užrašyta "UGG auzland sheepskin", ir pačio UGG užrašo raidės visos vienodos, tai manau tikrai galima atskirti, kad tai nėra tie tikrieji populiarieji amerikietiški UGG mirksiukas.gif
Man amerikietiški irgi labai dailūs - geri dizaineriai jie smile.gif Nors pati nusipirkau EMU ir pripratau visai prie jų. Jei dar pirksiu kada kailinius UGG tipo batus, noėčiau išbandyti UGG Australia, bet dar pagalvosiu dėl jų slidaus pado...
Atsakyti