Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su anyta, gyvenant kartu.

QUOTE(murka22 @ 2013 01 23, 16:31)
bėkit jūs kuo greičiau iš ten. Mano uošviai yra parktiškai tobuli: švelnūs, nesikiša, neaiškina, nelenda kur nereik ir t.t. bet teko prieš porą metų apie mėnesį pagyvent pas uošvius, tai kategoriškai galiu pasakyt - dvi šeimininkės vienuose namuose niekaip neįsitenka, jei būtų reikėję ilgiau, būčiau turbūt ne tik anytą bet ir vyrą palikus ir pabėgus:)

Va va, mums irgi yra tekę pagyvent ir pas vienus tėvus ir pas kitus, nors ir geri tie tėvai, bet vistiek norėjom nešt kudašių į savo namus ir išsikraustėm į ne iki galo įrengtą, bet į savo, atskirą, butą.

O autorės situacijoj tai išvis - vyras mamos negerbia, marti negerbia, uošvienė marčios irgi negerbia, dar + ir geria... Tai ko ten išvis eit pas tokia uošvienę gyvent.
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu,ko pas tuos tevus net pradet gyvent.O paskui skustis tas toks,o tas anoks.Gyvenkit SAVO bute ir nereiks nervintis.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 01 23, 17:43)
Nu niekaip nesuprantu,ko pas tuos tevus net pradet gyvent.O paskui skustis tas toks,o tas anoks.Gyvenkit SAVO bute ir nereiks nervintis.

Būtent. Lai susikuria SAVO gėrį, patys savo vaiko priežiūra rūpinasi ir nereiks niekam smegenų lest rolleyes.gif O dabar nepatenkinta mat kad pusę mokesčių mokėt reikia blink.gif Išlaikytojai didieji atsirado doh.gif Sąžinės turėt reikia... Vat susiras nuomotis butą, susimokės už nuomą + mokesčiai visi ir galės tada džiaugtis laisve ir ramybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 01 23, 18:18)
Ir kaip gyvenasi su gyvuliu? bigsmile.gif

Gal ir bloga mama, jei zinodama anytos priklausomybe palikote jai vaika, reikejo geriau savo tevams duoti paziureti, vaikas butu saugus.

drinks_cheers.gif
Boorbulas, jus vaziavot aplankyti savo mama i ligonine, o prie ko cia anyta? Galima buvo savo giminaitei, auklei, draugei palikti. Neatsakingai anyta pasielge, sutinku, bet jus turi teise rinktis pati. Anyta nestovejo su sautuvu: Arba man palieki vaika, arba as tave nusausiu.
Autore nesupykit, bet as manau, kad reiksti pretenzijas gali tik atskirai gyvendamas nuo tevu, anytu, giminiu, kaimynu(cia jei tenka dalintis butu). biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 23 sausio 2013 - 17:53
QUOTE(virga @ 2013 01 23, 18:45)
Neatsakingai anyta pasielge, sutinku, bet autore turi teise rinktis pati. Anyta nestovejo su sautuvu: Arba man palieki, arba negyveni.

Nepalikčiau anytai (mamai, tetai, kaimynei ir t.t.), sugebančiai nustašyt iki smigimo bet kuriuo paros metu vaiko kad ir kokius stebuklus ji man žadėtų doh.gif Ir išeitis čia būtų pati paprasčiausia - vyras liktų su vaiku namie, o aš ramia galva ir sąžine važiuočiau mamos lankyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 sausio 2013 - 18:15
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 23, 19:52)
Nepalikčiau vaiko anytai (mamai, tetai, kaimynei ir t.t.), sugebančiai nustašyt iki smigimo bet kuriuo paros metu vaiko kad ir kokius stebuklus ji man žadėtų doh.gif Ir išeitis čia būtų pati paprasčiausia - vyras liktų su vaiku namie, o aš ramia galva ir sąžine važiuočiau mamos lankyt.

Dar geresnis variantas. Zinai, kad vaikas saugus su tevu, ir niekam nereikia lankstytis. Patinka tokios stiprios moterys, kurios moka prisiimti savo atsakomybe sau. Ir, niekam nereiskia pretenziju, nes ju nera. Bet, tai ne visiem sita suprasti.
Man, pav. butu geda rasyti, kad anyta bedabodama vaika, prisigere. Pagal tai galima spresti, ne kokia yra anyta, bet kokia as esu mama.
Atsakyti
autore, tu ka neigali esi?

