QUOTE(Moonte @ 2013 04 12, 12:57)
Jusu vaikas auga jusu seimoje, todel mato jusu ir jusu vyro poziuri i jo motina. Vaikus auklejam ne zodziais, o pavyzdziais, jei jusu vyras soks pagal jusu duele, dyyyydele tikimybe, kad ir sunus perims si vyryskos elgsenos pav. Kita vertus, o kodel jums nepatina sis variantas?
Jei jis geras anytai, kodel yra prastas jums ir jusu tevam?
nesupratau , kas yra prastas man ir mano tevam

?
nesoka jis pagal mano dudele, jis ne durnas gi, pats mato, ka isdarineja jo mama. jie bendrauja, bet mano su ja santykiai baigti. as tikrasi neissidirbinesiu pries jo motina ir nesinersiu is kailio, vien del to, kad mano vaikas matytu, kad REIKIA gerbt jo mama. As visada sakiau ir sakysiu, kad pagarba turi uzsitarnaut ( tas galioja visiem). NU as pasikartosiu, Jus nezinot visos istorijos. Buvo pagarba jai is mano puses, tai as visada buvau ta, kuri tysdavo MB, kad einam pas mama, pietus, proga ar siaip aplankyt. Viena gyvena, liudna jai, draugu neturi, vyro irgi.
As ziezula pasidariau tada, kai mes su MB jai pranesem, kad nusprendem gyvent kartu. Pirma karta ja tokia maciau

zinot kokie jos pirmi zodziai buvo ???? "Tik per mano lavona"

Ir jinai dare VISKA, viska ka imanoma, kad tik jis su manim neiseitu gyvent, paskui dare viska, kad tik griztu...
As Jum sakau, Jus neisivaizduojat kas jinai per zmogus

Jei net MB paskutinias Kaledas ir Velykas pasake, kad gal geriau vaziuojam su mano tevais pas gimines, tai nors svenciu nesigadinsim. Po biski jinai apsiramina, nes mato, kad kitaip nebus. Bet as tiek pikta ant jos del visko, kad santykiu geru su ja nebeisivaizduoju