Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su anyta, gyvenant kartu.

QUOTE(balleys @ 2013 03 19, 16:08)
as neturejau omeny kad abu super duper teisinguoliai, bet yra tokiu zmoniu kurie nori reguliuot visa tavo gyvenima nesvarbu gyvenat jus kartu ar atskirai. Mano nuomone nesikeicia, ir jei gyvena zmones kartu tai yra abipusis sprendimas, o ne tik vienos kurios puses, reiskia abi puses turi gerbt vieni kitus. Juk niekas neliepia anytai tu pasispausk mes atsikraustom pas tave doh.gif

Tai kraustykitės laukan, ko čia trizną leidžiat? Nesinori sausu daviniu maitintis? biggrin.gif Tada taikstykitės prie tokių sąlygų kokios yra. Jūs esat įnamis, svetimas žmogus, o sūnus jai savas vaikas. Negi tikėjotės kažkokios kitokios reakcijos? Jei vyras nesugeba uždirbti bent mažulyčiui butukui už 400 lt/mėn+komunal. tai jau nžn tada, pati kalta, kad vaiką išsirinkot. Bėkt nuo tokių reikia, o ne vaikus jiems gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 15:11)
Abejoju, jie tik laikinai padeda. Va vaikuciai retai suvokia kad padejimas yra laikinas,

Nieko nera pastoviau uz laikina biggrin.gif Atsikrausto sunus su marcia pas anyta i troba ir gyvena laikinai koki 10 metu biggrin.gif

Sveika sugrizusi, Moonte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 14:43)
Dieva zi kaip patogu viska nurasyti anytom. O jau matcios sventos karves?

Kazkodel marcioms dazniausiai uzkliuna tik anytos doh.gif nors pati turiu anyta su kuria galiu kalbetis apie bet ka,nesuprantu tu,kurios isivaziduoja kad anyta jus turi nesiot ant ranku,o jus elgsites kaip norit,bet jei jau jusu antroji puse taip elgsis su jusu mama pasiausit plaukus!!! Jei nori kad kas gerbtu,gerbk ir kita zmogu!Neveltui sakoma kad kaip sauksi taip atsilieps!
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 03 19, 15:08)
as neturejau omeny kad abu super duper teisinguoliai, bet yra tokiu zmoniu kurie nori reguliuot visa tavo gyvenima nesvarbu gyvenat jus kartu ar atskirai. Mano nuomone nesikeicia, ir jei gyvena zmones kartu tai yra abipusis sprendimas, o ne tik vienos kurios puses, reiskia abi puses turi gerbt vieni kitus. Juk niekas neliepia anytai tu pasispausk mes atsikraustom pas tave doh.gif

gal tėvai iš gailesčio priėmė? gal matydami, kad sūnus - vištalis dar, žmonelė - ne geresnė, pilvukas pūpso, nesugebėjo pasakyti "ne"?
gal nepagalvojo, kad jie, būdami dar "žali" ir sulaukę pagalbos, ims skleisti plunksnas ir jaustis visateisiais, labai savarankiškais ir subrendusiais svetimuose namuose?
Variacijų - milijonas. Jei tėvai iš geros širdies priėmė, tai reikia tik tyliai džiaugtis laikina pastoge ir kuo skubiau ieškotis savo pastovios, o ne įsitaisyti kaip kokiam tarakonui.
Didžiausia pagarba tėvams - parodyti, jog jie nesuklydo augindami savo vaikus, ir išaugino juos į atsakingus, sąmoningus žmones, sugebančius savimi pasirūpinti, o ne infantilius ir nesavarankiškus.
Papildyta:
Išties, man paprasčiausiai būtų buvę gėda eiti pas tėvus su savo antrąja puse ir sakyti "priimkit, nes mes kitaip neišsilaikom".
Tuo tarsi parodoma, kad tėvai nesugebėjo manęs užauginti darbščiu, atsakingu žmogumi g.gif
Mes su vyru anksti pradėjome kartu gyventi, tai nuo tos dienos, kai įsikūrėme kartu, man net nesmagu ir kažkaip nejauku būdavo paimti kokių pinigėlių, ar paramos, kai tėvai duodavo - kaip čia taip, aš jau suaugusi, juk su vyru gyvenu! Apie gyvenimą kartu net minties nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 19 kovo 2013 - 14:23
QUOTE(imdigo @ 2013 03 18, 14:56)
Būtent,ką darysite kai juos išvysite o paskiau prireiks jų pagalbos? Kad ir tik marčią išvyti,bet tai jūsų sūnus su ja gyvena, su ja šeima turi,vaikus... nejaugi galvojate, kad sūnus paliks vaikučius ir bėgs pas mamą,kuri kaip sakoma nori tik pavodovauti savo namuose. Kaip ir sakiau,kad ir anyta priema į savo namus šeimą,jokiu būdu negali jai vodovauti,prikaišioti savo tvarkos ir t. t. Vienintelė išeitis ,tai yra taikytis viens prie kito geranoriškai,kad ir tai tik anytos namai.Anyta prisiimdama pas save gyventi ,pati turėtų turėti supratimo ,kad gyvenimas sena vaga namie netekės.