sako, vyra kaip gyvuli augino, anuka irgi skriaudzia, finansiskai apiplesineja,gyvent neduoda - nafik tada jus ten trinates? Nepatinka - iseini. O jei neiseini ir gyveni svetimuose namuose - laikaisi tu namu taisykliu. O jeigu vyra kaip gyuvuli augino, kodel jis neturi isdidumo net turint savo seima gyventi atskirai? Matomai, yra kazkokia nauda, kad neiseina gyvent atskirai. O kitus pirstais bado, kad is ju naudos gauna.
Gal anyta ir bjauri boba, o gal ir ne, bet kenteti nepatinkanti gyvenima, kai pats toki pasirenki ir dar viesai skustis - neigalumo (ivairaus) isdava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaffa: 23 sausio 2013 - 18:08
QUOTE(virga @ 2013 01 23, 19:00)
Patinka tokios stiprios moterys, kurios moka prisiimti savo atsakomybe sau. Ir, niekam nereiskia pretenziju, nes ju nera. Bet, tai ne visiem sita suprasti.
Man, pav. butu geda rasyti, kad anyta bedabodama vaika, prisigere. Pagal tai galima spresti, ne kokia yra anyta, bet kokia as esu mama.

Čia gal gyvenimas tas išeitis padiktuoja, kai/jei jų ieškai... Auginam su vyru du vaikus, neturim nei senelių, nei močiučių, nei tetų, nei paslaugių kaimynių ar draugių "po ranka". Išmoksti prisitaikyt, o ne kaltų ieškot 4u.gif

QUOTE(jaffa @ 2013 01 23, 19:06)
Matomai, yra kazkokia nauda, kad neiseina gyvent atskirai. O kitus pirstais bado, kad is ju naudos gauna.

Nu taip, už 350-400 lt niekur kietu pragyvent neišeitų.
Atsakyti
QUOTE(boorbulas @ 2013 01 23, 16:20)
oj ne... Nemanau, kad erzina, nes ji mus nori išlaikyt kuo ilgiau... prieš metus jau buvom nupsrendę kad eisim atskirai gyventi, bet taip gražiai kalbėjo, sakė pasikeis, kad nesikabinės, tai likom. Ji nenori, kad mes išeitumėm, nes tada jos pajamų šaltinis (mano vyras) pradingtų..  doh.gif

O nemanote, kad erzinate Jūs, o išlaikyti prie savęs nori savo sūnų (ir gal anūką)? Tokiu atveju, jei ji žinos, kad sūnų, net ir išsikrausčius, pakankamai dažnai matys, o Jūs jai prieš akis šmėžuosite mažiau, gal jai būtų lengviau susitaikyti su Jūsų išsikraustymu ir bent tuos kelis mėnesius, kol dar gyvenate kartu, būtų ramiau?
Atsakyti
Pasisakysiu smile.gif Nereikia ant autorės pulti - gal neturi sąlygų išeiti kitur, ar kažkokios kitos priežastys verčia likti. nežinom visos situacijos, tad nuo kai kurių komentarų galima, manau, susilaikyti.
Autorei patarimas - kuo greičiau išsikelkit. nes nebus ramybės tokiose namuose. jei pinigai bėda - taupykitės, spauskitės ir jei ieškosite, tikrai rasite pigesnį būstą. Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 24, 11:46)
Pasisakysiu smile.gif Nereikia ant autorės pulti - gal neturi sąlygų išeiti kitur, ar kažkokios kitos priežastys verčia likti.

Tai norit pasakyti, kad garbinga yra kąsti į ranką, kuri tave maitina (nesuprasti tiesiogiai)? Jei jau neturi kur eit, o anyta tau parūpina stogą virš galvos, tai sėdėk ir tylėk, o ne lok... Nu o jei jau taip blogai, tai gali į nakvynės namus ar moterų krizių centrą kraustytis, bet ne keikti moterį, kuri su tavim savo būstu dalijasi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 sausio 2013 - 10:54
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 24, 11:53)
Tai norit pasakyti, kad garbinga yra kąsti į ranką, kuri tave maitina (nesuprasti tiesiogiai)? Jei jau neturi kur eit, o anyta tau parūpina stogą virš galvos, tai sėdėk ir tylėk, o ne lok... Nu o jei jau taip blogai, tai gali į nakvynės namus ar moterų krizių centrą kraustytis, bet ne keikti moterį, kuri su tavim savo būstu dalijasi schmoll.gif

Mano nuomone, autorei prisikaupė kantrybės taurė nuo visų įžeidinėjimų. o čia atėjo tik išsilieti, nes nelabai daugiau kam turi pasipasakoti.
mano vienai draugei irgi buvo panaši situacija - anyta ją įžeidinėjo kaip mokėjo, vos proga pasitaikydavo. tačiau kai išsikėlė kitur-situacija pasikeitė, anyta irgi malonesnė pasidarė. tačiau mano draugė bent jau moralinę paramą iš draugų turėjo. o autorė išsipasakojo čia smile.gif
Atsakyti