Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2013 10 01, 21:24)
Letali pedos ilgio nezinai tikriausiai? Greiciausia 9 reikes, bet tiksliau butu galima komentuot zinant tikslu pedos ilgi smile.gif

nezinau pedos ilgio doh.gif blush2.gif
siaip jos 40 bet buna kad zieminius ir 41 perka, tai vistik linkstu prie 10 Bearpaw g.gif

Ar labai platus ju aulas?
Kokia parde LT jais prekiauja?
tikrai pernai maciau bet nepamenu kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 10 01, 22:40)
nezinau pedos ilgio  doh.gif  blush2.gif
siaip jos 40 bet buna kad zieminius ir 41 perka, tai vistik linkstu prie 10 Bearpaw  g.gif

Ar labai platus ju aulas?
Kokia parde LT jais prekiauja?
tikrai pernai maciau bet nepamenu kur  doh.gif

jei ir 41 perka tai gal 10 tada labiau. Danija jei nemaisau jais prekiavo.
Atsakyti
Gal galetumet patarti koki dydi pirkti vyrisku UGG jei iprasati nesioja 41 dydi (timberlandus klasikinius turi 8 dydi)?
Konkreciai domina Neumel modelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 10 03, 13:09)
Gal galetumet patarti koki dydi pirkti vyrisku UGG jei iprasati nesioja 41 dydi (timberlandus klasikinius turi 8 dydi)?
Konkreciai domina Neumel modelis  ax.gif
user posted image

kur uzmatet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 03, 15:26)
kur uzmatet  ax.gif

su nuolaida tai niekur kol kas neradau verysad.gif
spygliz, tokia kolekcija namie prikaupus turit, patarkit del vyrisku dydziu ax.gif
Atsakyti

Labutis 4u.gif
gal kuri esat pirkusi siuos? My Webpage
prie batuku raso "Please be advised, boots are not made for snow and ice or heavy walking" g.gif
kazin kodel cia taip, tai reiskia kad jie nera tikri klasikiniai ugg batai skirti nesioti ziema..?gal padukas slidus?
Atsakyti
Kaip su youth(big kid) dydziais?kiek skaitinejau USA forumuose, reikia imti pora dydziu mazesnius nei realiai nesioji. Tai tarkim man, su 37d reiketu usa6, tai imti 4youth?kazin ar nepamazinsiu unsure.gif Gal kas turit? labai laukiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renute23 @ 2013 10 03, 16:15)
Kaip su youth(big kid) dydziais?kiek skaitinejau USA forumuose, reikia imti pora dydziu mazesnius nei realiai nesioji. Tai tarkim man, su 37d reiketu usa6, tai imti 4youth?kazin ar nepamazinsiu unsure.gif Gal kas turit? labai laukiu patarimu smile.gif

ugg siaip perku us8, tai is yout atitinka 6 dydi smile.gif
mano peda 25,5 cm siaip cia net nezinau 39 dydis skaitosi ar koks smile.gif
Atsakyti
aiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 03, 16:10)
ugg siaip perku us8, tai is yout atitinka 6 dydi smile.gif
mano peda 25,5 cm siaip cia net nezinau 39 dydis skaitosi ar koks smile.gif

Gal zinot kaip yra su toddler ar junior dydziais? nesigaudau visai doh.gif Kalbu apie Emu.
Atsakyti
Kokį dydį patarsit imti UGG Classic Tall, pėdos ilgis 26cm, įprastai nešioju 39 dydžio batus, bet UGG noriu, kad būtų šiek tiek laisvi, nes vienais metais buvau įsigijus labai geras padielkas, tai buvo parašyta 39 dydis, bet po kokių metų nešiojimo priekinis pirštas labai išryškėjo smile.gif
Papildyta:
Bet tai UGG dydžių lentelė kažkokį grybą pjauna, prie 39 dydžio rašo 24.1cm, o 26cm tai atitiktų 41 dydį, niekada nesu pirkusi 41 dydžio batus su 26cm koja arba aš savo koją blogai matuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2013 10 03, 22:25)
Kokį dydį patarsit imti UGG Classic Tall, pėdos ilgis 26cm, įprastai nešioju 39 dydžio batus, bet UGG noriu, kad būtų šiek tiek laisvi, nes vienais metais buvau įsigijus labai geras padielkas, tai buvo parašyta 39 dydis, bet po kokių metų nešiojimo priekinis pirštas labai išryškėjo smile.gif
Papildyta:
Bet tai UGG dydžių lentelė kažkokį grybą pjauna, prie 39 dydžio rašo 24.1cm, o 26cm tai atitiktų 41 dydį, niekada nesu pirkusi 41 dydžio batus su 26cm koja arba aš savo koją blogai matuoju  g.gif

Manau, 9 dydis Jums tiktų.
Atsakyti