Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 245

http://www.sierratra...;colorFamily=01

ziuriu siuos 13 dydi g.gif
Papildyta:
As apie siuntinuka: nu tiko venus mano istrizine suknyte viskas oki, o va draugei XL didele per visur sad.gif

na landsend vilnos sijonukas super 10 dydis o golfiukas zymusis mustart spalvyte ideliai tiko prie jo.

Landsend, mamai kelnes ir tiko puikiai smile.gif

Dekoju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 25 sausio 2013 - 21:24
smagu matyti kaip visos dziaugiates smile.gif kada provincija sulauks siuntinuku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 01 25, 21:30)
smagu matyti kaip visos dziaugiates smile.gif kada provincija sulauks siuntinuku?  biggrin.gif

po savaitgalio tikrai sulauks visos mergaites 4u.gif

Bendrus siuntinukus gaus mergaites rytoj . Jusu tik vienas. jei norit greiciau , ne pastu - rasykit i pastuka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 25 sausio 2013 - 22:07
QUOTE(kriisti @ 2013 01 25, 22:24)
http://www.sierratra...;colorFamily=01

ziuriu siuos 13 dydi g.gif
Papildyta:
As apie siuntinuka: nu tiko venus mano istrizine suknyte viskas oki, o va draugei XL didele per visur sad.gif

na landsend vilnos sijonukas super 10 dydis o golfiukas zymusis mustart spalvyte ideliai tiko prie jo.

Landsend, mamai kelnes ir tiko puikiai smile.gif

Dekoju  wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif manau, kad geri tie columbia batai, kur isrinkot, dar sorel gera firma butu, irgi prekiauja sierratradingpost.com, nei su vienais neturetu susalti vyras smile.gif
Atsakyti
mergaites tai kokias te sukas stebuklingas pirkot smile.gif
imeskit tikslia nuoroda
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 01 25, 22:30)
smagu matyti kaip visos dziaugiates smile.gif kada provincija sulauks siuntinuku?  biggrin.gif

Jusu ryt pastuku issius siuntinuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2013 01 25, 23:03)
imeskit tikslia  nuoroda

as irgi laukiu nuorodos, nes nezinau apie kokias sukas kalbam biggrin.gif
Atsakyti
gal savaitgali sulauksiu skaiciuku uz timberland bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 25 sausio 2013 - 22:11
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(skaistukas @ 2013 01 25, 22:03)
imeskit tikslia  nuoroda

QUOTE(daliux78 @ 2013 01 25, 22:07)
Jusu ryt pastuku issius siuntinuka  4u.gif
Papildyta:

as irgi laukiu nuorodos, nes nezinau apie kokias sukas kalbam  biggrin.gif

tangle teezer
user posted image
as tai kazkada parsiunceiau dukriukui is cia, cia Anglijos parduotuve, as cia sampunus perku, bet man atrodo mergaites JAV pigiau pirko, ar ne Amazone g.gif na pakomentuos gal kur pirko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 25 sausio 2013 - 22:14
QUOTE(Leslie @ 2013 01 25, 22:13)
Labas vakaras  4u.gif
tangle teezer
user posted image
as tai kazkada parsiunceiau dukriukui is cia, cia Anglijos parduotuve, as cia sampunus perku, bet man atrodo mergaites JAV pigiau pirko, ar ne Amazone  g.gif na pakomentuos gal kur pirko  ax.gif

Taip pat panasio sukos macadamios yra,sios http://www.amazon.co...d=ADTIEFXMUOV0B
Atsakyti
http://www.sierratra...or-men~p~5553g/

Nusiunciau uzsakyma su siais batais kaina beveik 52 pinigai, cia tikiuos jau gera kaina, nes brolis sala kojas, o koja jezus marija doh.gif pagal columbia dydziu lentele 17 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 25 sausio 2013 - 22:23
QUOTE(Leslie @ 2013 01 25, 22:13)

as tai kazkada parsiunceiau dukriukui is cia, cia Anglijos parduotuve, as cia sampunus perku, bet man atrodo mergaites JAV pigiau pirko, ar ne Amazone  g.gif na pakomentuos gal kur pirko  ax.gif

man atrodo ,kad tokias ir pirkom g.gif
o kame ten stebuklas ju? paaiskinkit techniskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 22:56)
man atrodo ,kad tokias ir pirkom  g.gif
o kame ten stebuklas  ju? paaiskinkit techniskai  biggrin.gif

Lankstus guminiai "sereliai" - kai sukuoji tiesiog slysta per plaukus. Na toks idomus. O kas man super jame patiko kad isplovei ir kaip naujas, neprisirenka jokiu dulkiu plauku ir pan. kaip pvz tie kur naturaliu seriu buna. Zodziu rekomenduojamas 4u.gif
Atsakyti