Įkraunama...
Įkraunama...

UGG EMU BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2013 11 06, 13:58)
vienos uz 56, kitos uz 64 o trecios 73 man atrodo smile.gif
siaip imciau vietoj taves us8...
jei bus mazos zinok nepaeisi, jei us 9 iskart pamesi smile.gif
nesiojasi puikiai, jau du metus neislipu namie is ju smile.gif lauke irgi vaiksciojau, bet snukutis labai nusibraizo tai perejau i namu valdas nesiot  lotuliukas.gif nerealios

Tada reik palaukt gal geresnes kainos, nors kol sulauksiu, ir ziema baigsis.. Mas mus cia brr kaip salta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2013 11 05, 19:12)
O kokia ju kaina mazdaug Step tope, jeigu prisimenat? 4u.gif

sie lyg 1399 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2013 11 06, 15:37)
Tada reik palaukt gal geresnes kainos, nors kol sulauksiu, ir ziema baigsis.. Mas mus cia brr kaip salta  ax.gif

as laukiau laukiau ir prisilaukiau, kuo toliau tuo labiau brango lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 11 06, 11:12)
Sveikos,
gal kuri gales patarti koki dydi uzsakineti Bearpaw batuku? Mano koja 26,3 kazkur, nesioju 39,5.Tad geriau uzsisakyti 8 ar 9 dydi?
modeliukas toks:
user posted image
juoda arba pilka spalva (kazka girdejau, kad ir nuo spalvos modelis skiraisi - padidintas ar pamazintas  g.gif )

turiu tokius violetinius, su 40EU emiau 9US ir pats tas smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit Bearpaw knit tall - megzti batai. Gal galėtumėt parašyti apie priežiūrą, dėvėjimąsi, dydžius ar kokių tik turit pastabų 4u.gif Būčiau labai dėkinga jeigu kas patartumėt kokį dydį imti su 23cm, ar turit ir vidpadį išmatuotumėt US6 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 07 lapkričio 2013 - 00:03
QUOTE(Katausė @ 2013 10 28, 19:07)
Patarkite, kurie geresni savo kokybe (ieškau platesniai pėdai):
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
ar
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

batų aulo aukštis nurodytas vienodas, tik man antrieji aukštesni atrodo g.gif

palyginti dėl kokybės negaliu abiejų porų, nes turiu tik tokius kaip antroj nuorodoj, ir pirkčiau vėl tokius pat, labai patiko toks jų padas, tvirti batai, neišklypsta, rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 11 07, 04:14)
palyginti dėl kokybės negaliu abiejų porų, nes turiu tik tokius kaip antroj nuorodoj, ir pirkčiau vėl tokius pat, labai patiko toks jų padas, tvirti batai, neišklypsta, rekomenduoju smile.gif

Aciū 4u.gif taip ir padariau-nukoviau Meadow modeliuką
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 11 06, 15:39)
sie lyg 1399 Lt lotuliukas.gif

nesąmoninga kaina blink.gif doh.gif o siaube doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 11 07, 06:14)

o tie antroj nuorodai nera gremezdiski nes tas priekis toks baisokas?
ar dydzius atitinka? nes pasitaiko kad beapravai vieno dydzio bet skirtingu modeliu, neatitinka dydzio ir net platesni kai kurie? aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 11 07, 19:00)
o tie antroj nuorodai nera gremezdiski nes tas priekis toks baisokas?
ar dydzius atitinka? nes pasitaiko kad beapravai vieno dydzio bet skirtingu modeliu, neatitinka dydzio ir net platesni kai kurie? aciu

iš esmės, man tokio tipo batai visi baisoki, ar uggs, ar emu ar bearpaws, aš juos nešioju tik, kai reikia šilumos, tai ar šių, ar kitų modelis man vienodai gražūs/negražūs, nei daugiau, nei mažiau smile.gif dėl kitų modelių nepatarsiu, nes neturiu, bet šie gana siauri, nes mano koja siaura, ir dydis atitinka.
Atsakyti
LABAI LABAI REIKIA PAGALBOS: AR ORIGINALŪS? unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 07, 21:56)
LABAI LABAI REIKIA PAGALBOS: AR ORIGINALŪS? unsure.gif

man panasu kad ne cool.gif jei padas naujas tai medziagines etiketes su juo nejo, kailis itartinas, pats padas per storas..man jie labai panasus i turetus pirmuosius fake..o spalva cia foto kokybe tokia prasta ar kas jiems???
Atsakyti