Mda, as gal ir sedziu SM'e, bet aciu Dievui savo namuose gyvenu unsure.gif
Vis labiau susimastau apie savo uzdirbto paaukojima seneliu namams.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 18, 15:05)
Po tokiu ir panasiu komentaru man praeina noras mastyti apie sunaus su seima priemima i savo namus unsure.gif
Visa gyvenima dirbom, niekas mums nei butu, nei namu ant lekstes neatsnese, turtingu amerikonu deduliu neturejom. Vargom, vaikus auginom-su svetimom taisyklem nuomojamam bute taikemes, paskui taikemes su paskola bankui, o dabar, atrodo, teks taikytis ir prie busimos marcios vien todel, kad ji tik dailiu rankeliu nesusiteptu grindis bevalydama ar pelesi gremzdama.
Nu i k ciortu, toks gyvenimas unsure.gif Ves sunus, ir lai ta pacia diena ciuozia kur nori. cool.gif Geriau jau nunesiu jiems kg mesos ir maisa bulviu, bent tada busiu geroji anyta, nei kad priimsiu i savo namus.
Jau geriau svetimiems isnuomosiu, nei saviems leisiu gyventi-maziau tulzies isgirsiu...

Ziauriai, bet tiesa, deja. unsure.gif

O zinote ko pasigedau visoje sitoje diskusijoje? KUR MARCIOS TEVAI? Ka jie veikia, veike visa agyvenima, kad dukra turi vergauti kankintis pas svetimus zmones? Ko jie tyli? Ko jai nepadeda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 19 kovo 2013 - 15:05
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 19, 15:37)

O zinote ko pasigedau visoje sitoje diskusijoje? KUR MARCIOS TEVAI? Ka jie veikia, veike vis agyvenima, kad  dukra turi vergauti kankintis pas svetimus zmones? Ko jie tyli? Ko jai nepadeda? g.gif

aaaa, o čia ir yra visa įdomybė - bloga būna tik anyta, o tėvai visada tik geri... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 03 19, 14:53)
aaaa, o čia ir yra visa įdomybė - bloga būna tik anyta, o tėvai visada tik geri... blink.gif

Nu tai as noreciau isgirsti bent cia besiskundzianciu moteriskiu patirti kodel tevai uzmerkia akis i savo dukters toki gyvenima? kodel jie istume vaika i tokius spastus?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 19, 16:37)
<...>
O zinote ko pasigedau visoje sitoje diskusijoje? KUR MARCIOS TEVAI? Ka jie veikia, veike vis agyvenima, kad  dukra turi vergauti kankintis pas svetimus zmones? Ko jie tyli? Ko jai nepadeda? g.gif

