Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2013 09 24, 12:19)
na kaina ne pati zemiausia, bet visai nebloga  mirksiukas.gif

Man atrodo ,kad su Maylin modeliu nebus taip silta kaip su klasikiniais.
Turejau ir klasikinius ir biski pagrazintus, klasikiniai zymiai siltesni ir patogesni..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 24, 13:06)
Man atrodo ,kad su Maylin modeliu nebus taip silta kaip su klasikiniais.
Turejau ir klasikinius ir biski pagrazintus,  klasikiniai zymiai siltesni ir patogesni..

jei lyginsim su classic short tai tikrai maylin bus siltesni, jau vien kailis storesnis ir padas geresnis maylin smile.gif
klasikiniu jau su zebriukais ner ka lygint, zebriukai siltesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 24, 15:57)
jei lyginsim su classic short tai tikrai maylin bus siltesni, jau vien kailis storesnis  ir padas geresnis maylin smile.gif
klasikiniu jau su zebriukais ner ka lygint, zebriukai siltesni smile.gif

mano klasikiniai ne zebriukai ,o paprasti clasik tall, jie man siltesni ir zymiai patogesni uz mano kitus grazuolius- tokius kietus ilgaulius su uztrauktuku sone (pamirsau pavadinima)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 24, 16:18)
mano klasikiniai ne zebriukai ,o paprasti clasik tall, jie man siltesni ir zymiai patogesni uz mano  kitus grazuolius- tokius kietus ilgaulius su uztrauktuku  sone (pamirsau pavadinima)

Mano silciausi ir ilgiausi sunrise su uztrauktuku, bet man jie patys nepatoogiausi rolleyes.gif su klasikiniais jautiesi kaip su tapkem, bet ju beda, kad jie nerealiai slysta smile.gif va dabar i parduotuve buvau nulekus su ugg mini aptaskytais dazais, tai kaip su tapkytem tikrai biggrin.gif siaip klasikiniu silumos man per akis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei -30 lauke stengiuosi neuzsibuti, nes veidas sala ir siaip salcio alergija turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 24, 16:49)
Mano silciausi ir ilgiausi sunrise su uztrauktuku, bet man jie patys nepatoogiausi  rolleyes.gif su klasikiniais jautiesi kaip su tapkem, bet ju beda, kad jie nerealiai slysta smile.gif va dabar i parduotuve buvau nulekus su ugg mini aptaskytais dazais, tai kaip su tapkytem tikrai  biggrin.gif siaip klasikiniu silumos man per akis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jei -30 lauke stengiuosi neuzsibuti, nes veidas sala ir siaip salcio alergija turiu  doh.gif

Nepastebejau slystancio pado,nes Olandijoj nebuna ant ko slyst. biggrin.gif
as ir turiu salcio alergija doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 09 24, 18:46)
Nepastebejau slystancio pado,nes Olandijoj nebuna ant ko slyst. biggrin.gif
as ir turiu salcio alergija  doh.gif  drinks_cheers.gif

dazniau reikia Lietuvoj pasirodyt kai sniego yra biggrin.gif biggrin.gif slysta kaip reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del salcio alergijos tai kazkas baisaus verysad.gif

Atsakyti
mergaites ar sio modelio batai taip pat didinti dydziu kaip ir klasikiniai ? g.gif 4u.gif

http://www.uggaustra...a...art=3&cgid=
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 09 24, 22:45)
mergaites ar sio modelio batai taip pat didinti dydziu kaip ir klasikiniai ?  g.gif  4u.gif

http://www.uggaustra...a...art=3&cgid=

taip 4u.gif ju kailis "skystesnis" nei klasikiniu paprastu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 25, 08:14)
taip  4u.gif ju kailis "skystesnis" nei klasikiniu paprastu.

aciu, o as galvojau kad jie visiskai tokie patys kaip klasikiniai doh.gif na tuomet rinksiuosi klasikinius g.gif
Atsakyti
Sveikos UGG zinoves 4u.gif
sakykit o kaina 160$ uz UGG etta modeliuka juodos spalvos gera skaitosi ar gali but pigiau g.gif
o ju aulo aukstis kaip UGG kenley ar trumpesni?
Atsakyti
Sveiki gal gali atsakyti UGG ir BEARPAW kuo skiriasi, ar Bearpaw visi yra natūralaus kailio ar būna ir sintetinis, bei kur rasti tarpininkus kurie siunčia ir kaip tai padaryti , kad neapgautu, nes skelbiu.lt radau komentarų, kad skelbimas netikras pinigus pasisavino. Iš anksto ačiū visoms kas atsakys naujokei tame reikale.
Atsakyti
laba, gal ir kartojuos, bet domina modeliukas
BEARPAW Abby
didinti, mazinti? koki imt su 26cm (41d.) dydi? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petr@: 25 rugsėjo 2013 - 15:09