nežinau..gal aš pati dar žiūriu iš vaiko pozicijų, ne iš motinos, kuriai gresia tapti anyta, bet nu nesuprantu kodėl kažkas kažkam privalo padėti? Jei man mama kiša 100 Lt aš jai kišu atgal į kišenę, nes man gėda. Jau pati turėčiau pradėti ją remti. Man tokia logika"aš tavo vaikas ir tu privalai mane maitinti" nu absurdas totalus. Okei, kol pats nedirbi nes mokaisi, dar suvokiama, bet kai jau yra šeima...na aš be žodžių. Asocialai, ne kitaip. Man svetimos motinos gamintas maistas gerklėj strigtų, negalėčiau nuryti, o čia doh.gif Gyveni svetimuose namuose, nemoki nuomos, tai ir tyli subinę suspaudęs, arba jei labai norisi parėkauti, susirenki žaislus ir keliauji savo keliais ir rėkauji į sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 19, 15:18)
Nieko nera pastoviau uz laikina biggrin.gif Atsikrausto sunus su marcia pas anyta i troba ir gyvena laikinai koki 10 metu biggrin.gif

Sveika sugrizusi, Moonte 4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 03 19, 14:56)
nežinau..gal aš pati dar žiūriu iš vaiko pozicijų, ne iš motinos, kuriai gresia tapti anyta, bet nu nesuprantu kodėl kažkas kažkam privalo padėti? Jei man mama kiša 100 Lt aš jai kišu atgal į kišenę, nes man gėda. Jau pati turėčiau pradėti ją remti. Man tokia logika"aš tavo vaikas ir tu privalai mane maitinti" nu absurdas totalus. Okei, kol pats nedirbi nes mokaisi, dar suvokiama, bet kai jau yra šeima...na aš be žodžių. Asocialai, ne kitaip. Man svetimos motinos gamintas maistas gerklėj strigtų, negalėčiau nuryti, o čia doh.gif Gyveni svetimuose namuose, nemoki nuomos, tai ir tyli subinę suspaudęs, arba jei labai norisi parėkauti, susirenki žaislus ir keliauji savo keliais ir rėkauji į sveikatą.

Mieloji visokiu situaciju buna 4u.gif
As mama ir todel klausiu kodel ateina moterytes guostis, kad jas skriaudzia svetimas zmogus daves guoliui kampeli, bet nesiguodzia, kad tevai paliko likimo valiai.

MOONTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai taves truko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 19 kovo 2013 - 15:04
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 19, 16:03)
Mieloji visokiu situaciju buna 4u.gif 
As mama ir todel klausiu kodel ateina moterytes guostis, kad jas skriaudzia svetimas zmogus daves guoliui kampeli, bet nesiguodzia, kad tevai paliko likimo valiai.
MOONTE  4u.gif  4u.gif  4u.gif  labai taves truko ax.gif

Todel, kad moterys yra labai ekspresyvios, ir kiekviena mama pazista puikiai savo dukra, tad kartais tiesiog bijo ja prisiimti ant savo galvos biggrin.gif Zentas-tai ka, cia dirba, cia grizta tik vakare, cia i virtuve ir visa tvarka nesikisa, o moteris nori namuose jaustis seimininke, stai ir renkasi, kas geriau: draskyti akis savai motinai(o ta dazniausiai pazinodama dukra jau nepriima i namus) ar bandyt priveikti visai svetima moteri, kuria tam kartui vadinama anyta(vel gi, neaisku, kiek ilgam ji anyta gali buti, nes ne paslaptis, kad dvi santuokos is triju isyra).
Anyta tampa nuomotoja busto. Na o apie nuomotojus irgi piktu kalbu apstu SM. biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog yra tokių žmonių, kuriems visaip negerai. Gyveno pas mamą 18 metų, atsibodo, kad tėvai vadovauja tai galvoja ai eisiu pas uošvienę ir pagyvensiu kaip žmogus bigsmile.gif O čia žiūri uošvienė ragana tokiems suaugusiems ir tokiems protingiems žmonėms vadovauja... g.gif

O šiaip dėl to vadovavimo ir aiškinimo, tai man atrodo dažnai tai būna tiesiog patarimai į kuriuos tie a-la savarankiški vaikai iš karto žiūri priešiškai ir net nesistengia įsiklausyt prisidengę plakatu "aš suaugęs ir pats geriau žinau".
Atsakyti